View Full Version : Досадни съседи
Horrificus
03-04-2013, 20:28
Такаааа
Съседът отдясно на нас (аз живея с мой един мой стар съученик, 1ви курс сме) слуша телевизора на супер високо постоянно, почва се от 8 сутринта през Волен и телевизия СКАТ, след 8 е невъзможно да се спи, през 2 стаи се чува все едно е до тебе. През нощта до към 4 сутринта се гледа 300 или Гладиатор филма, това е всяка нощ, няма делник, няма празник.
Моля дайте съвет какво да направим? С полицията проблемът няма как да се реши, пробвали сме. Мислех да му сложим лепило в ключалката или да вземем от бащата на един приятел горелка и да му заварим металната врата за металната рамка. Отворен съм за други съвети!
Horrificus
03-04-2013, 20:30
Мислех си също да вземем да го смелим от бой тука няколко души ша сме, обаче така, ще знае кои сме и може да подаде оплакване
А да поговорите със него, опитвали ли сте?
HollyGolightly
03-04-2013, 21:35
Първи курс студенти сте, не детска градина, дръжте се като такива. По-добре поговорете с него, ако просто му направите някакъв номер, той нито ще знае кой го е направил, нито защо, тоест нищо няма да се промени.
А да поговорите със него, опитвали ли сте?
Да бе да стават толкова радикални ..
DoctorSatan666
03-04-2013, 21:54
Имам подобен проблем. Най-доброто решение е дет метъл сутрин рано. http://www.youtube.com/watch?v=bVKy2Va7Ds0 Надуваш до дупка... та да знае копелето.
marin4itu
03-04-2013, 21:56
Говорете първо с него. Ако не се промени можете преди да отидете на лекции да надуете музиката и да оставите цял ден да му надува главата. Би трябвало да схване. И все пак първо разговор!
vladyman
03-05-2013, 07:39
Всичко може да се постигне с думи. Още повече, че човека го прави това не заради вас двамата, а защото му е скучно. В краен случай му купете едни слушалки. Аз така си гледам филмите и е в пъти по-добре -> и за мен и за съседите.
Amore-Mio*
03-05-2013, 14:23
Поговорете с него, вместо да се правите на деца, ама деца, които и хал-хабер да си нямат от нормално общуване.
dPa3HuTeJl
03-05-2013, 15:50
Като сте толкова анти-социални, че чак номера да правите, дано утре гледа концерт на Веселин Маринов.
TrollFaace
03-05-2013, 17:10
Сложете му лепило в ключалката
minchorna
03-06-2013, 07:30
Като сте толкова анти-социални, че чак номера да правите, дано утре гледа концерт на Веселин Маринов.
АХАХАХХХАХАХХАХАХ
Yen_is_bacK
03-06-2013, 11:34
Кажете на вуйката че сте студенти и учите и ви пречи и не искате да си разваляте отношенията, ако ви тегли една майна както ти е на чалъм удари го в земята на едно сеой наге и ще му дойде акъла .. ако пък неможеш .. намери от някой авер усиловател и здрави колони и му еби майката със subwoofer - big bass да му спре байпаса .. друго което можете да направите е му напъхате един напоен парцал със нафта и да му запалите апартамента ХАХАХЬАХЬАХ не не ебвам се тогава и вие ще го духате .. отровете го с циакалий :DDD метнете му сероворододна бомба в тях да умре от собствената си пръдня ... :D:D:D
лиготията настрана, преди да правите нещо гледайте ако ви хванат закона колко мощно ще ви се стовари и дали си струва иначе, и аз имах проблеми със съседите над нас зад блока палиха някви шуми и ми осраха прането и взех банцига от село и в 5 сутринта рязах дърва на терасата ..
minchorna
03-06-2013, 11:36
...взех банцига от село и в 5 сутринта рязах дърва на терасата ..
xaxaxaxaxaxa
Yen_is_bacK
03-06-2013, 11:41
xaxaxaxaxaxa
банцига луд от онея селските дето баба ти е рязала дърва за да дига укрепление срещу византийците ръждясъл
http://img03.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/15749293_1_585x461_rev001.jpg
minchorna
03-06-2013, 11:42
БАХАХАХАХАХА мда,това определено ще му реши проблема :D
Yen_is_bacK
03-06-2013, 11:48
БАХАХАХАХАХА мда,това определено ще му реши проблема :D
http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1291131680_two-thumbs-up.jpg
и после като се засечете на входа или стълбите им се усмихваш и почваш да им пееш
DJ Tomekk feat. Lil Kim & Trooper Da Don - Kimnotyz
Като прочетох мненията на автора се сетих за песента "О,колко си прост!" :lol: И си сигурен,че сте студенти,а не 12-14 годишни деца?! о.О
Horrificus
03-06-2013, 20:43
Като прочетох мненията на автора се сетих за песента "О,колко си прост!" :lol: И си сигурен,че сте студенти,а не 12-14 годишни деца?! о.О
Да студенти сме
за кво пишеш по темата като не си дала мнение, а си написала някакви пълни тъпотии, несвързани с нашия проблем. Така можеш да говориш на майка си, не на мене.
Благодаря на всички за креативните мнения, забравих да напиша, че сме говорили н-пъти на брой с него, без резултат. Гведото си отстава говеда, колкото и да му говориш :(.Това със слушалките наистина е решение. Благодаря още веднъж за сериозните коментари
TrollFaace
03-06-2013, 21:47
прането и взех банцига от село и в 5 сутринта рязах дърва на терасата ..
Това е решението на всички проблеми :D
Банцига няма назад
Как очакваш да ти се отговаря адекватно след първите два поста?!
И все пак айде от мен да мине - наясно си,че в тая държава си има закони нали?!
Никакъв пречещ шум между 14 и 16ч.,както и след 22ч. И не ми обяснявай как полицията нищо не може да направи :? Първите 1-2-3 пъти ходят и само предупреждават човека,при следващо ходене могат да го глобят стабилно (ако пишат акт е окей за оня щот' е доста малък,но ако се стигне до измерване на звука може да отнесе до 1000лв. глоба,а ако се повтори - до 2000лв.).
А тия всички глупости с лепилото,заваряването на вратата и там к'во още имаше са типични за хора без грам сиво вещество в главиците ... :? Един интелигентен човек дори не би се замислил за подобно нещо :?