View Full Version : Вкус на оргазъм,мъзга, скуърт
Здравейте! До сега не съм го правил с приятелката ми,но поговорихме и решихме да го направим аз и обещах,че преди да го направим ще и доставя много голямо удоволствие като си я "по лижа" И искам да ви попитам дали трябва да погълна нейните секрети било то оргазъм мъзга или скуърт ? Не съм запознат с темата, нека който знае нещо за вкуса мириса и усещането на тези секрети да пише. Не знам дали ще стигне до скуърт четох как се прави,но четох и,че не при всички жени става, а на мен ми би било много приятно ако и доставя това удоволствие,но не знам дали трябвa да го поглъщам ;\\\
УАТ ДА ФАК ДИД АИ ДЖЪСТ РИИД
Или си трол или ще го правиш за 1ви път .
Ако е за първи път не очаквай каквото и да е да стане освен ти да свършиш след 20 секунди .
А колкото до тоя скуърт ... ти май не си прочел точно какво представлява ,ма щом си на мерак гълтай то там .
Canis_Dirus
03-04-2013, 08:23
Smells like fish tastes linke chicken!
FuCKkK13
03-04-2013, 09:39
искам само да попитам 8-) как ще я лижеш без да поемеш нищо от нея,че ми стана интересно ? или ако случайно успееш си представям '' аааа пу '' 8-) и го плюеш върху нея 8-)
marin4itu
03-04-2013, 12:54
Боже, само такава тема не бях виждала....
DarkTemplar
03-04-2013, 13:06
http://vbox7.com/play:540e9d38
Не прави секс все още. Образовай се по темата.
Всичко що излиза от пичето е годно за консумация
Fisherman
03-04-2013, 18:15
Имаш топки
мхмнннн
DarkTemplar
03-04-2013, 18:20
оттам излизат и хора, ето защо съществува канибализмът.
оттам излизат и хора, ето защо съществува канибализмът.
Е добре бе , на тва му се смях яко .
Tsukuda_Hiroshi
03-04-2013, 18:49
Аааааааа! Разбихте ме :lol: Само да не обЪрка младежа дупките, че да изконсумира нещо друго :lol:
FuCKkK13
03-04-2013, 18:54
е стига де 8-) беше гнусно 8-)
Обаче тя няма да ти обере пчелното млечице нали?
HollyGolightly
03-04-2013, 20:35
вкус на оргазъм вика :lol:
Не прави секс все още. Образовай се по темата. Мда, направо изкарай едно висше по темата, пък после рискувай. Или пък частни уроци при марилин, 100% има дългогодишен опит
DragonLady
03-04-2013, 21:19
Мда, направо изкарай едно висше по темата, пък после рискувай. Или пък частни уроци при марилин, 100% има дългогодишен опит
И кое му е лошото една жена да има опит? А точно за нейният от къде знаеш, че е дългогодишен, да не и светиш докато прави секс?
искам само да попитам 8-) как ще я лижеш без да поемеш нищо от нея,че ми стана интересно ? или ако случайно успееш си представям '' аааа пу '' 8-) и го плюеш върху нея 8-)
именно! как ще я лижеш без да погълнеш поне малко, да няма да държиш чаша вода до тебе и от време на време да си джубуркаш устата :D , но щом толкова искаш да и доставиш удоволствие с лизане, съсредоточи се върху клитора..
Fisherman
03-09-2013, 06:14
Точно тия къде нищо не знаят се съсредоточават върху клитора
хахх, а ти какъв съвет би дал на човек който не го е правил и очевидно го е гнус oт някои вагинални течности ? ?
Fisherman
03-09-2013, 08:40
Да се затвори в автоклав
anonymous708973
03-09-2013, 11:49
И кое му е лошото една жена да има опит? А точно за нейният от къде знаеш, че е дългогодишен, да не и светиш докато прави секс?
Няма нужда. Потребителите тук се съдят по мненията им. Нормално.
Tsukuda_Hiroshi
03-10-2013, 14:28
Какво става, авторе? Хапна ли амброзия с нектар? :lol:
lamer4e7o
03-10-2013, 14:28
Авторът е баннат, ако не се лъжа. :D
Tsukuda_Hiroshi
03-10-2013, 15:53
Ех 'нАчи! Сега на кого да хвЪрля 1 филия хляб да преглЪтне оргазма :lol:
Значи аз как правя , казвам и " клекни над легена " и почвам да ровя джибритИ и колкот' мат'рял пусне толко'...
Абе тези хора...ти си свърши работата и ще видиш дали има мирис или вкус.
И недей да обещаваш нищо ако не си сигурен как става и дали си способен да го направиш.
вземи си сламка ии пиии по-добре...
baby_baby
03-12-2013, 12:51
Хахахаха ебати тая тема ме развесели то не се знае дали ще стигне до оргазъм а иначе пита дали да поглъща от нея нещо :D