View Full Version : Пропиляно време,как бих могъл да променя нещата?
Здравейте, пиша за едно момиче,което харесвам от прекалено дълго време. Преди 5 години се запознахме,тогава бях още малък. Сега вече съм по-голям,но съжалявам за това пропиляно време,в което не съм направил нищо,с което да я задържа до себе си. Тя не е от обичайните момичета,който постоянно сменят партньорите си. За тези 5 години тя имаше само 2-ма приятели,като с единия все още ходят. По принцип тя не се заглежда по други или поне аз нямам такова впечатление. Проблемът е,че тя си има приятел,както споменах,а аз я харесвам и мисля,че вече е крайно време да подходя като голям и да направя нещо,с което да я спечеля. Просто усещам,че сега е моментът,остават 2 месеца до бала ни и трябва да направя всичко,което е по силите ми,дори и да не се получи,поне да знам след време,че съм опитал. Другият проблем е,че не мога да разбера какво тя чувства,понеже преди по-малко от тези 5 години и бях споменал,че я харесвам,но тогава бях едно малко,лигаво хлапе,което летеше из облаците. Тя постоянно се закача с мен,но понеже съм такъв тип и не се давам лесно,колкото и смешно да звучи се отдръпвам,за да и покажа,че не съм лесен,а и доколкото знам това се харесва на жените. Всичките ми приятели се шегуват с мен,че тя ме харесвала,дори дочувам от нейните приятелки,че те също се шегуват с нея. Та когато се отдръпвам от нея,тя си мисли,че не изпитвам същото към нея,както преди години,което тя постоянно ми вметва в разговорите като нещо от сорта "Знам,че все още ме харесваш,просто ми кажи". Доста съм объркан и не знам дали изобщо си струва,но поне така съм решил и вече смятам да не се отказвам,дори за малкото време,което остана. Мисля да я поканя и за дама на бала ми,понеже има такава възможност. Бих се радвал,ако някой би ми дал съвет дали си струва да опитам с нея и как би трябвало да реагирам на нейните закачки,да и отвръщам ли,да бъда ли в по-близки отношения с нея? Благодаря,че отделихте това време :))
Amore-Mio*
03-01-2013, 23:38
Стой си на дупето и не се бъркай във връзката им. В една връзка място за трети човек няма.
mimsssssss
03-02-2013, 00:20
Гледай си твоя интерес според мен. Тя ако си обича приятеля няма да ти обърне и грам внимание. И си си в правото да се бъркаш където си пожелаеш - все пак ти си си на първо място, не някой друг. Едва ли по-меко мога да го кажа, ако ти звучи грубо, не е с цел да те обидя. А и в крайна сметка само така ще разбереш дали и тя би искала нещо от теб, така че давай смело...
Tsukuda_Hiroshi
03-02-2013, 04:10
Не мога да ти дам сЪвет какво да правиш, защото не сЪм изпадал в подобна ситуация. Само дето винаги сЪм се чудел - как може да виждаш, че едно момиче си има приятел (постоянен, а не от тия за по 1 вечер) и да искаш да им развалиш врЪзката? Никога не сЪм се бутал по тоя начин, а на мен винаги някакви бейгирчета са се пробвали (че са и успявали) да ми вземат приятелката!
Като не си толкова лесен (както казваш), пробвай се да си хванеш собствена приятелка, не да крадеш чуждите. Ако искаш да ядеш бой (от приятеля й имам предвид), защо просто не отидеш и не му кажеш, че искаш да чукаж приятелката му? Хем тя ще те забележи, хем ще намериш каквото тЪрсиш, а според мен и каквото заслужаваш!
Wednesday666
03-02-2013, 05:47
Не мога да ти дам сЪвет какво да правиш, защото не сЪм изпадал в подобна ситуация. Само дето винаги сЪм се чудел - как може да виждаш, че едно момиче си има приятел (постоянен, а не от тия за по 1 вечер) и да искаш да им развалиш врЪзката? Никога не сЪм се бутал по тоя начин, а на мен винаги някакви бейгирчета са се пробвали (че са и успявали) да ми вземат приятелката!
