View Full Version : Тривитаминол за косата?
Какво мислите? Помага ли наистина за подобряването на косата ни момичета? Моята е много много тънка и накъсана. Има ли спасение с този продукт. А и също имам косопад.
strawberry88
02-28-2013, 13:36
Ооох, не отново.Има хиляди теми за тривитаминола + това има голяма тема за косата на същата страница.Можеше да пишеш там.И, да, помага.
Sig pomaga ,na mene li4no samo mi omaznqva6e kosata do enta stepen i ni6to poe4e tapo e ddz ama sig pone moita kosa e zdrava i za tva na tew moje i da pomogne probvai nooo ddz vse pak se izpolzva pri jivotni a s tvoia kosopad da ne stane po lo6o po dobre idi na lekar da vidqt za kakvo stava na vapros
marin4itu
03-05-2013, 12:00
Sig pomaga ,na mene li4no samo mi omaznqva6e kosata do enta stepen i ni6to poe4e tapo e ddz ama sig pone moita kosa e zdrava i za tva na tew moje i da pomogne probvai nooo ddz vse pak se izpolzva pri jivotni a s tvoia kosopad da ne stane po lo6o po dobre idi na lekar da vidqt za kakvo stava na vapros
Вече трето мнение ти чета на латиница! В този форум се пише на кирилица!
Иначе тривитаминолът помага за косопад, но трябва да се използва на 2 седмици, защото по-честата му употреба има обратния ефект, т.е. косата започва да пада. Използвай го с маски, има други теми, в които момичета са предложили изпитани маски.
Mia88, пиши на кирилица, види ли те Калпазанката, ще изядеш банана.
Авторке, аман от тия теми за тривитаминола. Има тема за косата, там ако имаш въпроси- питай.
Infinity.
03-05-2013, 19:12
Помага,да,но не толкова за удължаването,колкото за самата коса (подхранва я,изглежда по-хубва).И все пак предпочитам хининовата вода,помага повече за разтеж..
kitten8m
03-06-2013, 07:12
Много е полезен за косата. Взимаш едно тампонче за грим или памуче и го напояваш директно от шишенцето и мажеш корените. Като намажеш целия скалп масажираш хубаво с пръсти, после завиваш в найлонова торбичка или шапка и слагаш хавлия. Стоиш така около 2 - 3 часа и отмиваш :) Косата расте по - бързо, за сгъстяване не мога да кажа...
drama.queen
03-06-2013, 17:53
ПОМАГА една моя приятелка ползва ... познавам я от много време и преди косата и беше много тъничка и без никакъв обем ... сега има видимо подобрение косата и е здрава и хубава и расте много бързо !
Green_bubble gum^^
03-13-2013, 12:55
а някой може ли да ми каже как да отворя тривитаминола ?