PDA

View Full Version : Старата ми любов пак е в главата ми :)

tseti
03-06-2013, 18:26
Здравейте!
Моята тема може да се повтаря ,но в момента има продължение.... съжелявам :))

Та темата ми става дума за бившия ми приятел разделени сме от 2 месеца бяхме заедно 3 години... бяхме на разстояние защото аз уча в друг град .. много се карахме..колкото се карахме толкова и се обичахме. Умирах за него както и сега...мислех си че съм го превъзмогнала,но така съм си мислела...той ми пишеше как съм,добре ли съм ... и един ден пак така ми писа как съм добре ли съм,оправила ли съм се след раздялата ни,а аз го излъгах и му казах че си имам приятел :) и вечерта му писах смс от една приятелка и той беше следният " остави приятелката ми намира" ...и от моя страна осъзнавам че беше грешка,но не мога да тръгна да му се извинявам...и след като получи този смс започна да ми пише в facebook и ми стана много кофти ,защото бях го излъгала,но и той направи грешка защото започна да ме обижда... Минаха от тогава 2 седмици не сме се чували и виждали...И една вечер когато се събрал с приятели и се напил ми се обади [01.03.2013г]...и беше сериозен не му личеше че е пиян ,искаше да разбере как съм добре ли съм,също каза че ще ми се обади пак.Тъкмо бях забравила за него и пак се появи,не мога да го изкарам от акъла си и да мисля какво да направя как ,що да бъда пак с него .. Единственият му кусур беше че пуши трева и аз много гадно постъпих с него забранявах му ,а той ако иска ще ги спре ..сега го осъзнавам,а той си пуши само трева нищо друго...Да пушила съм и аз с него...но спрях :) ... Да ако се интересуваше от мен щеше да ме потърси ,аз съм сигурна че още ме обича,но толкова много не му пука защото не ме виждал от януари и му е по лесно...махнал ме е от facebook :) ... Въпроса ми е,какво да направя за да го спечеля пак ... нещо да направя :) Незная....Помогнете ми !!!! Просто той е единственото момче което обичам и ще обичам.. .Няма как да го забравя просто ей така той е първата ми любов...
Благодаря предварително,все пак за помощта :))

xXxPETYAxXx
03-06-2013, 18:37
Ами, ако толкова искаш излезте и поговори с него, обесни му това, което написа тук...Той има чувства към теб, поне по товаа, което описа, така че нещата не са толкова трудни.
Иначе, според мен няма смисъл, защото повярвай ми, сега си мислиш, че е единствения, когото ще обичаш вечно, но не е така, ще срещнеш и други.

tseti
03-06-2013, 18:53
Ами, ако толкова искаш излезте и поговори с него, обесни му това, което написа тук...Той има чувства към теб, поне по товаа, което описа, така че нещата не са толкова трудни.
Иначе, според мен няма смисъл, защото повярвай ми, сега си мислиш, че е единствения, когото ще обичаш вечно, но не е така, ще срещнеш и други.

Това е проблема че ако каа това което съм написала няма да реагира къвсем нормално...просто искам да действам по заобищолен начин..а не директно...

xXxPETYAxXx
03-06-2013, 18:58
Мим ти така или иначе вече си го излъгала, ако толкова го искаш - ще трябва да му кажеш истината, че си си измислила, че имаш ново гадже и т.н., защото иначе ще трябва да лъжеш още, а все някога истината ще излезе и ще разбере, че си си измисляла.

Amore-Mio*
03-06-2013, 19:19
Не мислиш ли, че ти е време да пораснеш?
Тия детски постъпки от твоя страна, са много глупави и нелогични. Интересувал се е човека и изобщо не е постъпил грешно, като те е обидил, мен ако питаш - той съвсем нормално ще те пита как си, що си, а по някое си време ще получи съобщение от "приятеля ти", да те остави на мира. То така излиза едва ли не, че си излъгала "приятеля си", че той ти досажда. Та, това е друго. Изпаднах в подробности.

Та, щом толкова желаеш да си с него и искаш да си поговорите/разходите - обади му се. Връзката ви е била сериозна и ако имаш някакво си желание да си с него - нищо не би ти попречило да си. Ако ли не - просто не си прави труда да се включиш отново , по какъвто и да е начин, в живота му.

