View Full Version : Много спешно ми трябва помощ
преди около 3-4 месеца си бях харесал едно момиче , което обаче ходеше с сина на семейни приятели и реших да не се бъркам....но наскоро разбрах че са скъсали (преди 15 дена някаде) и аз почнах пак да и пиша по сериозно ....случи се така че вече ми писна от чакане и тем подобни иии имам идеята днес да я извикам за по 1 фас и да си кажа всичко... смятате ли че е грешно ? (според мен е но искам да го направя)
xXxPETYAxXx
03-02-2013, 08:28
Е, защо не я поканиш на среща, не "за по 1 фас"? Много е рязко така от нищото да ѝ го изтърсиш просто, по-добре да я накараш и тя да те хареса.
преди 3-4 месеца излизахме за около 2 седмица д/г всеки ден бяхме заедно ...(тогава реших просто че не мога да издържа да съм с нея всеки ден само като приятели ... а и всички знаем колко трудно се излиза от групата на приятелите за да се отиде към нещо повече) иии вече и предлагах 2 пъти но все ми казваше че е заета
П.С. искаше ми се днес да го направя защото 1. да разбера какво ще става защото честно казано много ме тормози това и 2. днес е 02 а на тази дата най близките ми хора са тръгвали с приятелките си и са заедно вече по 2 години ( аз вярвам на такива работи по някаква причина :) )
Tsukuda_Hiroshi
03-02-2013, 15:52
Ами според мен няма да е грешно... Сега вече не е "заета", ама наистина за по фас... "Дай огЪнче! Харесвам те, искаш ли да трЪгнем? Ае чао"... ТЪпо е така. Дай срещичка, нещо... ;)
Amore-Mio*
03-02-2013, 16:03
Излез нормално с нея.
С "по един фас" няма да се опознаете, пък камо ли тя да тръгне да вземе решение да тръгне с тебе.