View Full Version : проблемм..
malibugirl
03-13-2013, 17:24
Здравейте.. ами приятеля ми ще има рожден ден и аз вече му купих подарък( отскоро сме заедно, но излизаме от доста отдавна) и днес ми казва нямам никакво настроение за рожденния ми ден.. и сега ми стана много кофти, като му подарявам подаръка ще му е сигурно много неудобно, а и мен ме е срам да подарявам подаръци на момчета.. извинявам се за може би глупавата тема, ако има проблем махнете я..
girlwithblueeyes
03-13-2013, 17:33
Това последното изречение беше тъпо . Ти не подаряваш подарък на кое е да е момче ,а на приятелят си . lol
xXxPETYAxXx
03-13-2013, 17:35
Аз не разбрах въпроса в темата какъв е?!
Просто му подари подаръка и му пожелай нещо, независимо дали той е в настроение точно на РД-то си или не. Това, че си му подарила нещо няма да го сдуха повече, дори може да се разведри. :)
Madlenita
03-13-2013, 17:54
подаряваш подарък на твоя приятел все пак ти го обичаш!
Amore-Mio*
03-13-2013, 20:20
И защо да му е неудобно?
Точно пък това може да го ободри и зарадва. А все пак той не е някакъв си там, а твоя приятел - човекът, с когото си прекарваш времето, когото харесваш/обичаш и така нататък.
Tsukuda_Hiroshi
03-14-2013, 04:21
След като няма настроение, предполага се, че няма да го празнува. Ако сЪм прав за това (защото от темата наистина не стана ясно), то значи това би го накарало да се почувства тЪпо - той не празнува и сЪответно не те кани, а ти му изкачаш с подарЪк. Ако е това проблема, опитай се да го разведриш - заведи го на кино някЪде ли, дЕ да знам какво обичате да правите, лАсни го в някое кафе, да речем и като сте само 2мата, дай му подарЪка най-непринудено. Не нещо от сорта на "Та-дааааа! Сега ми дЪлжиш торта", а по-скоро "А да бе! Имам 1 подарЪк тука за тебе..."
Защо ти е неудобно да подаряваш подарЪци на момчета? Нали сме равни? Какво стана с феминизма? :) СЪщите сме си като вас - обичаме да ни подаряват...
d.anny..
03-14-2013, 07:38
Аз не разбрах въпроса в темата какъв е?!
Просто му подари подаръка и му пожелай нещо, независимо дали той е в настроение точно на РД-то си или не. Това, че си му подарила нещо няма да го сдуха повече, дори може да се разведри. :)
+1 .. Това, че не е в настроение, не означава, че ти не можеш да промениш това! Относно срама да подаряваш подаръци.. Я стига..... няма да те изяде след като му го подариш! А и това е приятелят ти.. какво толкова плашещо има!? ;)
Купила си му го, подари го. А и това не е някое си момче, а твоето гадже...
Момчетата също обичат подаръци, така че не се притеснявай, ще го зарадваш.
Но наистина внимавай как му го поднасяш, трябва да е малко по-непринудено, но също така покажи, че си го купила, защото държиш на него. Можеш да кажеш нещо от сорта: отдавна се познаваме, а май до сега не съм ти показвала колко много значиш за мен. Отдавна обмислям как да те зарадвам с подарък,и на рожденния ти ден си помислих, че това е един страхотен повод да те зарадвам. Надявам се да ти хареса! :)))
Надявам се съветът ми да ти е от полза :))
.................
http://www.facebook.com/#!/pages/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8/234121423392000
СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!
sexa_na_kompleksa
03-14-2013, 16:18
Просто му го подари. Сигурна съм, че ще го оцени, дори и да не е в "настроение на рд".
Просто му го подари. Сигурна съм, че ще го оцени, дори и да не е в "настроение на рд".
this
моят като му подарявах първият подарък (за Коледно-новогодишните празници) много се спече и като цяло се депресира, защото нищо не ми бил взел и бля бля; след малко драма се успокои и много си го хареса, дори постоянно го виждам с него (суитшърт е) и много му се радвам, защото му отива и ми е някакво миличко все пак, че си го харесва и носи :)
have fun с приятелят ти, ще видиш ,че всичко ще е окей :)
malibugirl
03-14-2013, 16:51
мерси много за съветите :)