XTREMEFREERIDE
03-06-2013, 19:33
Не мисля, че си заслужава. Аз прекъснах една такава три-годишна връзка от разстояние, 3 месеца по-късно я продължих със същият мотив за влюбеност като теб, но се оказа, че тя връзката си се беше амортизирала. Освен това и от разстояние е много по-лесно да се обичаш с някой, отколкото ако всеки ден трябва да решаваш дали можеш да живееш с недостатъците му. Не си вярвай на себе си толкова. В момента сигурно ти се струва, че той е най-великата ти любов, но със сигурност сама ще се убедиш в обратното.

Човек е обичан толкова-колкото и така-както мисли, че заслужава.
Повярвай, че заслужаваш по-различна любов и тя ще ти се случи. :)

marin4itu
03-06-2013, 20:53
Не мислиш ли, че ти е време да пораснеш?
Тия детски постъпки от твоя страна, са много глупави и нелогични. Интересувал се е човека и изобщо не е постъпил грешно, като те е обидил, мен ако питаш - той съвсем нормално ще те пита как си, що си, а по някое си време ще получи съобщение от "приятеля ти", да те остави на мира. То така излиза едва ли не, че си излъгала "приятеля си", че той ти досажда. Та, това е друго. Изпаднах в подробности.

Та, щом толкова желаеш да си с него и искаш да си поговорите/разходите - обади му се. Връзката ви е била сериозна и ако имаш някакво си желание да си с него - нищо не би ти попречило да си. Ако ли не - просто не си прави труда да се включиш отново , по какъвто и да е начин, в живота му.

Нещо подобно се въртеше и из моята глава...
Като цяло връзките от разстояние не бива да продължават дълго, трябва двойката колкото се може по-скоро да се установи в един град поне.

Tsukuda_Hiroshi
03-07-2013, 15:59
Опитай се да си го избиеш от главата. Не е минало достатЪчно време, за да започнете "на чисто" и не си прави илюзийте, че този пЪт всичко ще е различно - сЪс стари курви нов бардак не се прави. Всичко ще си е както преди.
Трябва много вода да изтече и много хляб да изядете и двамата, а сЪщо и двамата да искате да сте заедно, за да е по-хубаво от преди. Имай на предвид, че ако това последното стане, и двамата ще сте много променени и може да не стане заварката отново...

HollyGolightly
03-07-2013, 16:39
Според теб защо не ти се обажда? Може би има нещо общо с това, че си му казала , че си имаш приятел, също така си му казала да не те търси. Човека си има някакво достойнство, след като му е казано веднъж да се спре, той го е направил. А ти реши какво искаш, и ако искаш да си с него, направи първата крачка ти, а той вече ще реши заслужаваш ли си или не.

JDeel
03-07-2013, 18:06
Не мисля, че си заслужава. Аз прекъснах една такава три-годишна връзка от разстояние, 3 месеца по-късно я продължих със същият мотив за влюбеност като теб, но се оказа, че тя връзката си се беше амортизирала. Освен това и от разстояние е много по-лесно да се обичаш с някой, отколкото ако всеки ден трябва да решаваш дали можеш да живееш с недостатъците му. Не си вярвай на себе си толкова. В момента сигурно ти се струва, че той е най-великата ти любов, но със сигурност сама ще се убедиш в обратното.

Човек е обичан толкова-колкото и така-както мисли, че заслужава.
Повярвай, че заслужаваш по-различна любов и тя ще ти се случи. :)

Ако хипотетично авторката реши да сложи край на тази връзка още сега, мислиш ли че на другия ден през главата й няма да мине мисълта "Какво направих???"? И може ли тя още сега да усети, че и нейната връзка се е амортизирала по същия начин като твоята, само защото е прочела написаното от теб? :)))

Аз мисля, че най-важното е това:

...толкова и се обичахме. Умирах за него както и сега...
... и на мен поне нещата не ми изглеждат амортизирани :)

tseti
03-08-2013, 05:13
да може да съ му писала да не ме търси но така или иначе
той не се е вслушал в мойте думи защото след смс няколко дни по късно ме потърси...да и оня ден говори с мен по скайп и още една приятелка.... да умирах за него и все още е така.. :))

Просто не ми е лесно просто ей така да му кажа хайде да възвурнем връзката си просто аз н е съм директен човек... :) Та мисълта ми е да деиствам по заобиколно :))