Влез

View Full Version : Той ме сваля, а си има приятелка?!

just_a_girl2007
03-04-2013, 21:02
Запознах се с едно момче от обща компания. Досега сме се виждали 3-4 пъти на събирания,купони. Чатим си по скайпа и фейсбук. Той си има сериозна приятелка от 3 години. Това го разбрах от приятелите му, не от него. Във фейсбук на всяка снимка е с нея. Тези дни той ми пише "Мисля си за тебе.Искам да се видим да ти кажа нещо, но на саме" . Аз имам симпатии към него, но той все пак е обвързан....

xXxPETYAxXx
03-04-2013, 21:10
Той е обвързан, не е "вързан". Може вече връзката му да се е изчерпала и да те е харесал. Единственото нещо, което се изисква от теб е да НЕ започваш нищо с него, докато е обвързан, т.е. изяснете се, но не се занимавай, ако не постави край на връзката си.

kitty02
03-04-2013, 21:11
И той още не е наясно какво ще правите.
Попитай го: "Ами приятелката ти?" .. да видим какво ще ти отговори.
А ти какво искаш? Да разбиеш нечия връзка?

just_a_girl2007
03-04-2013, 21:14
И той още не е наясно какво ще правите.
Попитай го: "Ами приятелката ти?" .. да видим какво ще ти отговори.
А ти какво искаш? Да разбиеш нечия връзка?
Да разбия връзката ли?
Не аз му пиша такива неща, ами ТОЙ. Ако е мъж на място , няма да си позволява такива неща, така че ако има някой който да разбие връзката, това е той .

marin4itu
03-04-2013, 22:02
Да, както и така би разбил евентуална връзка с тебе като се замислиш..

fenkaaa
03-05-2013, 00:07

Мда,за такива момчета/момичета,които постъпват както това момче в случая съм на същото мнение.Сега е с нея,тя вероятно си мисли,че е само с нея,е наистина може да е така,но въпреки това зарибява теб.Каква гаранция ти дава това,че ако след време сте заедно,ако не в началото,след 1/2 год,когато връзката ви не е толкова интересна,няма да постъпи и с теб така?

fenkaaa
03-05-2013, 00:08

Мда,за такива момчета/момичета,които постъпват както това момче в случая съм на същото мнение.Сега е с нея,тя вероятно си мисли,че е само с нея,е наистина може да е така,но въпреки това зарибява теб.Каква гаранция ти дава това,че ако след време сте заедно,ако не в началото,след 1/2 год,когато връзката ви не е толкова интересна,няма да постъпи и с теб така?

Tsukuda_Hiroshi
03-05-2013, 04:52
Заради ей-такива келеменца, дето не могат да си го дЪржат в гащите и дето постоянно тЪрсят да забЪршат нещо чуждо, на силния пол му излизат имена като "женкари", "курвари" и всякакви такива! Като си мисли за тебе и иска да ти казва някакви работи, да скЪса с приятелката си (като не му е интересна вече и не си мисли за нея, а за теб) и тогава да се пробва!
Ама не! МистЪр трябва да не остава на сухо! В случай, че ти не му вЪржеш, да има някоя с него... Да не се прецака, видиш ли, от 2 стола да падне на земята...
Келешче! Мен ако питаш, не се занимавай! Ако днес пише на теб докато ходи с нея, утре ще пише на друга, докато ходи с теб.

LadyDi
03-05-2013, 06:16
Не се занимавай. Дори да се получи нещо между вас, каква ти е гаранцията, че няма да му доскучае и от теб и после ти да си от другия край на триъгълника?

DisappointedDreamer
03-05-2013, 06:20
Не се занимавай. Дори да се получи нещо между вас, каква ти е гаранцията, че няма да му доскучае и от теб и после ти да си от другия край на триъгълника?

мда.
среден пръст за такива.

Azoria
03-05-2013, 06:54
среден пръст за такива.

Това щях да пиша. ;D

Dydy A.
03-05-2013, 07:30
Момиче,откажи се! Всички мъже са еднакви!! :)

LadyDi
03-05-2013, 07:34
Момиче,откажи се! Всички мъже са еднакви!! :)

Шт. Не така.

arsenalllbaby
03-05-2013, 07:57
Не всички мъже са еднакви!
Но този явно не е стока. Ходи от толкова време с приятелката си, а се занимава с друго момиче. И да не я обича вече, и да не му е интересно, и да те харесва, каквото и да е... Поне от УВАЖЕНИЕ щеше първо да се раздели с нея. Това са 3 години, за Бога... Ако не иска да е с нея какво й губи времето... След време и при теб ще е така. ;)

Както каза Tsukuda_Hiroshi, просто не иска да е сам. Ако вържеш, ще е с теб, ако не - ще остане с нея. Боклук. Или кажи на приятелката му какви ги върши тоя, или не му отговаряй като пише, звъни или каквото и да е... Постави се на мястото на приятелката му за малко и се замисли дали на теб ще ти е приятно и как би искала да реагира момичето, което приятеля ти зарибява. Да ти каже и да се разберете с приятеля си или да те замести, и то след като е зарибявал друга докато е бил с теб...

LadyDi
03-05-2013, 07:58
Или кажи на приятелката му какви ги върши тоя, или не му отговаряй като пише, звъни или каквото и да е...
Това е глупав съвет.
Само вмятам.

arsenalllbaby
03-05-2013, 07:59
Това е глупав съвет.
Само вмятам.

Кое от двете?

LadyDi
03-05-2013, 07:59
Кое от двете?

