View Full Version : Липсва ми...
Преди време (не знам колко точно, около месец) имах приятел. Да, харесвах го. Уж и той мен. Само че аз съм труден характер.. През повечето време съм оптимистично настроена, усмихната, смея се и се радвам на живота. Но когато ми има нещо.. Леле, ужасна съм тогава.. Дърпам се и не казвам нищо. Като ме пита какво ми има "нищо".. Виждах, че това го дразни и не му е изобщо приятно и спирах.. Но после пак се повтаряше и повтаряше и повтаряше.. И накрая реших да не го мъча повече и знаете.. Останахме си приятели, в добри отношения сме, пишем от дъжд на вятър.. Но аз все още искам да съм с него. Знам, че нямам право и съм едно голямо лайно, но направо ме разяжда.. Всеки път като го видя просто сякаш сме само аз и той. Не знам какво да правя, много ми липсва, искам да го прегърна, да правим нещата, които правихме преди... Да го оставя ли на мира или да се боря и да поправя грешката си...
d.anny..
03-12-2013, 17:17
Първо, не се обиждай.. не си лайно или тем.подобни. Именно тук ти е грешката,вместо да се нареждаш вземи се вгледай малко какво не харесваш в характера си и поработи над него! Това отдръпване, което ти правиш ми е много познато, защото аз бях същата, просто не се доверяваш лесно на хората поради една или друга причина.Едно начало винаги е трудно,но понякога трябва да се рискува, опитай се да срутиш тези стени, които си изградила около себе си.
Щом ти липсва, бори се.. важно е да опиташ, за да не се чудиш после.. "Ама какво щеше да е ако.......?" Действай смело,но преди това виж себе си и се опитай да намериш това,което ти самата знаеш, че не е добре за теб и искаш да промениш. След тази първа стъпка, и надявам се успешна, потърси дадения човек и направи всичко възможно да говориш с него, времето ще покаже какво ще се случи между вас и дали сте създадени един за друг. Успех, главата горе и не се отказвай! :)
Първо, не се обиждай.. не си лайно или тем.подобни. Именно тук ти е грешката,вместо да се нареждаш вземи се вгледай малко какво не харесваш в характера си и поработи над него! Това отдръпване, което ти правиш ми е много познато, защото аз бях същата, просто не се доверяваш лесно на хората поради една или друга причина.Едно начало винаги е трудно,но понякога трябва да се рискува, опитай се да срутиш тези стени, които си изградила около себе си.
Щом ти липсва, бори се.. важно е да опиташ, за да не се чудиш после.. "Ама какво щеше да е ако.......?" Действай смело,но преди това виж себе си и се опитай да намериш това,което ти самата знаеш, че не е добре за теб и искаш да промениш. След тази първа стъпка, и надявам се успешна, потърси дадения човек и направи всичко възможно да говориш с него, времето ще покаже какво ще се случи между вас и дали сте създадени един за друг. Успех, главата горе и не се отказвай! :)
Да, това с недоверието и стените също ми е проблем... Много благодаря за съвета, много ме надъха! Ще опитам определено...
d.anny..
03-12-2013, 17:30
Не се притеснявай да споделяш, каквото и да е.. защото съм добре запознат с този проблем,който аз самата нарекох "Недоверчивата кралица" :D насреща съм :)
Tsukuda_Hiroshi
03-12-2013, 18:09
Ако наистина искаш нещо, протегни се и го вземи! Ако ли не, значи не го искаш достатЪчно. И все пак - ако момчето пак трЪгне с теб, а ти продЪлжиш по старому, значи пак ще я докараш до тука. Прави си му сметката!
Amore-Mio*
03-12-2013, 19:01
Късно е. Или вероятно, дори той да е съгласен да подновите връзката ви, нищо няма да е същото. Той винаги ще си живее със страха да не би отново да се случи същото. ;Просто го забрави, колкото трудно и банално да звучи.
sweetycherry33
03-12-2013, 19:08
Този, който не може да приеме най - лошото в теб не заслужава да види и най - доброто.
marin4itu
03-13-2013, 09:44
Вземи порасни... Не мисли само за собствените си чувства..
Josefinne
03-13-2013, 10:02
Ами спри да си толкова "трудна" и си дай малко зор, за да го спечелиш обратно. Няма гаранции, че ще се получи , разбира се, но щом го харесваш толкова, си струва да опиташ.
xXxPETYAxXx
03-13-2013, 12:13
Според мен, ако той толкова държеше на теб, щеше да опита да поговори с теб и да те разубеди от решението да скъсате. Да - поведението ти не е хубаво, но ти си го разбрала и е можело да поговорите за промяна, а не за край.
Всъщност ти този довод ли му изтъкна за да скъсаш с него?!
Magnolia13
03-14-2013, 15:56
По принцип половинката е човекът, който се различава от всички останали. Би трябвало да си готова да споделиш всичко на него, както и той на теб. Може би не е могъл да разбере, че просто характерът ти е такъв, може би си е мислил, че му нямаш достатъчно доверие. Поставила си стени около себе си, но така разбираш кой държи достатъчно на теб,за да ги разбие. Бори се! Винаги си заслужава. Но ако нещата се получат и ти му докажеш, че не си се променила, развоят ще е същият. Успех :)