PDA

View Full Version : Два бързи въпроса

AirCrafter
02-22-2013, 13:11
Просто ми стана интересно, защото ми хрумнаха два въпроса. :D

1. Когато го правите с някое момиче в дискотека, лижете ли я?

2. Когато свършите, после с какво се бършете? Мокри, сухи кърпички? Може ли от мокрите кърпички да хванеш някоя инфекция от самият сапун вътре?

DragonLady
02-22-2013, 13:34
Внимавай с мокрите кърпи, защото ако не са бебешки или интимни, може да ти докарат някоя беля.

ludata90
02-22-2013, 14:13
Да, това за мокрите кърпички е вярно, изпитах го!

marilyn
02-23-2013, 17:23

1. Когато го правите с някое момиче в дискотека, лижете ли я? Ми не правя секс в дискотека, нещо съм много демоде...

2. Когато свършите, после с какво се бършете? Мокри, сухи кърпички? Може ли от мокрите кърпички да хванеш някоя инфекция от самият сапун вътре? Купувай си не просто някви обикновени, а бебешки или интимни.

Tsukuda_Hiroshi
02-23-2013, 17:44
След като така и така правиш секс в дискотека, явно няма да си пЪрвия, който го прави с нея. И да забременее от теб, реално няма да знае от кого е бременна, така че... ВЪпроса с кЪрпите май отпада, а?

JoLLiE92
02-23-2013, 17:52
Да правим секс ВЪВ дискотека?!??!?

AirCrafter
02-23-2013, 18:13
Да правим секс ВЪВ дискотека?!??!?

Да, четох днес форума също и някакви стари теми и някъде прочетох, че някви са се лизали в дискотека. Иначе това за кърпичките, просто ми стана интересно.

s_E_x_Y_y_Y
02-23-2013, 19:41
След като така и така правиш секс в дискотека, явно няма да си пЪрвия, който го прави с нея. И да забременее от теб, реално няма да знае от кого е бременна, така че... ВЪпроса с кЪрпите май отпада, а?
евала за отговора :D

Pamaa
02-23-2013, 20:34

1. Когато го правите с някое момиче в дискотека, лижете ли я? Ми не правя секс в дискотека, нещо съм много демоде...
А мокрите кърпи в задния джоб ли ще си ги носиш?

sweetycherry33
02-23-2013, 20:40

:razz: :razz: :razz: