View Full Version : Спадна му докато му духам
mehurche
03-06-2013, 19:29
На приятеля ми му спадна докато му правих свирки...До сега не се беше случвало, винаги му е харесвало, а сега изведнъж..... каза ми, че го е било гъдел. Не знам каква да правя?
sweetycherry33
03-06-2013, 19:43
Ми какво да правиш ... нищо не можеш да направиш ... другия път пак и тва е.
DragonLady
03-06-2013, 19:44
Да е махмурлия, или да е бил на градус? Медикаменти нещо? Причини много може да има.
xXxPETYAxXx
03-06-2013, 20:28
Е, как ще го е гъдел, ако е бил възбуден преди това? Според мен, просто не е бил възбуден достатъчно, и мен ме е гъдел, ако не съм на макс.
Иначе, няма какво да направиш, следващия път :)
HollyGolightly
03-06-2013, 20:36
Нали се е случило само веднъж, какво си се притеснила?
Ем, случва се. Следващият път.
И как го е гъдел... :?
Tsukuda_Hiroshi
03-07-2013, 16:19
Да не се е спукал, бе....?
Amore-Mio*
03-07-2013, 19:18
Голяма работа - случило се е веднъж. Но ако се случи още няколко пъти, тогава се притеснявай. Но в момента просто не е бил достатъчно възбуден, имал е някакви проблеми или нещо подобно, и просто явно не успял да се отпусне, и да се отдаде на момента.
И следващия път го предупреди, когато го е гъдел да ти каже.
Пробвай пак без да го гъделичкаш. И аз не обичам.
Според мен си бременна
/Thread :D
Да е махмурлия, или да е бил на градус? Медикаменти нещо? Причини много може да има.
Принципно може и от това да е.На приятеля ми най-често му спада когато е мега напушен или пиян,през останалото време си е тип-топ. :D
baby_baby
03-11-2013, 15:07
Няма какво да направиш и няма за какво да се притесняваш сигорно е от стрес от много работи може да е :)
the sniper guy
03-11-2013, 16:42
Може да му е омръзнало или нещо такова пробвай нещо ново.
pifiella
03-11-2013, 17:12
Според мен си бременна
Да и той усеща набъбващия живот в нея и затова не иска да се изпразни в устата й,нали?
:D
И на мен ми се е случвало да ми кажат, че ги е гъдел, но тва е било рядко и се е случвало когато съм обръщала повече внимание на главичката .
dimitar_ak
03-11-2013, 20:39
Това не е играчка, на която като натискаш копчетата и тя реагира. Прекалила си с дразненията и той просто е изключил.
Проумейте, че огромна част от секс-чуденията ви са за обсъждане помежду ви с приятелите ви, а не на седенки и форуми. Тъпо е просто и безсмислено.
ми случва се свсичко ти е в главаа ,така че не може винаги да сме на 12 часа
DaNGeRousLy
03-12-2013, 13:58
Не го привличаш вече .. със сигурност ще те зареже скоро.
Според мен си бременна
е направо ме разби :Д хахахахаха
Me4encety
03-20-2013, 16:44
Няма какво да направиш и няма за какво да се притесняваш.СигУрно е от стрес,от много работи може да е :)
Мда.