View Full Version : Трева и гаджетааааа :д
butterflyyy.
03-10-2013, 16:34
Значи имам един въпрос. Ако сте момче и пушите трева, на всеки ли ще го кажете просто ей така. Просто момчето, което харесвам ми каза, че пуши трева и се чудя дали на всеки ще го каже или просто ми има доверие. Вие как ще реагирате и какво ще си помислите? А и за момчетата: На всеки ли ще кажете, че пушите?
мноу тъп въпрос
ама айде от мен да мине
не виждам смисъл да раздухвам навсякъде, че пуша трева..
justasmile
03-10-2013, 17:17
ъмм.. може би просто сте връстници и ти казва като на приятел...
HollyGolightly
03-10-2013, 17:22
Ще си помисля, че сигурно е напушен и за това не му пука какво и на кого казва.
много малоумен въпрос btw
DoubleDMG
03-10-2013, 17:49
лапешка история, 15 имате ли ?
Поредният комплексар, който мисли, че трябва да пуши трева, за да е в крак с модата. И го раздухва. Аз лично нямам против тези, които пафят, защото те си правят избора. Ненавиждам обаче тея, които парадират. За мен те са комплексари и правят всичко не заради собствения си кеф, а за да изглеждат като голяма работа. Смешно е.
Amore-Mio*
03-10-2013, 18:47
Всеки по различен начин.
Лично аз бих казала само на този, който съм решила, че има смисъл да знае. Ще бъде глупаво да демонстрирам някаква глупост като тази. Но все пак , него може да не го бърка особено и да си говори наляво, и надясно. Ти си го познаваш там вече.
butterflyyy.
03-10-2013, 18:48
Но аз само попитах дали ми го казва, защото ми има доверие? На 16 сме и HollyGolightly тогава ми го каза в очите и не беше напушен!
Аз лично като пушачка, бих го казала на момче, с което или искам да се напуша или просто бих му споделила, защото ме кефи. Не знам от другата страна как седи.
Как да знаем защо ти го е казал? Може да "се хвали" на всеки срещнат, може и да ти го е споделил просто като на приятел... да ти имам и терзанията.
HollyGolightly
03-10-2013, 19:55
Но аз само попитах дали ми го казва, защото ми има доверие? На 16 сме и HollyGolightly тогава ми го каза в очите и не беше напушен!
В такъв случай значи е поредният хлапак, който си мисли, че е голям герой, тъй като пуши трева и иска да те впечатли. Това е моето мнение, може и да греша.
По принцип вече никой не го бърка да казва каквото и да било.. и попринцип почти всеки пуши,така че,може би просто ей така ти го е казал..
лапешка история, 15 имате ли ?
ееее много вдигаш възрастовата граница.. според мен дали имат и 13..
Tsukuda_Hiroshi
03-11-2013, 04:25
1.Когато аз бях на вашите години, да пушиш коз беше едва ли не някакво тайнство. Трябваше да се внимава някой да не те издаде, за да не ти трЪгне славата на наркоман. Трябваше да внимаваш кЪде пушиш да не те види някой... Сега куцо, кьораво и сакато пофи, че даже си го и признават...
2. Когато пуша, правя го само с много близки за мен хора. Това прави момента още по-специален. Именно за това се случва рядко -_- (Всичките ми приятели са в други градове и дЪржави)...
3. Ако имам близЪк човек, на който мога да имам пЪлно доверие, но който не пуши, да - бих му споделил ако стане дума или се отвори тема. Това, че ти е казал не те прави специална според мен.
sToyAncHo
03-11-2013, 06:09
Зависи от човека :) Най-близките хора около мен знаят, че пуша. А това дали ще кажа на някого сам ще си преценя дали ми вдъхва доверие или не. И не, не бих казал на случайно срешнат или на човек, с който току що съм се запознал
xXxPETYAxXx
03-11-2013, 14:58
Божеее, я се огледайте малко. Виждала съм хора съвсем спокойно да си пафкат тревицата на плажа, и то, когато има много хора наоколо. Съвсем не е нещо, което хората пазят в тайна в днешно време.
Ама ей така да ти го каже - просто е решил да се прави на интересен, за жалост съвсем не е оригинален, но пък така като гледам е постигнал ефект.
И да кажа, и да не кажа, няма нищо общо с тва, че съм момче, нито, че харесвам някой и му се доверявам. Още повече да е намек, че ще намажеш с мене.
autumn666
03-11-2013, 20:28
Като прочетох темата и коментарите ти, веднага си представих следната ситуация:
Две лапета се разхождат из двора на училището си. Изведнъж едното поглежда другото право в очите... и изрича "Аз пафкам". Провокирано от тези впечатляващи думи, то решава да напише сърцераздирателна тема в TeenProblem.Net.
"Той ми каза, че пуши трева!!! Харесва ли ме???
Звучи ми прекалено малоумно за да е истина. И какво като ти е казал?
Лично мен тея дни нищо подобно не може да ме впечатли.
Който каквото иска да прави. Дали някой пушач ще го сподели на няколко човека, защото просто си говорят на такава тема или ще разказва на всеки срещнат, защото иска да се прави на модерен и интересен, просто е индивидуално за всеки.
d.anny..
03-12-2013, 20:27
Като прочетох темата и коментарите ти, веднага си представих следната ситуация:
Две лапета се разхождат из двора на училището си. Изведнъж едното поглежда другото право в очите... и изрича "Аз пафкам". Провокирано от тези впечатляващи думи, то решава да напише сърцераздирателна тема в TeenProblem.Net.
"Той ми каза, че пуши трева!!! Харесва ли ме???
Именно.
Аз самата не бих била доволна от споделеното.. това изобщо не го прави специален! хах :)
Иска да те впечатли , може би .... Голямата работа ....
Просто не го бърка да знаеш или да не знаеш, ако е бил сериозен може би му пука малко.
DarkTemplar
03-12-2013, 22:48
o, колко романтично.
хОди му се натягай, ясно е, че си му навита.
heartshapedbox
03-13-2013, 21:38
Само аз ли не разбирам какво общо има това,че той пуши с вероятността да я харесва?
psychopath
03-13-2013, 22:56
Само аз ли не разбирам какво общо има това,че той пуши с вероятността да я харесва?
Споко и аз. :D
До автора: Бих казал на всички, че пуша, да.
Не само, че пуша, но и се друсам с амфети и пико редовно, ако изпаднат други неща също.
Гаджето ми ме заряза, защото й продадох лаптопа...
Хах, ами лично според мен ти го е казал ей така, защото това едва ли е някаква негова тайна, че си пафка масенца при положение че наистина почти всеки го прави и не го крие. Нищо толкова драматично и сериозно не виждам, което да се възприема като "споделяне" .
Божеее, я се огледайте малко. Виждала съм хора съвсем спокойно да си пафкат тревицата на плажа, и то, когато има много хора наоколо. Съвсем не е нещо, което хората пазят в тайна в днешно време.
+1
Аз и в кафета съм пушила 8-)
Т.е. не че едва ли не ти има огромното доверие, просто вече на никой не му пука кой знае за това, че еди-си-кой пушил трева, примерно - голям праз.
psychopath
03-14-2013, 12:20
^ Е, ти си много готина. ;)
Просто не го бърка да знаеш или да не знаеш, ако е бил сериозен може би му пука малко.
А може би и въобще нямаше да ти каже
XTREMEFREERIDE
03-15-2013, 07:08
По принцип вече никой не го бърка да казва каквото и да било.. и попринцип почти всеки пуши,така че,може би просто ей така ти го е казал..
yep, yep.