Моя грешка :)

Глупав съвет е да каже на приятелката му.

arsenalllbaby
03-05-2013, 08:03
Мхм. Ем, на мен така ми казаха за една простотия. Самото момиче ми каза и въобще не съжалявам, даже се чувствам много по-добре след като разбрах, отколкото да живея в лъжа. А пък ние ходихме от съвсем скоро. Представям си какво щеше да е, ако ходехме от три години и ме е излъгал... Казвам го от личен опит, затова го давам като съвет.
Иначе може и да ти се вижда глупаво, всеки с мнението си, разбира се, не може всички да мислим еднакво. :)

LadyDi
03-05-2013, 08:09
Съгласна съм. Ти си се почувствала добре, но това не е гаранция, че приятелката на това момче ще се почувства така.
Да, хубаво е да знае. И да, хубаво е да ѝ кажат (вероятно), но определено не от обекта на ухажване.
Пък и нашта мадама няма работа да се меси в онази връзка. Да си разреши проблема като разумен човек с този, който ѝ го създава.

arsenalllbaby
03-05-2013, 08:25
Ама аз не се почувствах добре, че е станало това нещо, а че са ми казали за него. Не ме разбирай погрешно :D То няма как да не й е гадно, като разбере, че приятеля й зарибява друга. Разбира се, че е най-добре той самия да й каже, но явно го е страх да не го остави приятелката му, а после да не се получи с мацката и да стои сам. Не разбирам защо иначе може да е. Не съм им в главите, естествено.
Но съм била и на мястото на мацката преди 1-2 години. 1 момче ми пишеше, намеци ми правеше, а си имаше приятелка отдавна. Така хубаво го разкарах, че после като се засичахме, го беше срам да ме погледне. Не знам защо не го е направила това. Да го разкара и да го блокира. После пълен игнор. Щом той прави сега така, е много вероятно да го направи и с нея после примерно.
Според мен на тоя му е писнало толкова време с 1 момиче и сега я използва като "нещо ново". Да не се занимава с него...

LadyDi
03-05-2013, 08:34
Изобщо не съм имала предвид, че си се почувствалa добре от случилото се.
Мисълта ми беше, че ако тя отиде и каже на приятелката му, последствията може да са още по-неприятни.
Абе, във всеки случай, да си прецени.

arsenalllbaby
03-05-2013, 08:38
Момиче съм ;д И да, нека тя си прецени какво да направи, доста съвети има вече. :)

bilqnavod
03-05-2013, 08:39
Дори и да са изстинали чувствата между тях, все пак се замисли: Той не ти казва истината и макар, че ти си разбрала за връзката му продължаваш да общуваш с него. Не бъди сигурна, че той ще тръгне с теб и ще я зареже веднага. Симпатиите ти към него са нещо повърхностно. Не може те да са единствената причина да тръгнеш с обвързан и да бъдеш втора. Пак не сме сигурни какви са му намеренията, но ако толкова го желаеш го попитай в прав текст без да се колебаеш. Защо в крайна сметка трябва да си прецакана след това? Казвам ти го,за да не си вкараш автогол.
Аз ако бях на теб, от момента в който разбера, че той е зает, ще се отдръпна, дори няма да давам обяснение защо...

kitty02
03-05-2013, 09:51
Да разбия връзката ли?
Не аз му пиша такива неща, ами ТОЙ. Ако е мъж на място , няма да си позволява такива неща, така че ако има някой който да разбие връзката, това е той .
Мда, но ти нали се сещаш, че ако ти не му обръщаш внимание, той няма да се занимава със теб. Игнорирай го и т'ва е. Ама нали.

xXxPETYAxXx
03-05-2013, 10:33

А каква е гаранцията, че ако бяха други обстоятелствата(разбирайтe да е необвързан в момента), няма шанс в края на връзката им да заглежда други? -Никаква.

LadyDi
03-05-2013, 11:38
А каква е гаранцията, че ако бяха други обстоятелствата(разбирайтe да е необвързан в момента), няма шанс в края на връзката им да заглежда други? -Никаква.

Да, ама не си говорим за това, нали?

marilyn
03-05-2013, 12:46
Не се занимавай. Ако връзката им явно не върви и очевидно е пред разпад е едно, ама да се занимаваш с пикльо, който си има приятелка, а гледа на страни просто ей така... ще страдаш само после.

Отрежи го и толкова.

И не всички мъже са еднакви... всичките ли ги минахте, та знаете?!?!?

Amore-Mio*
03-05-2013, 13:46
Или му обясняваш как се чувстваш в тая ситуация и какво впечатление оставя той у теб, или просто спираш да му обръщаш внимание, без обяснения и така нататък. Но да крие, че е обвързан и въпреки това да тръгне да те сваля - някак, глупаво е.

xXxPETYAxXx
03-05-2013, 14:01
Как пък крие, при положение, че всяка снимка във ФБ му била с момичето, то е близко до акъла...

gabi_94
03-05-2013, 17:08
Не обичам такива истории. За мен човек, който действа зад гърба на приятеля/ката си постъпва долно. Такава е моята ценностна система. Често ми се случва да ме свалят обвързани (какъв е тоя моя късмет, не знам) и ужасно се дразня на това. Или си с някой, или не си. За да тръгнеш да се сваляш с друг, значи нещо не ти достига, следователно късаш този, който е с теб. Аз тъй като съм от другата страна, на сваляната от обвързани, гледам да режа и да намеквам отначало дискретно, после директно за връзката със другото момиче. Направо му кажи директно, че не намираш това за нормално - да ходи с нея, а да те сваля. Че той дори утре да тръгне с теб, откъде си сигурна, че няма да сваля друга?

DENKAZ
03-05-2013, 20:39
Всички мъже са еднакви!! :)

Ей СА ВЪри се шибай _l_ :)