Влез

View Full Version : Дали връзката се разпада?

Yong
03-12-2013, 06:47
Здравейте, ще съм максимално кратка, за да не ви затормозявам с излишно четене.
На 18 съм, той е на 16, но нито по акъл, нито външно му личи.Заедно сме от 10 месеца, почти 11.
Разделяли сме се два пъти-веднъж след първия месец заради мен -просто нещата вървяха много добре и това ме стресна- и веднъж след шестия, заради него -вината била в мен, била съм му омръзнала и съм го била задушавала, което според мен и околните не е така-.След последния път след по-малко от седмица се събрахме, по негово предложение, според мен най-вече защото не исках да сме приятели с привилегии.Лично по мое мнение има ли намесени чувства, идеята не е добра.Та както и да е, отне ми много време за да му повярвам, както му вярвах преди.Спираше ме това, че ако стане нещо, пак ще съм наранена.Той не е първото, нито последното момче в живота ми, но в живота на всяко момиче има по едно момче, което й показва какво всъщност се крие зад думата ЛЮБОВ.
Преди да ме остави последния път няколко дни не бе в града и през това време освен, че е взел това решение, се държа студено, не отвръщаше, когато му казвах, че го обичам и така нататъка.По неговите думи за да ми покажел, че ще ме къса.
Нещата уж се нормализираха откакто започнахме да правим секс и да се виждаме възможно най-често.
Напоследък пак почна да се държи така.Петък всичко беше окей, дойде ми на гости, прекарахме си супер, а на сутринта ми писа смс, че щял да излезе с някакво момиче от друг град, с която са се запознали по нета...и също да не съм се притеснявала.Е, аз съм доста ревнива и откачих.В крайна сметка се поскарахме по телефона, най-вече ме афектира това, че когато го питах да ида ли с него, той ми каза, че съм щяла да я притесня...Не смятам, че бих й направила нещо хд Иначе точно тази седмица пак се бяхме скарали заради ревността ми.Както и да е.Същия ден, в който им бе уговорката се видяхме.Тя вече си бе тръгнала.Той каза, че ще забрави случката и няма да коментираме повече.От тогава започна студеното държание.
Почти не си чатим.Ако му пиша, ми отговаря или едносрично или с ":Д".Вчера бях у най-добрия ми приятел, за да работим върху един проект, и минах да го видя за 5 минути.Интересно, беше с негов приятел и не спря да се бъзика с мен за каквото и да кажех.Иначе не ревнува от най-добрия ми приятел, няма проблем да се събирам с него, защото го познава преди да се запознае с мен.
Но да се върна към момичето...Гледам как й е коментирал снимка със "Сладур <3" и също й е писал в аска да си влезела в скайпа.Освен това тази явно е маниачка на тема котки, а той нещо изведнъж взе много да си поства...
За пръв път наистина държа на някого и не искам да го изгубя.Именно заради това не съм повдигала въпрос за това последното и как явно търси контакт с нея.Така или иначе днес ще идва у нас, бяхме се разбрали още миналата седмица.Чудя се да поговоря ли с него.Налегнала ме е депресия, чувствам се слаба, предполагам ще забележи нежеланието ми за физическа близост.Лошото е, че винаги, когато реша, че нещо става, за него аз се филмирам.Ако поговорим вероятно пак ще реши същото.Иначе вчера вечерта си писахме леко, по негови думи бил много уморен, не ми обръщал внимание, защото имал работа.После ми писа, но за малко и по това време и писал и на онази да си влезе в скайпа.Тези дни гледам да си лягам рано не само заради даскало, ами и за да не каже, че вися в нета само и само за да ми пише и че го задушавам пак.Писах му редовното пожелание за лека нощ и той ми отвърна с ily ;* + начина, по който ме нарича по принцип...

shmatarok
03-12-2013, 06:59
И двамата се държите като 14-годишни, в неговия случай е по-оправдано, ама ти нали уж се водиш на 18? Начинът ти на мислене не отговаря много-много на възрастта.
Не знам какъв ти е въпроса, ама от написаното изглежда, че те използва само за секс и толкова.

minchorna
03-12-2013, 07:30
И двамата се държите като 14-годишни, в неговия случай е по-оправдано, ама ти нали уж се водиш на 18? Начинът ти на мислене не отговаря много-много на възрастта.
Не знам какъв ти е въпроса, ама от написаното изглежда, че те използва само за секс и толкова.

