otka4enata
02-25-2013, 09:28
takaaaa. Haresvam mom4e i toi znae. Az go pokanih da hodim zaedno na daskalo i toi se suglasi...Doide velikiqt den, no toi ne beshe sam i az se pritesnih i mul4ah. Toi zaradi tova pred vsi4ki koito bqha s nego mi kaza 4e ne me haresva. Izvinih mu se. Pokanih go da izlezem 2ri put. toi se suglasi, no dovede pak 1 ot onezi koito bqha s nego, no i az dovedoh 1 momi4e. Tozi put az govorih, no toi tvurdeshe 4e sum mul4ala i me mahna ot priqteli vuv fb. predi koleda sestra mi opita da ubedi negova priqtelka da izlezem 4rimata, no toi beshe s neq. Toi kaza na sestra mi 4e nqkoi ot moite priqteli go e nakaral da go napravi. Predi vakanciqta 1 momi4e go popita za men i toi e kazal 4e sum tupa, grozna i smotana. Predi nqkolko dni taq mi kaza 4e po skype i e pisal 4e samo se e sheguval za tova koeto e kazal i 4e misli to4no obratnoto. Tq mi kaza 4e e po4val da se hili kato nenormalen kato 4ue imeto mi. I kaza 4e kakto sa si pisali toi i e kazal 4e mi go kazva vsi4ko i 4e ne stava za priqtel.okaza se 4e me e izlugala! az go pitah toi kaza 4e ne q poznava i 1 momi4e kaza 4e mu e kazala vsi4ko i toi e kazal 4e ako pak napravi neshto shte i kaje 2-3 dumi.