View Full Version : Какво за вас е .. ?
Stella_SN
02-25-2013, 17:36
Какво за вас е секса ?? Само удоволствие или нещо повече ? По-хубаво ви е с човек,който обичате или предпочитате секса за една вечер ? И има ли някакви мили жестове от партньора ви,които обичате да прави по време на секс ? ?Аз примерно обожавам да си слага ръката на кръста ми :Д Не знам защо ,просто ми става хубаво :Д Или да слага длан на лицето ми ... някакво миличко ми става :) Споделете мнението си :)
Естествено, че сексът с чувство ми харесва повече. Писнаха ми мимолетните "връзки", в който не търсех нищо повече от секс.
Обичам да свършваме заедно и да се гледаме в очите.
gimmesomemo
02-25-2013, 18:39
Да бе, представяш ли си. За да стигнеш до "секс" трябва да мине доста време от връзката ти. Правил съм секс само с едно момчие до сега, а съм спал със значително повече. Секса по скоро е нещо сакрално. И ако си на 14 и публикуваш тема отностно размера или дали е нормално еди си кво си, има да растеш.
Близост, сливане на две тела, красота. Зависи с кого и как, но за мен сексът е страст и близост.
ShtrudeL
02-25-2013, 19:16
Секса е оргазм в мозъка.
Секса е хубав, когато те целуват нежно докато те чукат грубо.
И секса е хубав, когато е с човече, което ти е на сЪрце, но го правите така, сякаш сте се забили на улицата.
yeah bitch
Трябва да стана мъдър философ.
Stella_SN
02-25-2013, 19:27
Секса е оргазм в мозъка.
Секса е хубав, когато те целуват нежно докато те чукат грубо.
И секса е хубав, когато е с човече, което ти е на сЪрце, но го правите така, сякаш сте се забили на улицата.
yeah bitch
Трябва да стана мъдър философ.
Абсолютно ! :Д
Violenza
02-25-2013, 19:31
Сексът си е секс. Леглото е едно от последните места, където искам да си доказваме чувствата. Не съм правила секс за една вечер. Правила съм го само когато съм имала сериозна връзка, но и при двете ми такива, в началото е имало привличане и страст, но любов в никакъв случай. Е, сексът не е бил по-лош.
never_back_down_
02-25-2013, 20:00
Разбира се, че с човек, който обичам. Това за мен не е само удоволствие. Не искам да имам много момчета, правили това с мен. Лично аз ще се чувствам много омърсена и ,,мината''. Знам, че повечето хора не мислят като мен и никак не ми е странно и отвратително това, но казвам лично за себе си.
Какво за вас е секса ?? Само удоволствие или нещо повече ? По-хубаво ви е с човек,който обичате или предпочитате секса за една вечер ? И има ли някакви мили жестове от партньора ви,които обичате да прави по време на секс ? ?Аз примерно обожавам да си слага ръката на кръста ми :Д Не знам защо ,просто ми става хубаво :Д Или да слага длан на лицето ми ... някакво миличко ми става :) Споделете мнението си :)
Много зависи какво търсиш и как си настроена.
Grudi_SeXa
02-25-2013, 23:49
Най-добрият начин за разпускане, особено в подходящата компания. Немам претенции винаги да е с "голямата ми любов".
XTREMEFREERIDE
02-26-2013, 12:56
Не е просто удоволствие. ВЪРХОВНО удоволствие е! Преди време на всяка цена свързвах секса с любовта и всичко романтично, което се сещате от филмите. През последната година обаче малко се промених. Разбира се, не съм променила мнението си, че сексът във връзка е сто пъти по-чувствен и приятен от този за една вечер, просто не го свързвам вече толкова с чувства, колкото с чувственост.
Мили жестове обичам да прави в точно специални моменти. Иначе ние нормално си се чукаме здраво и в повечето случаи един мил жест би бил buzzkill. Най-вече обичам да ме изненадва.
Най-много обичам да свършваме заедно, да му духам, да си преплитаме ръцете в силна хватка докато съм върху него, да ми държи ръцете над главата докато той е върху мен, да се хапем и... абе май за всичко мога да кажа, че много обичам. :)
girlwithblueeyes
02-26-2013, 12:58
Страст <3 доверие . Винаги съм за секса с любов :)
stoyanvas
02-26-2013, 13:03
Сексаааа ееее неповторимо изживяване,колкото повече го практикувам се убеждавам,че има все нови и нови неща,от които искам да опитам...... С партньорката ми правим невероятен секс-всичко каквото ни дойде на ум и където ни дойде......
Tsukuda_Hiroshi
02-26-2013, 16:12
Близост, сливане на две тела, красота. Зависи с кого и как, но за мен сексът е страст и близост.
+1!
2 пЪти имах случаи и за по 1 верчер. Не ми хареса. Някак си гадно е чувството, че повече този човек няма да го видиш, а и не искаш...
Stella_SN
02-26-2013, 16:27
Не е просто удоволствие. ВЪРХОВНО удоволствие е! Преди време на всяка цена свързвах секса с любовта и всичко романтично, което се сещате от филмите. През последната година обаче малко се промених. Разбира се, не съм променила мнението си, че сексът във връзка е сто пъти по-чувствен и приятен от този за една вечер, просто не го свързвам вече толкова с чувства, колкото с чувственост.
Мили жестове обичам да прави в точно специални моменти. Иначе ние нормално си се чукаме здраво и в повечето случаи един мил жест би бил buzzkill. Най-вече обичам да ме изненадва.
Най-много обичам да свършваме заедно, да му духам, да си преплитаме ръцете в силна хватка докато съм върху него, да ми държи ръцете над главата докато той е върху мен, да се хапем и... абе май за всичко мога да кажа, че много обичам. :)
И аз мога да кажа ,че обичам всичко :Д Но има неща ,от които ми става хубаво на душата както се казва .. Иначе дори и погледа му ме кара да откачам :Д
Fisherman
02-26-2013, 18:55
+1!
2 пЪти имах случаи и за по 1 верчер. Не ми хареса. Някак си гадно е чувството, че повече този човек няма да го видиш, а и не искаш...
секса за 1 вечер е за нещастници