View Full Version : Защо свърши бързо?
SexyBitch
02-25-2013, 20:23
Днес с приятелят ми бяхме у тях и всичко беше супер- гушкахме се, натискахме се, цял ден се целувахме като малки деца ии по едно време реших да му духам(за пръв път ми беше да му духам на него). Ии нали сичко ок-махам колана, свалям дънките, леко ми беше притеснено, но не го показвах, ии почвам да му духам, при което няма и минута, в която съм го и целувала по устните, ии свърши... О.О онемях...след което нещо сдуха и почна да гледа телевизия, не убилваще и дума и се почуствах много тъпичко. Нито ме целуваше както преди, нито ме гушкаше...според вас защо така? Аз ли нещо не съм направила ккато трябва или просто е сдухал, щото свърши бързо?
Ии втори въпрос-защо свърши бързо?!? аз ли съм го възбудила на макс ии просто е станало така(като имаме в предвид, че след това му духах още 2 пъти и не свършваше бързо).
И трети и последен въпрос-като му лапах, главичката му не беше оголена-това означава ли, че не съм му го надървила както трябва? (Не ме съдете, ако съм написала простотии, нова съм и искам просто да се науча :) )
Amore-Mio*
02-25-2013, 20:32
Вероятно си го превъзбудила.
Що не питаш него, всъщност? Не сме в неговия мозък.
Просто си свършила добра работа.А за целувките не знам може да се е погнусил от това, че е свършил в устата ти?!
Stella_SN
02-25-2013, 20:33
за протокола на колко си ? :Д Ии аз скоро "духах" на гаджето ми , при което 15 мин се лигавех и обяснявах колко се притеснявам като се има в предвид ,че като съм притеснена говоря много - смятайте ! :Д И той свърши бързо след това , но не чак толкова .. знам ли сигурно ,защото си му духала за първи път и сте пробвали нещо различно се е възбудил повече от обикновено :Д Сдухал се е според мен ,защото му е било неудобно ,че е свършил така , знам ли .. а не те е целувал може би щото повечето ги е гнус от собствения си пенис :Д При мен не е така , но от доста приятелки съм чувала подобни неща . . Не си направила нищо ти споко (ако не си го хапала :Д )
SexyBitch
02-25-2013, 20:37
Ми аз му викам бейби кво става що мълчиш и той нещо смъмри, викам аз ли съм причината-отрече...и аз така си мисля, че се е притеснил, че е свършил бързо. А за целувките-не го е гнус, щото си жабурих устата 100 часа на мивката :D Третият въпрос още не ми е изяснен леко...И за протокола, на 17 съм, девствена, ако има значение :D Просто съм леко притеснена, че не ме обича, а само ме използва...не е давал повод да си го мисля, но...а де :D женска логика :D
Stella_SN
02-25-2013, 20:43
Момиче , поговорете :Д на мен ми дават хиляди доказателства на ден ,че ме обича и пак си сядам на откровен разговор с него , относно чувствата му към мен , относно секса , харесва ли му и т.н. ... така ,че не е лошо да поговорите ако разговаряте свободно по всякакви теми : )
SyllaBear
02-25-2013, 20:47
Сигурно са е притеснил , няма такова нещо да ни е гнус :) Пак тва за обелването на главичката може да е болест Фимоза прочетете за него .
SexyBitch
02-25-2013, 20:47
Мда трябва да си полафим. Ама той тази година е абитуриент и няма особено много време... абее объркано ми е всичко отвсякъде :D
Превъзбудил се е, свършил е бързо и му е станало тъпо, затова така се е дръпнал.
TROLLDADLOLCAKE
02-25-2013, 21:11
И един въпрос от мен : САМО В МОЯ СКАПАН ГРАД ЛИ НЯМА МОМИЧЕТА , КОИТО ДА "ДУХАТ" ВЕ ! :@ :D :D пууу начи. :D
И аз смятам,че се е превъзбудил.
И аз смятам,че се е превъзбудил.
И аз мисля така
DragonLady
02-25-2013, 22:31
Превъзбудил се е, свършил е бързо и му е станало тъпо, затова така се е дръпнал.
+1
Не само на теб ти е станало кофти.
Grudi_SeXa
02-25-2013, 23:45
важното е, че ти е напълнил устата.
SexyBitch
02-26-2013, 05:37
Ок, тва, че се е превъзбудил го уточнихме :D А за проблема с главичката нещо не ми е ясно, защото от това, което съм гледала в интернет(нямам друг опит освен това), съм забелязала, че пенисът като се надърви и главичката сама се оголва...а при него като я оголвах и се опитвах да стимулирам короната, той казваше, че било неприятно...
SexyBitch
02-26-2013, 16:42
Таа така, мерси за мненията, само ако с енамери и някой добър човек да отговори на 3тия ми въпрос, ще ви обичам завинаги!! :D
Амм може да му е залепила кожичката за главичката и като е бил малък никой от неговите да не е забелязал. Това се оправа като се иде при хирург да я отлепи. Боли малко но става бързо. После 1 седмица като пишка ше му пари и няма да може да го бели 2 седмици. Маже се с разни мазила и така.
