Влез

View Full Version : Въпрос : Как да и предложа ?

kaloyan.karamitev.9
03-08-2013, 13:12
Здравейте приятели , не прекарвам много време из форумите , но разбрах за teenproblem и имам малко неловка ситуация

Запознах се с 1 момиче в един сайт за запознанства от здравей здрасти се стигна до разговори по телефона тя живее в София аз във Варна обаче имаме 1 общ град наш роден Кърджали познавам я виждали сме се там , но не сме се запознавали , заговаряли и така ... преди 2 дена си бяхме в Кърджали двама и взе да ми обеснява колко много ме обича така и така мразя тъпите клишета "Ще тръгнеш ли с мен" :D затова си замълчах изпитвам чувства към нея , но това просто ме изнервя няма как просто да и кажа от рода Ще ми станеш ли гадже ? или Ще тръгнеш ли с мен? ако може да ми предложите по-тънък начин за предложение така ме изнервя просто някак си и момичетата вече го приемат банално ;)

Да се уточним да няма вашите шибани въпроси "На колко години си"
Аз съм на 16 скоро на 17 тя е също на 16 !!!
Е въпроса ми е как да и предложа по-тънък начин да имаме нещо общо ?

girlwithblueeyes
03-08-2013, 13:17
""Искаш ли да си ми приятелка '" не от най-тънките начини но на мен адски ми допада ,защото е много искрен без излишни завъртулки .

DisappointedDreamer
03-08-2013, 13:23
""Искаш ли да си ми приятелка '" не от най-тънките начини но на мен адски ми допада ,защото е много искрен без излишни завъртулки .

нах.
като се видите следващия път, просто я целуни.

Chacho
03-08-2013, 13:24
Без предлагания. Създаваш си подходяща атмосфера и я целуваш (евентуално и секс). В последствие взаимоотношенията ви сами ще се дефинират.

girlwithblueeyes
03-08-2013, 13:28
Е Дрийм това е хубаво така тръгнах с приятелят си<3 ,обаче нали се сещаш ,че някои хора не са толкова отворени и това би им се сторило плашещо . :D

Chacho
03-08-2013, 13:30
обаче нали се сещаш ,че някои хора не са толкова отворени и това би им се сторило плашещо . :D

А такъв характер и без това убива шансовете за връзка преди самото признание.

girlwithblueeyes
03-08-2013, 13:32
Ми не съм особено съгласна има хора дето просто са по затворени и не емоционални и им трябва време да се отпуснат но това далеч , не ги прави негодни за връзка . А и има шанс момичето да го харесва само като приятел и би се получило много кофти :D

Chacho
03-08-2013, 13:38
Ми не съм особено съгласна има хора дето просто са по затворени и не емоционални и им трябва време да се отпуснат но това далеч , не ги прави негодни за връзка . А и има шанс момичето да го харесва само като приятел и би се получило много кофти :D

Само второто ти изречение важи. Първото се крепи на баланс между комплекси и толерантност.

Amore-Mio*
03-08-2013, 15:05
Целуни я просто.

Tsukuda_Hiroshi
03-08-2013, 17:48
Да се уточним да няма вашите шибани въпроси "На колко години си"
Аз съм на 16 скоро на 17 тя е също на 16 !!!
Е въпроса ми е как да и предложа по-тънък начин да имаме нещо общо ?

Да се уточним: не искаш шибаните ни вЪпроси, но на драго сЪрце би приел шибаните ни отговори за това как да забиеш момиче, което ТИ харасваш...
Мхм...
Ми по-тЪнЪк начин: "Били приела да... вечерям с теб?"