Влез

View Full Version : Мисля че полудявам.....

Illusion772
02-26-2013, 15:06
Здравейте. Първо искам да кажа че съм момче на 17. Предполагам че проблемите ми се напълно нормални за възрастта, но напоследък ми дойде в много, и просто имам чувството че полудявам. Така към проблема - свързан е с момиче , каква изненада ! Преди да разкажа трябва да кажа че съм минал през доста неща с момичетата от reject на 100% до някакви съвсем краткотрайни връзки ако могат да се нарекат такива, но сега всичко се случи толкова бързо че чак ме удари по главата. Така преди сигурно месец се пребирах с едно момиче (нещо съвсем нормално)нека да я наречем "Х" (знам че е тъпо) и всичко беше нормално, след това в този един месец даже едно "здравей" не сме си казвали защото откровено дори и името и не запомних (не съм много добър с имената). Така докато не дойде миналата седмица и нещо се промени в мен след като имахме един кратък разговор с това момиче "Х" (ако може и разговор да се нарече). Нещо ми стана почти постоянно мисля за нея, и въобще мисля за това което чувствам. Имам чувството че ще се побъркам , а точно в момента не мога да си позволя да се разсейвам , защото имам много важни неща в живота ми. Не мога да да се съсредоточа да уча, да тренирам или каквото и да е било друго. Не съм сигурен какво да правя защото май е заета и подчертавам май защото повечето неща сочат че не е но ако тръгна да разпитвам всичко ще се разбере защото живея в едно "голямо село", и в крайна сметка към уникално объркан и единственото което се надявам да не е любов защото не съм особен почитател на тази дума.
Благодаря ако сте си си направили труда да ми четете шизофреничната история

Tsukuda_Hiroshi
02-26-2013, 15:45
Пу прЪв я прочетох!!
Не е шизофренична. НапЪлно нормално е да се вЪлнуваш от тези неща на 17. Според мен е любов независимо дали си фен на думата или не. Като дойде не пита. КакЪв ти е проблема да споделиш чувствата си с момичето? Само заради изпитите и тренировките ли е или има нещо в нея, което не ти харесва? Ако е заради пЪрвото - те изпитите ще минат, тренировките ще намалеят, а ти ще си блЪскаш главата защо не си трЪгнал с нея, ами я е лапнал селския келеш...
Единственото, което мога да ти кажа в случая е - следвай сЪрцето си. Ако искаш да си с някого, опитай се. Ако не стане, поне няма да се вЪртиш нощем, измЪчван от хиляди неизвестни "дали, ако..."

Illusion772
02-26-2013, 16:25
Пу прЪв я прочетох!!
Не е шизофренична. НапЪлно нормално е да се вЪлнуваш от тези неща на 17. Според мен е любов независимо дали си фен на думата или не. Като дойде не пита. КакЪв ти е проблема да споделиш чувствата си с момичето? Само заради изпитите и тренировките ли е или има нещо в нея, което не ти харесва? Ако е заради пЪрвото - те изпитите ще минат, тренировките ще намалеят, а ти ще си блЪскаш главата защо не си трЪгнал с нея, ами я е лапнал селския келеш...
Единственото, което мога да ти кажа в случая е - следвай сЪрцето си. Ако искаш да си с някого, опитай се. Ако не стане, поне няма да се вЪртиш нощем, измЪчван от хиляди неизвестни "дали, ако..."
Мисля че найстина си прав но факторите не са само един - например - живея в семейство Адамс буквално само иконома липсва, живота ми е толкова странен че просто няма на къде, но това което ме стряска за това конкретно момиче е че не ме привлича физически искам да кажа, че преди съм имал контакти (връзки) със съвсем друг тип момичета и говоря изцяло за начина по които изглеждат, но в същото време не казвам че не е красива.

Levrex
02-26-2013, 17:45
Познато чувство,ясно е че я харесваш (не казвам влюбен,щото не си почитател),имаш няколко варианта,признай и чувствата си и каквото стане,поне така ще си излееш душата и ще ти олекне,а пък ако не искаш,а тя толкова много ти пречи да водиш нормален живот,просто сам си намери начин да си я избиеш от главата (знам,че е адски трудно,но аз съм го правил)...слушай музика (такава каквато те разсейва),тренирай нещо ново ,прави нещо ново,излизай с приятели по-често,въобще прави все нови и интересни неща за теб,който да те разсейват :)

Amore-Mio*
02-26-2013, 18:03
Защо не започнеш да си общуваш с нея?
Нищо не се знае, пък и ще си спечелиш един приятел, ако не друго. Та, съветът ми е вместо да се тровиш непрекъснато с мисли за нея, то по-добре опитай, ако първата ти крачка е нека започването на разговор, някакъв. Излезте, поразходете се, ала бала.

Tsukuda_Hiroshi
02-27-2013, 06:34
Само не знам каква е врЪзката сЪс семейството ти. Ясно ми е, че има доста гадни семейства, аз сЪщо сЪм попадал на такива, но това е още 1 причина тя да е нещо красиво в грозния ти свят. + това ти си себе си. Не си семейството си. Ако трЪгнете, тя ще ходи с теб, не с тях.