Има вариант да му е голяма главичката и за туй да не се оголва. Принципно като се надърви си му я дръж оголена мани го кво ти вика. Аджамийсте и двамата ;)
the sniper guy
02-27-2013, 06:42
1- Може да не е дялал тъпанарки от доста време и за това да е свършил бързо.
2-Може ти да си много яка и за тва да е свършил бързо.
3-Да си му прекъснала занятието по стедата.(с идването и у тях)Или нещо такова.
* Едното не изклучва другото!!
SexyBitch
02-27-2013, 07:24
1- Може да не е дялал тъпанарки от доста време и за това да е свършил бързо.
2-Може ти да си много яка и за тва да е свършил бързо.
3-Да си му прекъснала занятието по стедата.(с идването и у тях)Или нещо такова.
* Едното не изклучва другото!!
Мерси, за това вече разбрах :D Брех мам му дееа, толкова ли сте чувствителни на тая тема...вече втори ден ме избягва и не ми пише...Сега ме интересува проблема с главичката-аз ли нещо не съм го възбудила както трябва или просто не му се оголва както трябва?! Не е възможно да свържи, без да съм го възбудила нали? И не е възможно да свърши, без да е надървен?
за съжаление сексуалните проблеми идват от системата на човешката(666) религия, има едни зли духове, които ги причиняват, и които са предизвиквани умишлено именно от всички онези духовни служители на множеството най-различни неправедни деноминации/секти като и немалко от тях досега вършеха това дори собственоръчно действувайки по окултен/трансцендентален път - това е цял свят от нечестивост, сексуалните зли духове въздействат пряко на съзнанието и на ерогенната част от нервната система пораждайки изкуствена, негативна и мимолетна сексуалност, именно по такъв начин досега имаше разочарования в сексулният живот на много хора, понеже само истинският Бог може да прави да има 100%-ова реализация, докато сатанинското царство може да предизвика доста разочарования и беди, например, ако на човека му се отнеме блаженството/благодатта и той бъде обладан от зли духове, тогава у него единствено ще има разочарования, така и много от водещите сексуален живот хора преминаваха през сексуални проблеми и разочарования, а механизмът на действие на злите сили в това отношение е чрез първична измама, в която сексът е поставян за най-голям грях, след това следва опитът за превенция на "греха", поради което и толкова много заблудени духовни служители досега проклинаха сексът и се опитваха да го възпрат, обаче поради заблудата си пренебрегваха фактът че именно истинският Бог е направил да има както човеци от мъжки пол така и човеци от женнски именно защото половата/сексуалната любов е част от вечната Божествена природа, докато дяволската природа е съвсем обратната - онази на омразата, най-ефикасният начин да бъдат предотвратени негативните ефекти в сексуалният живот на човека е злите сили да бъдат изгонвани чрез молитва към истинският Бог в името на Исус Христос, понеже само Те Двамата могат да осигурят 100%-ова благодат, и никой друг, също така е добре да се избягва практикуването на такива неща като йога, окултизъм, езотерика, сектантски вероучения, и пр. - и въпреки всичко пазете се да не би някой да се зарази с болест предавана по полов път - някои от този род болести могат да се окажат дори смъртоносни
the sniper guy
02-27-2013, 19:17
EXOOOOOO духовно превъзнесения СЕКС е абревиетура на социален експеримент за култура на съзнанието. Да сме на ясно.
Според мен се е превъзбудил, пък и сте пробвали нещо ново. Нормално да свърши бързо. А от любопитство той къде свърши?
Ок, тва, че се е превъзбудил го уточнихме :D А за проблема с главичката нещо не ми е ясно, защото от това, което съм гледала в интернет(нямам друг опит освен това), съм забелязала, че пенисът като се надърви и главичката сама се оголва...а при него като я оголвах и се опитвах да стимулирам короната, той казваше, че било неприятно...
тия дето си ги гледала в нета повечето са обрязани, те просто нямат кожа на главичката и за това ти се струва, че сами се оголват при ерекция.., но питай твоя човек дали въобще може да го забелва, щото може и такъв да му е проблема..
nqkoisi55
03-10-2013, 09:45
Може да се е превъзбудил :D
baby_baby
03-12-2013, 14:31
Свършила си добра работа няма от какво да се притесняваш
Magician
03-12-2013, 17:54
Таа така, мерси за мненията, само ако с енамери и някой добър човек да отговори на 3тия ми въпрос, ще ви обичам завинаги!! :D
Не е задължително изобщо да се оголва главичката сама при ерекция, на мен например не ми се. Освен това е прекалено чувствителна като е гола и примерно допир с пръсти ми е неприятен. Може и с твоя човек да е така.
Eskapel4o
03-12-2013, 18:05
Как да те целува като знае къде ти е била устата ...