PDA

View Full Version : Въпрос към момчетата



niq17
02-23-2013, 07:31
Имам няколко въпроса към мъжката част от тийнеиджърите 17-19години.

Момиче което ви е симпатично ви казва, че изпитва нещо към вас, ако не се познавате добре бихте ли направили компромис с това или ще се опитате да я поиспокоите по някакъв начин и до тик?!?


Межди тези две ситиуации се исмихвате на момичето, поздравявате я, намигате..

Същото момиче ви пише след време, започвате да коментирате теми като мизика, филми и такива и след малко вие казвате, че отивате да гледате филм, поне при нас момичетата когато харесваме дадено момче и си пишем (примерно) бихме останало повечеко с него вместо да отидем да гледаме филм. и това, че сте отишли да гледате филм вместо да останете още малко значи ли нямате нищо към това момиче(общо взето момичето е по-действащо)? този въпрос не го зададох много ясно, но се надявам, че сте го разбрали.Ще се радвам да ми отговорите :)

Amore-Mio*
02-23-2013, 10:06
Като за начало не съм момче, но пък искам да изразя своето мнение, въпреки, че темата е отправена към момчетата.
Та, струва ми се, че ти самата не си наясно точно какво искаш да разбереш, че да можеш да промениш /вероятно/ нещо от живота си, именно свързано с някакво момче. Иначе за какъв компромис говорим - момче, което харесва това момиче би направил "компромис", като пробва с нея и постепенно се опознаят. Ако не: по-добре е да се споделят истинските чувства, но въпреки това да се продължава поне със "здравей - здрасти".
Докато във втория случай мисля, че не е задължително да не проявяваш някакъв интерес, ако отиваш да гледаш филм. Ако предварително си имал някакви планове, независимо какви, се предполага, че не би ги развалил. Пък и по-късно също може да си пишат.

JDeel
02-23-2013, 10:38
Това че е отишъл да гледа филм е просто една случка, която вече е отминала и няма отношение към настоящето. По-добре не се съсредоточавай чак толкова върху определено действие, дума, жест. Защото ти ако търсиш основание да си мислиш че той не те харесва, винаги ще си намериш за какво да се хванеш. Тези непрекъснати съмнения обаче претоварват и теб и него... абе не е добра идея да анализираш прекалено много :)

действие, действие, действие, действие, анализ

е по-добре от

анализ, анализ, анализ, анализ, анализ, действие