Влез

View Full Version : Тривитаминол за косата?

SmIx
02-28-2013, 13:25
Какво мислите? Помага ли наистина за подобряването на косата ни момичета? Моята е много много тънка и накъсана. Има ли спасение с този продукт. А и също имам косопад.

strawberry88
02-28-2013, 13:36
Ооох, не отново.Има хиляди теми за тривитаминола + това има голяма тема за косата на същата страница.Можеше да пишеш там.И, да, помага.

Mia88
03-05-2013, 11:10
Sig pomaga ,na mene li4no samo mi omaznqva6e kosata do enta stepen i ni6to poe4e tapo e ddz ama sig pone moita kosa e zdrava i za tva na tew moje i da pomogne probvai nooo ddz vse pak se izpolzva pri jivotni a s tvoia kosopad da ne stane po lo6o po dobre idi na lekar da vidqt za kakvo stava na vapros

marin4itu
03-05-2013, 12:00
Sig pomaga ,na mene li4no samo mi omaznqva6e kosata do enta stepen i ni6to poe4e tapo e ddz ama sig pone moita kosa e zdrava i za tva na tew moje i da pomogne probvai nooo ddz vse pak se izpolzva pri jivotni a s tvoia kosopad da ne stane po lo6o po dobre idi na lekar da vidqt za kakvo stava na vapros
Вече трето мнение ти чета на латиница! В този форум се пише на кирилица!

Иначе тривитаминолът помага за косопад, но трябва да се използва на 2 седмици, защото по-честата му употреба има обратния ефект, т.е. косата започва да пада. Използвай го с маски, има други теми, в които момичета са предложили изпитани маски.

marilyn
03-05-2013, 13:43
Mia88, пиши на кирилица, види ли те Калпазанката, ще изядеш банана.

Авторке, аман от тия теми за тривитаминола. Има тема за косата, там ако имаш въпроси- питай.

Infinity.
03-05-2013, 19:12
Помага,да,но не толкова за удължаването,колкото за самата коса (подхранва я,изглежда по-хубва).И все пак предпочитам хининовата вода,помага повече за разтеж..

kitten8m
03-06-2013, 07:12
Много е полезен за косата. Взимаш едно тампонче за грим или памуче и го напояваш директно от шишенцето и мажеш корените. Като намажеш целия скалп масажираш хубаво с пръсти, после завиваш в найлонова торбичка или шапка и слагаш хавлия. Стоиш така около 2 - 3 часа и отмиваш :) Косата расте по - бързо, за сгъстяване не мога да кажа...

drama.queen
03-06-2013, 17:53
ПОМАГА една моя приятелка ползва ... познавам я от много време и преди косата и беше много тъничка и без никакъв обем ... сега има видимо подобрение косата и е здрава и хубава и расте много бързо !

Green_bubble gum^^
03-13-2013, 12:55
а някой може ли да ми каже как да отворя тривитаминола ?