PDA

View Full Version : вкарване без презерватив .. има ли риск от забременяване?

Dsy
02-23-2013, 20:25
Здравейте ..... притеснявам се много! Правих секс за първи път с приятеля ми .. и ме притеснява това че той го вкара без презерватив и го сложи след като ме отпуши ... има ли риск да съм бременна? Каза ми че никога не се прави секс с презерватив при отпушване ... това момчме е много опитно .. не е малко дете. Само не ме хейтвайте че съм на 14 а той на 19 ... няма значение :) днес ми е така да се каже последния ден от цикъла .. тъъъ трябва ли да се притеснявам?

skok
02-23-2013, 20:33
Каза ми че никога не се прави секс с презерватив при отпушване ... това момчме е много опитно .. не е малко дете. Аахахах проблема е че ти си малко дете

Fisherman
02-23-2013, 20:34
Уоу трябва да си доста зле за да се възползваш от едно 14 годишно момиченце

sweetycherry33
02-23-2013, 20:35
Ох ... колко такива теми още ще напишете ?!? Според мен на 14 ти е малко рано за секс, но щом си решила ...
Та по темата - еми другия път пак без презерватив давайте ... щом си толкова умна да го направиш за първи път без презерватив ... правете го с предпазни мерки, та поне да ви е мирна главата ... :) Защо го слушаш тоя кви глупости ти говори, поне да беше прочела малко преди да тръгнеш да правиш секс на 14 години ...

ПП. - Не си бременна, не се стресирай, защото ще ти закъснее и ще се филмираш още повече.

granger
02-23-2013, 20:36
На 14 си.
Нямаш грам идея от сексуална култура , а си тръгнала секс да правиш.
Приятелят ти няма да го коментирам.
В следващите дни се погрижи да научиш много неща за цикъла,овулацията, забременяване, предеякулационната течност и тн.

С няколко вкарвания не става. Мааалко повечко напън ще да е нужен!
Дишай + нормално е след първия път да ти закъснее.

sweetycherry33
02-23-2013, 20:38
Уоу трябва да си доста зле за да се възползваш от едно 14 годишно момиченце

+ 1

Pamaa
02-23-2013, 20:41
Според теб има ли шанс да забременееш, щом това е "така да се каже последния ден от цикъла" (?!!?! менструацията може би?). Иначе той колко да е опитен... на 19 е все пак.

Fisherman
02-23-2013, 20:46
Не знам къв треа си за да правиш секс с дете :D ония сигурно има истории за разказване вече в даскало "Бате ебах една без контрацепция" "ЕВЕЕЕЕЕЕЕЕ МАНЯК БРАО БЕЕЕЕ ЕБЕМ И БЕГАМ МУ Е МАЙКАТА"

sweetycherry33
02-23-2013, 20:57
Е, ще се осъзнае

Amore-Mio*
02-23-2013, 21:05
Нищо ти няма.
Нищо няма да стане от няколко вкарвания, ама като изключим това - няма овулация, щом си в последния ден от менструацията ти.

asp1r1n94
02-23-2013, 21:07
И все пак педофилска история....

Tsukuda_Hiroshi
02-23-2013, 22:06
И все пак - той нали е опитен: защо не питаш него, а нас?

Slobbery
02-23-2013, 22:19
Само на мен "отпушване" ми прозвуча отвратително или?
Момиче,ти не си мивка забога..

Tsukuda_Hiroshi
02-23-2013, 22:24
И на мен ми прозвуча малко водопроводно, но... богатството на бЪлгарския език...

skok
02-23-2013, 22:54
Няма опасност от забременяване, но не и от болести

cweeet
02-23-2013, 23:24
Не знам къв треа си за да правиш секс с дете :D ония сигурно има истории за разказване вече в даскало "Бате ебах една без контрацепция" "ЕВЕЕЕЕЕЕЕЕ МАНЯК БРАО БЕЕЕЕ ЕБЕМ И БЕГАМ МУ Е МАЙКАТА"

закво пишеш два пъти еднакво мнение, защото видя,че печелиш симпатиики,а?

Fisherman
02-23-2013, 23:35
закво пишеш два пъти еднакво мнение, защото видя,че печелиш симпатиики,а?

Да избивам комплекси защото имам пъпки и момичетата не ме харесват винаги когато поствам гледам да е нещо супер смешно и оригинално и го мисля по 2 часа трябва да изглеждам смешен за да компенсирам за лошия си външен вид

cweeet
02-24-2013, 00:13
не съм казала нищо такова,но оки брет :Д:Д:Д

DarkTemplar
02-24-2013, 00:24
С няколко вкарвания не става. Мааалко повечко напън ще да е нужен!
Мхм. То така ако ставаха нещата..

ония сигурно има истории за разказване вече в даскало "Бате ебах една без контрацепция" "ЕВЕЕЕЕЕЕЕЕ МАНЯК БРАО БЕЕЕЕ ЕБЕМ И БЕГАМ МУ Е МАЙКАТА"
Едва ли в речника му от макс 200 думи присъстват подобни сложни термини.

HollyGolightly
02-24-2013, 01:48
Не ви ли писна да задавате едни и същи въпроси? Само на първите 2-3 страници ще намериш повече от 10 еднакви теми, ми поразрови се малко, отговорите са все едни и същи.

