Влез

View Full Version : Ами сега,какво?

pofff
03-13-2013, 13:05
Здравейте,имам един голям (кратък) проблем. Значи преди няколко дни с приятелката ми останахме насаме-и сещате се..
Проблема е там че,вместо да бъде приятно и хубаво..то стана така че веднага щом проникнах в нея стигнах до еякулация. Е,не очаквах много за 1-ви път беше...ама все пак не мислите ли че е прекалено кратно?
Какво да правя,когато пак се стигне до там? Честно казано ме е страх да не стане пак така. :( някакви идеи? Какво да направя че да не свърша за секунди? Имали въобще начин? Защото тя каза ,,Няма проблем'' Обаче, за мен има. Не ме беше срам, обаче и преди това не можех да задържа ерекцията,постоянно ми ,,падаше самолета'' Ще съм благодарен на всеки който ми даде какъвто и да е полезен съвет. Обаче мисля че съм млад (18г.) да стигам до медикаменти. ПОМАГАЙТЕ! МН Е НЕПРИЯТНО И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ,НАПРАВО МЕ Е СТРАХ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА НЕ СТАНЕ ТАКА..

skok
03-13-2013, 13:12
Притеснен си, тряя се отпуснеш

Sp0t
03-13-2013, 13:44
Аз ти предлагам следващия път да направиш тези за някои лесни, за някои не чак толкова стъпки :) 1. Надъхай се, бъди уверен в себе си и това ще ти помогне. 2. Тази мисля, че е по важна, а тя е следната: ако знаеш, че примерно утре ще ходиш у тях в 16:30 и ще го правите, ако тръгваш от вас в 16:00 пробвай да си удариш 1 - 2 бавни и спокойни ч*кии 10 - 20 минути преди да тръгнеш. Колкото по - бавно го правиш, следващия път толкова по - бавно ще свършиш... Ако успееш преди акта да го направиш 2 пъти на ръчна... бъди сигурен, че приятелката ти ще остане много доволна...

Rabalka
03-13-2013, 14:07
Притеснен си, тряя се отпуснеш

Да

Tsukuda_Hiroshi
03-13-2013, 14:38
Поне половин-1 час преди да правиш секс с приятелката си, си удари 1 рЪчна. Преди това, имам предвид поне предишния ден, яж малко повечко сладко ;)
След чекията се изпикай, ползвайте презерватив и всичко е наред!

mentallo
03-13-2013, 15:44
Е, какъв е проблемът да повториш.

pofff
03-13-2013, 20:37
Проблема е там,че не искам да свърша за секунди(буквално). И това направо ме сасипва :( много е неприятно,и ме гони едно чувство за вина.... Е,знам че това са неща които не можеш да контролираш,обаче мисля че който и да на мое място би се почувствал по същия начин :)

pofff
03-13-2013, 20:44
Поне половин-1 час преди да правиш секс с приятелката си, си удари 1 рЪчна. Преди това, имам предвид поне предишния ден, яж малко повечко сладко ;)
След чекията се изпикай, ползвайте презерватив и всичко е наред!

Добре де ма т'ва с ,,ръчната'' няма ли да попречи на ерекцията после? Защото и последния път малкия ми приятел нещо не ме слушаше. В петък май ще се виждаме и...незнам :) ама ще пробвам пък каквото стане-стане :)

chushkopek
03-13-2013, 21:00
Пичага, панираш ли се шанса да го вдигнеш И да не свършиш за 10 секунди е точно 0. Отпусни се, не мисли за това какво е станало и не се безпокой.

skok
03-13-2013, 22:32
Пийни 1-2 водки преди тва