PDA

View Full Version : Има ли шанс да стане нещо между нас ?

Vik4eto19
03-08-2013, 15:30
Здравейте ! :) Има едно момче с което сме много добри приятели в момента . Преди да станем много добри приятели аз го харесвах и му признах , но той не отвърна на чувствата ми . Казах му че ще е по-добре да спрем да си пишем , защото ще се влюбя повече във него , но той поиска да си останем приятели . Аз все още го харесвам , но той не знае . До преди една седмица почнахме да си говорим за бившата му и той ми каза че той все още има леки чувства към нея и би искал отново да са заедно . Въпроса ми е ... Дали да продължа да вярвам че ще стане нещо между нас или просто да се откажа ?

Tsukuda_Hiroshi
03-08-2013, 17:50
Ако имаш тЪрпение - чакай. Ако не, остави. Аз лично не бих се надявал.

Amore-Mio*
03-08-2013, 18:41
Не се надявай и не си създавай илюзии.
В момента той от ясно по - ясно ти е казал, че изпитва нещо към нея, не към тебе. И ще си е цяло мъчение да продължиш да се залъгваш.

HollyGolightly
03-08-2013, 19:49
Не

marilyn
03-08-2013, 20:09
Не. Не се самозалъгвай и гледай напред.

monika551
03-08-2013, 20:38
Не. Не се самозалъгвай и гледай напред.

+1

girlwithblueeyes
03-08-2013, 20:58
Не се надявай нищо няма да излезе .

leadyflame
03-08-2013, 22:26
Не, спри това възможно най-скоро.

balu4ka
03-09-2013, 06:13
Не се самонавивай и самозалъгвай.Ясно ти е казал,че още не е изстинал към бившата си,поискал е да останете приятели,повече от очеизвадно е ,че ти е показал ,какво точно той има към теб.

DisappointedDreamer
03-09-2013, 06:22
ако не си бившата му, не.

Vik4eto19
03-09-2013, 07:48
А според вас има ли някакъв начин да го накарам да я забрави ? И дали ако я забрави може би ще се получи нещо ?

balu4ka
03-09-2013, 08:56
Причините да се разделят,какви са,знаеш ли ?
Но трудно можеш да подкупиш сърце,явно не я е забравил и тайно се надява отново да се събере с нея,сложил те е в графа приятели,не бъди много нетърпелива ,най-много да го отблъснеш.Защо ти не забравиш за него ,мм?

Violenza
03-09-2013, 10:02
Първо те реже директно, ти пак имаш надежди... После ти казва откровено, че още има чувства към бившата си, а ти все още мислиш, че имаш шанс? Е, момчето по-искрено от това не е могло да бъде, оцени това нещо и просто се откажи. Ясно е, че ще ти е гадно, но така сама си го навиваш на пръста, а реално няма шанс.

maimunka7a
03-09-2013, 10:07
ти си луда .. изобщо не се надявай няма смисъл ... защото след време ще хлътнеш още повече... ако евентуално той иска да е с тебе няма да говори ,че иска да се оправи с бившатаа сиии ... заеби го

Vik4eto19
03-09-2013, 13:17
Причините да се разделят,какви са,знаеш ли ?
Но трудно можеш да подкупиш сърце,явно не я е забравил и тайно се надява отново да се събере с нея,сложил те е в графа приятели,не бъди много нетърпелива ,най-много да го отблъснеш.Защо ти не забравиш за него ,мм?
Причината да се разделят е че тя е била много ревнива и той за първи път е трябвало да излезе със едно момиче с което се е запознал наскоро . Тя го изревнувала и скъсали .

LadyInParis
03-09-2013, 17:03
Щом ти е споделил,че все още иска да бъде с бившата си.. най-добре го послушай и не очаквай чудеса (: (мое мнение) . И аз мисля,че ще е най-добре да го забравиш,дай шанс да си оправят връзката дори и да ти е кофти. Т'ва е :)

Kalu
03-09-2013, 17:12
Ако не се събере с бившата си след известно време пробвай да му намекнеш, че го харесваш и ако ти отвърне със същото значи може да стане. Ако се съберат ги остави и се опитай да го забравиш!!!

