Влез

View Full Version : Арганово масло на Дав и хининовата вода

Amareta
03-09-2013, 21:01
Здравейте. Преди няколко години направих голяма грешка и си отрязах косата до над раменете. Тя се накъдри и изглеждаше ужасно. Беше ужасно суха и гадна. Сега пак искам да порасне . С изправянето не оправих и не ми изтощяваше косата . Обаче пак ми беше една такава суха и гадна на допир . Взех си шампоани и мога да кажа , че съм доволна. Сега си взех нещо като маска с арганово масло на Дав . (Дове) Някой пробвал ли го е?! Ако да как действа при вас и доволни ли сте? Също така мисля да пробвам хининовата вода. Водата комбинира ли се с нещо например мога ли да я комбинирам със хининов шампоан за по-бърз растеж? И на коя марка са по-ефективни нещата?

strawberry88
03-10-2013, 08:27
Дав . (Дове)

:lol:

Хининова вода не си взимай!Нищо не прави.Само омазнява косата.Недей!Защо не разгледаш темата за косата?Там пишем доста за продукти и домашни маски, които помагат да расте по-бързо. :) http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/541017-Всичко-за-косата-vol-6/page39

Siiisss
03-10-2013, 09:09
^ Това, че на тебе не ти действа добре, по никакъв начин не означава, че и на нея ще действа по този начин. Аз лично съм много доволна от хининовата вода- не ми омазнява косата, напротив прави я много хубава и расте по-бързо. Не казвайте на някой да не ползва нещо само защото на вас не ви харесва. Нека да си вземе вода, да пробва дали ще и се омазнява или не, не мисля че ще се разори с 1лв.

dirtyyy
03-10-2013, 09:13
Аз съм много доволна от хининовата вода, прави ми косата супер мекичка.

Franzellka
03-10-2013, 09:41
То явно си е до коса. И моята ставаше мазна...

bloodyF
03-10-2013, 09:45
То явно си е до коса. И моята ставаше мазна...

и моята

PullMeCloser
03-10-2013, 10:11
Интересно, специално за хининовата вода знам, че имала леко изсушаващ ефект, или по-скоро антиомазняващ. При мен нямаше такива проблеми, но не забелязах и да расте. Аз не бях и особено редовна...

strawberry88
03-10-2013, 10:30
Еми да пробва, ако иска.Аз не познавам такъв, на който да му е помогнала, а и на другите от темата за косата не е помогнала. :Д

Siiisss
03-10-2013, 10:32
На мене ми помага. Знаеш ли може пък и на нея да помогне.

marilyn
03-10-2013, 10:43
Авторке, разгледай темата за косата, там има различни маски, които са за растеж: с масла, тривитаминол и др.

Pamaa
03-10-2013, 11:46
На мен пък ми излезе пърхот от хининовата вода... А в маската на Dove кой знае колко арганово масло има, по-добре си купи просто арганово масло от аптеката. :)

Amareta
03-10-2013, 12:09
Сега се изкъпах с маската. Има огромен ефект , косата ми леко се е изправила и я разресах по-лесно. За тези които се интересуват как се прави:
1. Миете си косата и отмивате много добре балсама.
2. Слагате си от маската по дължината на косата най-много 3 капки.
3. Решите си косата и оставяте да попие.
4. Сушите си косата.

А колкото до хининовата вода, аз не живея в България и има ли проблем , ако например си купя 5 шишенца и използвам всяко едно след като другото свърши? И също така откъде мога да закупя хининовата вода? Мерси за отговорите :)

strawberry88
03-10-2013, 12:18
Хининовата вода се продава в аптеката.

Косата НЕ се решe в банята, докато е мокра! също така спри пресите и сешоара, ако искаш да ти порастне.

Amareta
03-10-2013, 13:28
Хининовата вода се продава в аптеката.

Косата НЕ се решe в банята, докато е мокра! също така спри пресите и сешоара, ако искаш да ти порастне.

На моята маска пише , че СЕ реши докато е мокра.

Siiisss
03-10-2013, 13:48
Може да пише, но когато косата е мокра е уязвима и се накъсва.

strawberry88
03-10-2013, 14:00
Може да пише, но когато косата е мокра е уязвима и се накъсва.

Да.Просто разнасяй продукта с пръсти.Използвай тях вместо гребен. :Д