+1

arsenalllbaby
03-12-2013, 10:17
След последния път след по-малко от седмица се събрахме, по негово предложение, според мен най-вече защото не исках да сме приятели с привилегии.

Това малко не го разбрах... А и да - използва си те за секс и това е. Почти не си пишете, отговаря ти едва-едва, а се занимава в това време с друго момиче... Оплаквал се е, че си го задушавала.. Може и да не е за теб така, но за него да е.. Ако продължаваш да му ходиш след задника, ще те използва още за секс, ако може и ако не му се получат нещата с онази. Ако се получат - ще те разкара супер гадно... И в двата случая ще страдаш... Не си удължавай мъките, остави го. Разкарваш го и продължаваш. На 18 си, животът продължава.

Josefinne
03-12-2013, 10:37
Наистина много кофти ситуация. Колкото и гадно да звучи, струва ми се, че той вече не те обича. Начинът, по който се държи (флиртува си толкова явно с това друго момиче, не е заинтересован от теб и чувствата ти, не се опитва да те успокои, когато ревнуваш, а се притеснява, че другото момиче щяло да се стресне...) говори, че той извършва нещо като преход към single life. Т.е. в момента, в който му стане по-неудобно да бъде с теб, ще поиска да се разделите. Не мисля, че си прекалено ревнива, поне като съдя по това, което си написала, нито че се филмираш излишно. Всъщност той постъпва супер гадно с теб, като не е дошъл да си признае както точно чувства към теб, а ти го "показва" по този начин.
Според мен най-доброто решение е ти да се разделиш с него, за да можеш по-скоро да продължиш напред и да го превъзмогнеш. Доста е трудно това, особено когато на човек му стане самотно и мъчно и започва да се чуди дали е взел правилното решение. Но наистина мисля, че тази връзка е в своя залез и няма надежда за нея.

xXxPETYAxXx
03-12-2013, 11:34
Не виждаш ли, че те ползва само за секс?! Ти си мислиш, че имате връзка, обаче той я приема като "приятелство с привилегии", просто ти е казал, че се събирате, за да се съгласиш да се виждате и съответно да не е на сухо.

Yong
03-12-2013, 14:37
Ахм, не знам подклаждам ли темата, но исках да споделя, че ми се обади-изникнала му спешна работа от даскало, нямало да дойде.Звучеше топло по телефона.Пита ме защо звуча така умряло и му обясних, че днес пропуснах даскало и тъкмо се събуждам.Каза, че знаел, че не съм ходила-бил се чул с най-добрият ми приятел, за да го пита дали сме щели и днес да работим по проекта.-ето това е странно, само не разбрах дали са се засекли някъде или му е звънял, за да пита- Обясних му, че се чувствам зле здравословно и заради това не съм ходила.Отговорът беше "Еее, как успя да се разболееш и ти, бе?!Оправяй се, сладурко."
Е, що за смесени сигнали -.-
Иначе благодаря ви, тоест не знам дали това, че ми изтъквате очеИЗВАДНОто, е за благодарене...Тези дни бил много уморен, може на това да се дължи нежеланието му за контакти, но това с другите момичета не е простимо сякаш.За себе си за сега реших да се отдръпна, да му покажа, че започва да ме губи.Когато се видим очи в очи ще го питам дали още има чувства към мен и смята ли, че е добре да продължаваме.

Amore-Mio*
03-12-2013, 19:42
След всичките тия действия и флиртове с другото момиче - някак не мога да му повярвам, че му е изникнала спешна работа от училище, кой каквото и да ми говори.

Иначе, да. Връзката се разпада. И е време да пораснеш малко, и да не допускаш някакъв си дечко да си играе по такъв начин с теб и да те използва само за да задоволява собствените си нужди. Не си губи времето с него. Очеизвадно е, че той проявява интерес към друга.

balu4ka
03-12-2013, 20:15
За теб връзка има ,за него не.Каквото и да си говорим ,разликата в рамките на 2 години не е голяма,но в случая тя доста си личи.След като си се събрала с този човек е трябвало да си наясно,че повечето на неговата възраст мислят и разсъждават по този начин.(за всичко си има изключения,но не мисля,че той е от тях).Сваля се с другата ,а ти седиш ,стискаш зъби и търпиш?..-доста незряло.Сядаш и говориш с него,показваш му,че имаш някакво себеуважение.Не някакъв дрисльо да си играе с теб и с чувствата си,защото те мисли за хлътнала и въртейки те на пръста си ,никак не му е зле.Стягай се и премисли нещата.Тези неща не са никак случайни ,не ставай втората дупка на кавала.