View Full Version : Въпрос относно вените по пениса
Здравейте, любопитно ми е как стоят нещата с вените по пениса, как се образуват, какво им е значението, също така забелязах ,че изведнъж ми се появиха няколко и на мен от нищото, ще се образуват ли в бъдеще и крият ли някаква опасност? До определена възраст ли се образуват или могат и с течение на времето да се образуват ?
Мацките харесват това.
Нищо няма да ти стане, споко С:
Няма опасност.
Fisherman
02-24-2013, 11:21
Как се образуват кръвоносните съдове и какво им е значението питаш?Ми се раждаш с тях с възрастта нарастват,значението им е доста голямо по тях се движи кръвта която отива до всяка една клетка в тялото ти,затова ги има на училище ходил ли си?.Не се появяват ей така винаги си ги има просто ти виждаш вените отгоре които при ерекция се издуват защото в пениса навлиза повече кръв отколкото излиза и тъканта която еректира (пещеристи тела май бяха) се издува с кръв тва е единственото място където кръвта освен преносна има и хидравлична функция :)
А образуват ли се още и след изцяло развития мъжки член и след 20-21 годинини ?
Fisherman
02-24-2013, 12:09
А образуват ли се още и след изцяло развития мъжки член и след 20-21 годинини ?
Нищо не се образува бе човече съдовете са си там без тях щеше да си паднал мъртъв,просто са по малки по размер
Не, не се образуват, те винаги са си били там... написаха ти го вече, нарастват.
Fisherman
02-24-2013, 12:17
Или са покрити с мазнини
Tsukuda_Hiroshi
02-24-2013, 12:25
Ако питаш за 20-21 годишните, защото си на толкова, тогава е наистина жалко, че човек на твоите години няма грам-познания по анатомия. КрЪвоносните сЪдове по половите органи са абсолютно аналогични с тези в останалата част на тялото и имат сЪщото значение. Ако беше внимавал/а мааалкоповече в часовете по анатомия, вместо да мислиш за половите органи, сега нямаше да губиш време да питаш.
''как се образуват, какво им е значението'' извинявам се за този въпрос , не съм съобразил, написах го механично, въпреки това няма нужда да ме нападате , Tsukuda_Hiroshи ,не не съм на 20-21 години , на 18 съм, не знаех че вените са покрити с мазнини , това е новото , което научих днес. Главния ми въпрос се състоеше в това дали вените набъбват или нарастват с течение на времето, защото взимам за пример себе си до преди 2-3 месеца отстрани на тялото на пениса нямах нито една вена , а сега се образуваха няколко доста видими . Значи вените могат да нарастнат видимо по всяко време независимо от възрастта,така ли да разбирам ??????
Нарастват видимо като в тях нахлуе повече кръв
ronaldinio337
02-24-2013, 13:29
Трябва да ги срежеш и да ги махнеш и направи снимка, да видим ко ши стани :Д:Д:Д
Tsukuda_Hiroshi
02-24-2013, 14:11
Според теб как се получава ерекцията бе, момче?
Tsukuda_Hiroshi
02-24-2013, 17:55
Напротив! Много вклинен и врЪкавен ми е вЪпроса! Кажи - как се получава ерекцията... Май и това не ти е известно. Иначе щеше да разбереш разликата вЪв вените по онази си работа, когато вЪпросната е еректирала и когато не е... фАни чЕти малко книжки!
nevermind...
02-24-2013, 18:07
http://www.youtube.com/watch?v=35TbGjt-weA
Tsukuda_Hiroshi, само не мога да разбера защо се заяждаш с мене , питах нещо като човек , я знаял , я не , нали за това е тоя форум , за да си помагаме един-другиго.
Мацките харесват това.
замислих се малко иии май си прав :lol:
nymphadora
02-25-2013, 07:47
Споко, секси са.
аха <3
Tsukuda_Hiroshi
02-25-2013, 08:26
Tsukuda_Hiroshi, само не мога да разбера защо се заяждаш с мене , питах нещо като човек , я знаял , я не , нали за това е тоя форум , за да си помагаме един-другиго.
Не се заяждам, просто ми е чудно как момче или мЪж, който е грамотен, може да чете и има достЪп до интернет, не знае как функционира онази му работа...
Сега, ако те питам как се прави сЪрвЪр на CS или WOW, ще знаеш, нали...?
forside1
02-25-2013, 09:24
Споко, секси са.
Мисля, че това сложи край на дискусията