View Full Version : Може ли гинеколога да разбере?
WhereAreYouNow
03-14-2013, 13:57
Значи ще ми се наложи скоро да отида на преглед при гинеколог. Не съм правила секс, но са ми бъркали и съм почти на 100% сигурна, че девствената ми ципа е разкъсана. Проблемът е, че казах на майка ми, че съм девствена и не съм и казала, че са ми бъркали, а ако отида на гинеколог, може ли да си помисли, че не съм девствена?
За информация бъркали са ми няколко пъти, не е един път, затова се притеснявам.
Колкото до отношенията с майка ми изобщо е излишен варианта да й кажа, че са ми бъркали, нещата са доста сложни и тя каза, че няма да ми проговори, ако разбере, че съм я излъгала. И тъпото е, че аз дефакто не съм, просто не съм й го казала това, защото смятам, че ще е по-добре да й кажа направо като правя секс.
Fisherman
03-14-2013, 14:03
LOL
AlexKush
03-14-2013, 14:14
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEnrhfpE8OrmpYSZR0UDBR95rcoAXFw zbwjmRmoGT8k5CW_4Oy :D
mimsssssss
03-14-2013, 14:15
Кога, с кой и как правиш секс си е твоя работа. Къде ти бъркат и т.н. също. Гинеколога нито може да разбере дали ти е бъркано, нито с какво - вибратор-писалка, пръст и т.н. Майка ти нека не ти проговаря, тя теб те е родила като Дева Мария и пенис на живо не е виждала...
Спокойно, гинеколога нито ще разбере, нито ще и' каже.
kalpazanka
03-14-2013, 14:17
Какви са ти оплакванията, та да отидеш на гинеколог?
Ако не ти е скъсана ципата няма как да разбере.Ама и да скъсана не е гаранция, че си правила секс.
SpiritInBlack
03-14-2013, 16:45
Кажи на майка си , хубаво е да се знаят курвите в семейството
Няма да разбере ,че ти е бъркано с пръсти, а ще разбере като цяло ,че вече си се разтропала.
Tsukuda_Hiroshi
03-14-2013, 18:19
Кажи на майка си , хубаво е да се знаят курвите в семейството
:lol:
-Брат, ти си по-добЪр в леглото и от татко бе!
-Нали? И майка така казА... ;)
Amore-Mio*
03-14-2013, 19:14
Когато си девствена, най - често прегледа се осъществява чрез видеозон, но все пак май си зависи от това какви оплаквания имаш. В противен случай - девствената ципа ако не е разкъсана, няма как да се разбере.
DragonLady
03-14-2013, 20:01
Щом кажеш на гинеколога, че си девствена, не би трябвало изобщо да те качва на магарето.
пс Tsukuda_Hiroshi и аз за тоя виц се сетих като прочетох темата, ама викам и сериозен отг да има, не само простотии :D
Бъркана, че бъркана, друга дума нямаше ли..