Ecstasy
02-24-2013, 02:19
Твоя приятел няма никакъв опит,риска да си бременна е нищожен.

xXxPETYAxXx
02-24-2013, 06:47
Е, не си бременна!

Стига сте критикували момичето, не е ваш проблем кога ѝ е било сефтето!

Авторке, само да знаеш, че приятелят ти те ползва само за секс, да внимаваш да не ревеш после заради него. То по начина, по който го описа от километри си личи, че му е за едното е*ане. Не очаквай нещо по-специално от него.

_ivi_
02-24-2013, 07:05
Била си в цикъл и си правила секс?!?!?!
Не си бременна не се плаши ама в цикъл и секс за мене поне е гадно.

Fisherman
02-24-2013, 10:31
Е, не си бременна!

Стига сте критикували момичето, не е ваш проблем кога ѝ е било сефтето!

Авторке, само да знаеш, че приятелят ти те ползва само за секс, да внимаваш да не ревеш после заради него. То по начина, по който го описа от километри си личи, че му е за едното е*ане. Не очаквай нещо по-специално от него.

Бих дал пари за да го гледам това на филм "Живота на един софийски играч"

marilyn
02-24-2013, 22:08
той го вкара без презерватив и го сложи след като ме отпуши ... има ли риск да съм бременна? Каза ми че никога не се прави секс с презерватив при отпушване ...

:razz: :razz: :razz: "отпушване"

Ти като си на 14, не си ли 7 ми клас? Няма ли да кандидатстваш? Ходи да си учиш уроците... не давай на батковци да те "отпушват"

the sniper guy
02-25-2013, 15:43
Да избивам комплекси защото имам пъпки и момичетата не ме харесват винаги когато поствам гледам да е нещо супер смешно и оригинално и го мисля по 2 часа трябва да изглеждам смешен за да компенсирам за лошия си външен вид

По-добре преди да мислиш ГЕНИАЛНИ творения (в рамлите на два реда и две думи) си смени аватара.С него приличаш на педал, но това си е моето мнение.Все пак си на 20.

sweety_tweetyg
02-25-2013, 15:50
При моят първи път също се получи така..първите 2-3 вкарвания бяха без презерватив и после го сложихме..и нищо нямаше ..дойде ми точно на време...(но това не значи ,че трябва да ти става навик да правиш секс без предпазни мерки!!-риск винаги има макар и минимален..а за болестите да не говорим)
Ако не е свършвал в теб и не си била в овулация ->>излишно се филмираш!!

Stella_SN
02-25-2013, 15:56

+!

FuCKkK13
02-25-2013, 16:04
1во - нямаш грам сексуална култура
2ро - приятеля ли е тъп - не се залъгвай,хванал си е малка,която да му угажда и да му се връзва на акъла
3то - секс,докато си в цикъл - имаш ли представа какво може да ти стане ?
4то - секс,докато си в цикъл без презерватив - имаш ли представа на него какво може да му се лепне ?
5то - следващата една седмица ти препоръчвам да си научиш учебника по биология за 8ми клас и да се спукаш от информация в интернет
6то - не си бременна,не става с 1 и 2 вкарвания,дишай
7мо - важните теми в раздел секс отново да се прочетат
8мо - ти си детето в случая

FuCKkK13
02-25-2013, 16:05
ти *

aygun95
02-27-2013, 20:01
Отпуши .. Боже Божее :D :D

Dsy
02-27-2013, 20:36
Добре, добре, така значи сега ;д по спокойно, моля ... това какво правя и защо го правя е моя работа, :) нали така? иначе едно голямо благодаря че ми казахте всичката тази информация, успокойте се питала съм и него всичко е наред ;ддд просто .. исках да питам и другите ... :)

Dsy
02-27-2013, 20:41
1во - нямаш грам сексуална култура
2ро - приятеля ли е тъп - не се залъгвай,хванал си е малка,която да му угажда и да му се връзва на акъла
3то - секс,докато си в цикъл - имаш ли представа какво може да ти стане ?
4то - секс,докато си в цикъл без презерватив - имаш ли представа на него какво може да му се лепне ?
5то - следващата една седмица ти препоръчвам да си научиш учебника по биология за 8ми клас и да се спукаш от информация в интернет
6то - не си бременна,не става с 1 и 2 вкарвания,дишай
7мо - важните теми в раздел секс отново да се прочетат
8мо - ти си детето в случая

добре ... караш ли ми се или какво? значи 1. просто исках мнението ви
2. много го познаваш приятеля ми :) не слагай етикети на хората без дори да знаеш кои са те, МОЛЯ
3. казах беше последния ден
4. казах ... и то четливо какво е направил и че го е сложил после
5. в 8 клас биология не уча :) четах достатъчно много ... исках мнение
6. благодаря ти за отговора
7. не се притеснявай :) не са толкова малко че да прочета всичко ...
8. ми много ясно ;дд на 14 съм какво да съм? дете съм си ;д но живея в свободна държава и имам правото да правя каквото искам
исках отговор на точна номер 6 ;д всичко друго беше излишно и само си зауби времето :)

yamaha436
02-28-2013, 12:12
Препоръчвам ти първо да те "отпуши".А да ще ви трябва и това -

http://www.coronet.bg/uploads/0391005.jpg.

УСПЕХ!

sweetycherry33
02-28-2013, 16:14
исках отговор на точна номер 6 ;д всичко друго беше излишно и само си зауби времето :)
а ти не си го загуби като отговори
няма да го коментирам отговора