WhiteS
03-01-2013, 18:09
Здравейте,значи започвам от начало понеже уча в друг град пътувам всяка седмица понеделник и петък с влак.Всичко започна преди около 4 месеца когато случайно се сприятелих с едно момче което също пътува с този влак.Той от много време ме е виждал във влака и искаше да ми покаже някакви момичета който той чул да говорят нещо за мен (били казвали,че съм много хубав и т.н).Както и да е показа ми ги той тези момичета но въобще не им обърнах внимание.След известно време (всеки петък) забелязвам,че гледат към мен(и аз поглеждам от време на време де :D) и едната специално много ми хвана окото (след доста време :О).И с течение на времето всеки петък се канех да седна при нея защото бях забелязал,че понякога идва в компания но сяда сама.Но така и не отидох(все си намирах други места).И така последния месец не бях я виждал да пътува,но днес най-неочаквано се появи и не спрях да гледам към нея и групичката й (групичка от 10 момичета,понякога имам чувството,че нарочно се движат по толкова да ни е трудно на момчетата :D ) Та доста искам да отида да се запознаем но как като са толкова много.Вече е изключено да я видя сама да седне(друг вид влак).А и в началото се успокоявах с нещата който ми каза моя приятел но след толкова време не знам направо.Надявам се да съм бил ясен защото и аз не знам как да се изразя по точно.Та искам да попитам някой от вас дали е бил в такава ситуация и по точно какво да правя другия петък защото съм го решил но и не искам да ставам глупак и после да ме е срам да пътувам.Та моля идеи и съвети :))))