View Full Version : Малко тъп въпрос.
just.secret11
02-25-2013, 18:12
Когато правите секс било то с сериозен/на приятел/ка целувате ли го/я? И има ли за Вас значение дали е само за едното или сериозна връзка, за да има целувки по време на секса?
Stella_SN
02-25-2013, 18:17
Целувам го ,разбира се :Д Ми няма значение според мен , все пак може би всеки е имал по една целувка с човек ,който не обича .. Та какво пречи като го правим с такъв човек да го целуваме ? НЕ знам ,аз лично не съм го правила с такъв .. Обичам момчето до себе си ,целувам си го и по време на секс и по всяко време :Д И за мен най-сладко е с човека ,с който имаш сериозна връзка и когото обичаш .. : )
gimmesomemo
02-25-2013, 18:42
Оправи си заглавието.. Трябва да е: "Много тъп въпрос."
just.secret11
02-25-2013, 18:55
ехее ама не думай :D
xXxPETYAxXx
02-25-2013, 19:38
По време на самия секс - рядко си разменяме по някоя целувка, целуването е преди същинската част. Е, не че хич не го целувам по време на секс, но както казах рядко се случва!
По време на самия секс - рядко си разменяме по някоя целувка, целуването е преди същинската част. Е, не че хич не го целувам по време на секс, но както казах рядко се случва!
Същото и при мен, а ако за веднъж не го целувам хич.
Amore-Mio*
02-25-2013, 20:37
Целуваме се, но не толкова често.
just.secret11
02-25-2013, 20:53
мерси
TROLLDADLOLCAKE
02-25-2013, 21:09
При мен по - скоро е хапане отколкото целуване ! :D :D (по време на секс)
DragonLady
02-25-2013, 21:57
Да, целувам го по време на секс.
Grudi_SeXa
02-25-2013, 23:52
ебете се, целувките не са толко важни.
Скорпионка
02-26-2013, 05:23
Целувам го.
dani_panteleev
02-26-2013, 08:34
Целувам преди, по време май съм зает с нещо друго
hristo_:)
02-26-2013, 10:26
Целувам преди и след...по време на секс хапя :P
qwerty_ff
02-26-2013, 10:36
Оправи си заглавието.. Трябва да е: "Много тъп въпрос."
Оправи си поста, трябва да има "WARRNING: Този пост не добавя никаква стойност на темата"
Хора за какво пишете малоумни коментари -ей така, за да напишете нещо просто.
А отностно автора, според мен няма никакво значение, щом сте стигали до секса, те и целувките си идват. Ако пък не идват, значи е по-добре без тях.
Целувки преди, по време на и след винаги има, но както казаха по-горе хапането също е опция и то сладка.
По време на секс рядко се целуваме, преди и след - постоянно.
И да, разбира се, че има значение с кого го правиш - като почнем от баналното че сексът с любов е по-хубав, и стигнем до там, че според мен устните са нещо лично и не са за всеки. За една нощ не съм го правила, но ако не дай боже стигна до такова отчаяние, че да се забия с някого и да си легна с него още като се запознаем в заведение/дискотека, то със сигурност няма да го целувам. Устните са нещо наистина лично.
xXxPETYAxXx
02-26-2013, 18:08
Страшна логика - устните са по-лично от срамните устни!
интересна логика, ама аз не мога да си представя правене на секс, без преди това да има страстни целувки.
Fisherman
02-26-2013, 18:16
Целувам го.
да ти папам дупето
Петя, говорех ако ще е секс за една вечер - разбирам задоволяването на нагона чрез секс, нищо, че аз не бих стигнала дотам, но лично на мен ми е малко гнусно целуването на непознат. Ако става въпрос за секс за първи път с човек, когото харесвам и евентуално ще бъдем заедно, много ясно, целувките са задължителни :)
Виж, това е личното ми мнение, имам право да го изкажа и ти имаш право да не си съгласна с него, но дай да не стигаме до войни :)
laila_94
02-26-2013, 22:26
Малко тъп ли ? Бих казала " Прекалено тъпашки въпрос искам да задам" :)
xXxPETYAxXx
02-27-2013, 08:10
То ми е ясно, че става въпрос за секс за една вечер, просто не ми е ясно как ще се възбудиш, ако избягваш целувки. Не ти успорвам логиката, защото си е лично твоя, просто е странна. Гнусно ми е целуването на непознат, но не би ми било толкова гнусно чукането с непознат? Ми дай да ходим с марли на устите и без бельо и панталони/поли, защото устните са по-интимни...
...но дай да не стигаме до войни :)
:lol: :lol: :lol: "войни" вика! Съвсем не ми е цел да се заяждам с теб, просто логиката ти е доста...интересна/необеснима за мен. Мисля си, че ако я подложиш на практика, теорията ти няма да издържи, но за това можем само да гадаем. Нали дори и да е непознат тоя пичага, все трябва да те привлича, няма да е някой гнусен я. В смисъл, дори да е непознат, все ще ти харесва, едва ли ще си легнеш с някой, който считаш за грозен или гнусен.
Ами не знам, странен човек съм си аз :D
Да го кажа по-пряко - сексът с непознат е нагон, колкото е красив да е въпросния, а целувките са интимност и нежност с човека, към когото имаш чувства. Поне за мен :D
ShtrudeL
02-28-2013, 15:56
И има ли за Вас значение дали е само за едното или сериозна връзка, за да има целувки по време на секса?
Значение няма, но целувчиците си ги обичам най-много.
+ това от тях се възбуждам най-лесно ако са бавни, лигави и разточителни. ^^
Yen_is_bacK
03-01-2013, 16:59
Значение няма, но целувчиците си ги обичам най-много.
+ това от тях се възбуждам най-лесно ако са бавни, лигави и разточителни. ^^
you speak my language ! .. .