Vik4eto19
03-09-2013, 18:17
И да се съберат пак на мен ще ми е гадно , но поне ще знам че той е щастлив !! И това ми стига !! :) Просто исках да попитам за съвет , защото не знам дали да се надявам или да се откажа .. Благодаря Ви за мненията !! :)

Kalu
03-09-2013, 19:17
Така е, гадно ще е, но все някога ще се разделят и тогава действай!!!

Pid
03-09-2013, 19:29
Няма смисъл да се самозалъгваш, продължи напред.

Josefinne
03-09-2013, 19:56
Първо те реже директно, ти пак имаш надежди... После ти казва откровено, че още има чувства към бившата си, а ти все още мислиш, че имаш шанс? Е, момчето по-искрено от това не е могло да бъде, оцени това нещо и просто се откажи. Ясно е, че ще ти е гадно, но така сама си го навиваш на пръста, а реално няма шанс.

Кристални топки не притежаваме, нит пък вълшебни влюбващи хапченца. Най-близко до реалността и настоящето се намира цитираното по-горе мнение.

balu4ka
03-09-2013, 20:39
Причината да се разделят е че тя е била много ревнива и той за първи път е трябвало да излезе със едно момиче с което се е запознал наскоро . Тя го изревнувала и скъсали .

Причината не е много сериозна,има вероятност и да се съберат.Не си прави труда да се месиш,намери си друг обект ,това е.Или ще чакаш много дълъг период от време напразно,или ще се извъртят нещата,но дотогава всичко ще ти е втръснало.С две думи :няма смисъл.

Vik4eto19
03-28-2013, 20:41
Причината не е много сериозна,има вероятност и да се съберат.Не си прави труда да се месиш,намери си друг обект ,това е.Или ще чакаш много дълъг период от време напразно,или ще се извъртят нещата,но дотогава всичко ще ти е втръснало.С две думи :няма смисъл.
Няма да се съберат ... Тя е обвързана сега вече от 5 месеца някъде .

Mary_Jane_69
03-28-2013, 21:04
Следвай си гласчето, вътре в главата.

Al3ksandra
03-28-2013, 21:15
Няма да се съберат ... Тя е обвързана сега вече от 5 месеца някъде .

Амии дай си малко време и незнам, не се надявай прекалено - бъди готова и за най лошото и за по-доброто...това е от мен съвета, успех! :*

defender
03-28-2013, 21:25
абе най-добре не храни големи надежди, но и не си затваряй вратата към него, защото не се знае след врем дали няма да му дойде акъла....................... дръж положение sleep

psychopath
03-29-2013, 01:32
Следвай си гласчето, вътре в главата.

Точно гласчето вътре в главата ще й строши главата и ще има ред сълзи, ред сополи...

Vik4eto19
03-29-2013, 18:50
Абе честно да ви кажа по-добре ще е да спра да се занимавам с него .. Няма смисъл само сълзи ми носи . Няма смисъл !! :)

psychopath
03-30-2013, 04:27
Ще се сетиш...

pressiana
04-02-2013, 21:32
Абе ти пишеш, че няма смисъл, ама дали сама ще се послушаш е въпросът. Очевидно знаеш какво трябва да направиш, обаче не ти се иска да го правиш. Не си говори нонстоп с него, срещай се и с други хора, запълвай си времето. Ще отмине, само не се връщай там, защото нищо няма да излезе.

Vik4eto19
04-03-2013, 15:25
Абе ти пишеш, че няма смисъл, ама дали сама ще се послушаш е въпросът. Очевидно знаеш какво трябва да направиш, обаче не ти се иска да го правиш. Не си говори нонстоп с него, срещай се и с други хора, запълвай си времето. Ще отмине, само не се връщай там, защото нищо няма да излезе.
Нямаш си и на представа колко си права .. Ноо какво мога аз да направя след като той все още има чувства към бившата му .. И това ще мине !! :D

Mary_Jane_69
04-03-2013, 20:48
Точно гласчето вътре в главата ще й строши главата и ще има ред сълзи, ред сополи...

Поне ще си знае урока, не си хабя думите напразно.........

VelizarAleks
04-04-2013, 10:59
Попринцип надеждата умира последна. Но щом ти е признал такива неща значи те има само като приятелка и би искал да си останете такива. Не го притискай и по-добре се откажи. Така ще се измъчваш само ти.