Влез

View Full Version : Какво да направя ,за да ме хареса момчето ,в което съм влюбена?

Ke$ha
03-04-2013, 20:10
И така..Как да се харесам на момчето , което харесвам?Опитвам се да не преувеличавам!По принцип си говорим,но сме само приятели!Един път бяхме на разходка и се опитах да го гушна...Е, не беше сполучлив опит!Обикновено не съм някоя фукла или някоя грозница!Обикновено момиче!Обличам се винаги по ,,първа мода,,!Та, какво да направя?Дали да му призная чувствата си?Мисля , че е рано за това... първо трябва да му покажа, че изпитвам нещо!
Надявам се да имате някаква идея.. :)

Takaki Tono
03-04-2013, 20:52
Като момче мога да ти кажа, че ако някое момиче ми каже че ме харесва ,някак си се губи част от тръпката и ставаш.......мм как да кажа...по- ясна :D

marin4itu
03-04-2013, 22:06
Това, че се обличаш по първа мода, не те прави нещо особено, да знаеш.
Недей да си признаваш чувствата все още, показвай му с поведение, че се интересуваш от него.

TROLLDADLOLCAKE
03-04-2013, 23:11
Като момче мога да ти кажа, че ако някое момиче ми каже че ме харесва ,някак си се губи част от тръпката и ставаш.......мм как да кажа...по- ясна :D

"По - лесна" е точния израз! А на мъжкия ни език това означава - БЕЗИНТЕРЕСНА ! Така де , той може да те има , затова вече не си му интересна.Запали искрата с разни намеци или прегръдки ако щеш и остави той да подходи.Успех!

marilyn
03-05-2013, 13:32
Не му "признавай", покажи му с погледи, жестове... сигурно си малка, не знаеш как се прави все още. С времето ще се научиш.

И това, че "се обличаш по първа мода"... не значи, че си интересна, готина и тн.

Amore-Mio*
03-05-2013, 14:04
А опита защо не беше сполучлив? Отблъсна ли те? Или какво?

Та, иначе следи движенията и жестовете му добре, но с мисълта, че си неутрален зрител и просто гледаш отстрани. Но едновременно с това си и главен герой в това. И виж дали проявява някакъв интерес към теб. Иначе продължавай да си излизаш с него, но се направи на леко недостъпна /подчертавам ЛЕКО/ и виж как ще реагира. Иначе, в противен случа, той ако не те харесва - каквото и да направиш, насила не можеш да го накараш.

CookieMonsta321
03-05-2013, 14:06
Само един съвет от мен, въпреки че съм на 14, lol.
Противоположностите се привличат, не е нужно да си същата като него, да се правиш че слушаш същата музика като него и т.н само и само да сте заедно .Няма никакъв смисъл ..