Като не си толкова лесен (както казваш), пробвай се да си хванеш собствена приятелка, не да крадеш чуждите. Ако искаш да ядеш бой (от приятеля й имам предвид), защо просто не отидеш и не му кажеш, че искаш да чукаж приятелката му? Хем тя ще те забележи, хем ще намериш каквото тЪрсиш, а според мен и каквото заслужаваш!
Защо с толкова лош подход тръгваш? Не мисля, че това беше точното нещо да кажеш.
Като гледам момчето дори едва я заговаря, ако въобще си говорят, харесва я, но нищо не е направил, не е тръгнал да разваля връзки.
Авторе, наистина внимавай, щом си има връзка. Иска ми се да ти кажа, че е удачно да я поканиш за дама на бала, но не е. Заетите момичета са off limits, не е много правилно там да се бъркаш. По-добре си намери някоя свободна.
Стой си на дупето и не се бъркай във връзката им. В една връзка място за трети човек няма.
В една връзка може да има трети човек само ако някой от цялото (от двойката) го позволи ;) Ако на мацката й пука за нейния никога няма да позволи на някой трети да прецака нещо.
Авторе,явно момичето знае,че я харесваш.На твое място бих свалила картите на масата и бих поговорила с нея.
xXxPETYAxXx
03-02-2013, 07:51
Ако наистина няма, това няма да се допусне от момичето(в случа)! Тая логика не я приемам, ама никак! Вярно, че аз страня от обвързани момчета, но просто защото не съм се влюбвала в някой обвързан! Длъжен е да се опита да се сближи с нея, щом толкова много я иска. Ако тя държи на приятеля си няма да го предаде или замени, но ако има шанс да хареса автора, защо той да не опита? Все едно някоя да ви се бърка във вашата връзка и вие после да изкарате нея виновна, че приятеля Ви е зарязал заради нея?! Ми не - не е нейна вината! Това си е решение на гаджето Ви!
Авторе, според мен обаче при теб случая е, че си твърдо във FriendZone-ата!
А това за бала - ми, може да я поканиш, не пречи, че е обвързана. При нас поне беше хубаво да сме с хора от нашия клас, защото останалите не ги допускат после в ресторанта, а само ни придружаваха до там. Повечето ми съученички си имаха приятели, но не от нашия випуск и идваха с момчетата от випуска, с които са приятели. Просто я попитай дали си има кавалер за бала, ако ти каже, че ще е с гаджето си и до там.
Благодаря за мненията. Относно това,за което споменаха някои. Нямам никакво намерение да "крада" момичето от гаджето и. Смятам,че тя не е малка сама да прецени какво иска и желае. Съгласен съм,че не е правилно,но сърцето казва друго. Ако тя не мисли така и наистина с цялото си сърце обича приятеля си не би се занимавала с мен и не би си играла игрички. Не смятам да се отказвам толкова лесно,ако видя,че нещата не се получават и просто не и е приятно бъдете сигурни,че просто на мига се отказвам.
Пропиляно време казваш,хм.Ами да ти кажа ,за мен това е твърде егоистично,ще ме извиняваш.Но всеки си има принципи,явно твоите са такива.Защо ли не се поставиш на мястото на момчето ,градил си някаква там връзка,обичаш и държиш на момичето си и изведнъж от нищото някакъв идва и почва да се меси във взаимоотношенията ви,просто е и изнервящо.Тя може да не ти обърне внимание,но отново да създадеш дискомфорт в тяхната връзка.Винаги не съм разбирала такива хора,мамка му.Мислиш за собственото си щастие,окей,ама търси го другаде.Там където има 2-ма ,третият е излишен.
shmatarok
03-03-2013, 05:16
Според мен просто ще си прецакаш отношенията с нея, ако се опиташ да я привлечеш за нещо по-сериозно.