Влез

View Full Version : НЕОБЯСНИМ СТРАХ !

mimoko666
02-25-2013, 12:27
Хора момче на 16 години съм и не съм от страхливците / никога не ме е било страх някой да ме пребие, да скоча в бой, от кучета и тн. / но напоследък ми става нещо ако се прибирам малко по-късно 11, 12 часа например и като вървя по безлюдни улички имам чувството, че някой ме преследва, оприличавам дървета, храсти на лица и тн. Нормално ли е това? Как да си го избия от главата?

antineutral
02-25-2013, 16:19
Не се бой. На почти всеки човек се случва да се плаши от неща, които са нелепи. Доколко ще успееш да се справиш с притеснението зависи от неща като колко му отдаваш внимание, колко често ти се налага да се прибираш така, а понякога и минава от самосебе си :)

pifiella
02-25-2013, 16:55
Нормално е, разбира се.

Никога няма да забравя,когато се прибирах един летен ден от луване и трябваше да мина праз една горичка и пътека,а вележа дъжд и гърмеше,падаха листа,чувах някви звуци и заклевам се,умрях от страх.Така не бях тичала от години,а никога преди това не се бях страхувала от такива неща,всеки ден минавах от там,но точно този ден изпаднах в някакъв панически ужас и тичах ли,тичах...

vladyman
02-25-2013, 17:53
Наистина е нормално. Сега, най-добрият съвет е просто да не се прибираш толкова късно (малък си за да работиш нощна смяна, така че наистина нямаш работа навън по нощите) но нали... ясно ми е, че няма да го направиш. Затова пък можеш да пробваш примерно да си пуснеш музика (ако имаш телефон/мп3-ка или нещо подобно) или примерно да си тананикаш. Помага, само не тананикай прекалено силно, че тогава можеш да си навлечеш проблеми от друго естество :D

Amore-Mio*
02-25-2013, 18:06
Нормално е, на всеки му се случва, особено ако доста често чува и става свидетел на какви ли не неща, случващи се в ежедневието ни.

Просто вариантите са:
1. Да се прибираш по-рано.
2. Да си пуснеш някаква музика и да не мислиш за това.

strawberry88
02-25-2013, 21:28
Нормално е.И аз съм така. :Д Най-добре се прибирай по-рано. :)

girlwithblueeyes
02-25-2013, 21:53
Просто се прибирай по -рано :)

SHPAIdURmeN
03-01-2013, 20:32
Вървиш по средата на улицата пъхаш слушалките aaaand do not give a single shit about the environment.

TrollFaace
03-01-2013, 22:00
Пускай си gangsta music и си безсмъртен :D:D

Horrificus
03-14-2013, 15:17
Може да си вземеш някакъв нож с теб, за да се чувстваш по-сигурен. Аз като съм се прибирал след пиянска вечер в 4 сутринта примерно и вървя по тесните квартални улици ме побиват тръпки. Ако можеше да си взема огнестрелно оръжие щях да съм доста по-спокоен.

marin_9867
03-14-2013, 21:54
Трябва да излезете от България поне в моя град няма такива нощни хора който искат нещо от теб и когато съм вървял по улиците ме е било страх и когато се преместих в 20 и нагоре милионен град и разбрах, че тук може да те убият или наръгат на сред бял ден на оживена улица и никой да не разбере осъзнах, че няма град във България който да ми се струва опасен... Пък да не говоря какви неща стават всяка вечер тук..

Guilty
03-15-2013, 07:39
Нормално е предвид заобикалящото ни ежедневие.
Аз също изпитвам страх, когато се прибирам късно и съм сама.Даже си спомням веднъж като се прибирах от училище и се бях наплашила,защото в парка до моето училище се събираха много наркомани,даже веднъж се бяха надрусали и се бяха клали с ножове.И се сещам,че тогава като се прибирах се уплаших от сянката си... :D
Но според мен в това няма нищо лошо,защото ти помага да бъдеш по-предпазлив.
Лично аз не бих тръгнала със слушалки по нощите и да не чувам какво се случва около мен.
Ако мислиш,че ще ти е по-спокойно може пък да си вземеш някакъв спрей или нещо такова.

Hidayet
04-03-2013, 22:01
Аз пътувам от училище до вкъщи около час и до сега преди да се премести часа се прибирах по тъмно в 8. И след като сляза от трамвая една тъмница, няма улични лампи и не минават хора, та все съм нащрек и съм като на тръни. Аз лично не бих тръгнала със слушалки в тъмницата, най-малко, за да мога да чувам какво става около мен. Като не чуваш по мое мнение си доста уязвим.. Можеш да си носиш спрей или нещо друго, както ти казах по горе. То само в градския транспорт пътуват такива мършляци посред бял ден, че се чудя има ли от какво да се боиш вечер..

Your.Passion
04-05-2013, 20:15
Вървиш по средата на улицата пъхаш слушалките aaaand do not give a single shit about the environment.

+ 8-)

dreamwalker
04-05-2013, 22:32
Точно слушалките са най-лошият вариант в случая. Може шайка гангстери да са се събрали зад теб и да кроят планове как да те убият и ти да не чуваш и мислите си.

DieselBlood
04-05-2013, 23:23
Duuuuuuuh... Всеки би го хванал параноята ако кибичи в 00:00 ч. навън. Нали не минаваш през парк, който преди много години е бил гробище? Кво се оплакваш?

PainInTheAss
04-08-2013, 17:55
Бате ти през 2013 година ако се разхождаш по уличките в 12 нощес не мисля, че точно от дърветата и храстите тряя те е страх :D

arsenalllbaby
04-08-2013, 19:18
Аз лично не бих тръгнала със слушалки в тъмницата, най-малко, за да мога да чувам какво става около мен. Като не чуваш по мое мнение си доста уязвим..

Точно!

thefamous
04-09-2013, 09:19
Наркотици? Нещо да си пробвал?

UnkNoWn12
04-09-2013, 14:08
Доста често ми се налага да се прибирам късно, като минавам по един напълно изолиран път. Слушалките ми винаги са в ушите и не усещам никакъв страх :D

Your.Passion
04-09-2013, 14:37

Теб може да не те е страх,но има хора които ги е . ;) Това не означава ,че те са луди,надрусани и т.н . ;)

thefamous
04-09-2013, 14:53
Просто питам, без лоши намерения!

nosferatu23
04-20-2013, 21:09
Аз пътувам от училище до вкъщи около час и до сега преди да се премести часа се прибирах по тъмно в 8. И след като сляза от трамвая една тъмница, няма улични лампи и не минават хора, та все съм нащрек и съм като на тръни. Аз лично не бих тръгнала със слушалки в тъмницата, най-малко, за да мога да чувам какво става около мен. Като не чуваш по мое мнение си доста уязвим.. Можеш да си носиш спрей или нещо друго, както ти казах по горе. То само в градския транспорт пътуват такива мършляци посред бял ден, че се чудя има ли от какво да се боиш вечер..
Ето едно хубаво мнение от едно умно момиче

KadifWerewolf
04-20-2013, 22:24
Пускай си gangsta music и си безсмъртен :D:D
аз съм безсмъртен на хард рок

tireheb
04-23-2013, 21:28
носи си очила за нощно виждане, никой нивга нема те изненада тогазе.

Stray
04-24-2013, 08:18
Аз имам същият въпрос към автора. Другият ми въпрос (в случай, че не прекалява с марихуаната) е дали чувства, че има нещо за губене напоследък?

kir400
04-24-2013, 09:05
Не се бой. На почти всеки човек се случва да се плаши от неща, които са нелепи.

skate
04-26-2013, 13:50
много филми гледате