Влез

View Full Version : Голяма бройка - комплекси?

beauty_itself
03-14-2013, 16:12
Здравейте, доста се чудя и не мога да разбера хората, които сменят партниорите си често. Забелязала съм, че момичетата, които са по-красиви и с повече самочувствие правят по-малко секс от по-не добре изглеждащите представителки на женския пол. При мъжете нямам наблюдения, но и при тях мисля, че е по същия начин - липса на самочувствие и увереност, начин за закрепяване на самомнението. Голямата бройка винаги ме е отвращавала и означава говорила много лошо неща за съответния човек - качества като повърхностност, липса на увереност и самочувствие, желание да се докажеш пред другите, глупост...Аз за себе си мога да кажа, че изглеждам доста добре, но имах глупостта да преспя с един нещастник за когото бях поредната и в себе си се задушавам от яд като знам с какви зомбита си е имал робота преди, чувствам се омърсена и съжалявам че не съм изчакала някой с чиста душа като мен. Как възприемата подобен вид явление и според вас вярна ли е теорията ми?

Fisherman
03-14-2013, 16:22
Голямата бройка нищо не означава.Да видя някой,как ми се хвали че има дългогодишна приятелка,добра работа,дечица,семейство само че нещо ги няма тия хора само празноглавците останаха

beauty_itself
03-14-2013, 16:24
Истина е, повечето са боклуците.

granger
03-14-2013, 16:27
И как реши кои са "повечето"? През всички ли мина?Такива изказвания са крайно неприятни , да не кажа по-силна дума. Бройката не е кой знае какъв фактор.

Fisherman
03-14-2013, 16:27
Истина е, повечето са боклуците.

Казваш,че си спала с нещастник май е трябвало да изчакаш,защото хубавите неща стават бавно.
Аз имах късмет с моите приятелки но пак съм много внимателен с тия неща. :)

Fisherman
03-14-2013, 16:29
И как реши кои са "повечето"? През всички ли мина?Такива изказвания са крайно неприятни , да не кажа по-силна дума. Бройката не е кой знае какъв фактор.

Права е 99.5 % прошляци на улицата,които гледат къде да боцнат а не коя ще направят най-щастливата на света нали?

beauty_itself
03-14-2013, 16:29
Казваш,че си спала с нещастник май е трябвало да изчакаш,защото хубавите неща стават бавно.
Аз имах късмет с моите приятелки но пак съм много внимателен с тия неща. :)

Направих го от глупост, както казах, подведох се по други хора, дори и най-близките ми, реших, че вече ми е време и сгафих.

girlwithblueeyes
03-14-2013, 16:33
Бройката не определя човека научете се вече, и престанете да поставяте етикети ,и да съдите . Можеш да си спал с 1 и да си тъпак , а може и с 10 и да си свестен . Абсолютно никога, не съм съдила човек по сексуалната му бройка . Не е важно дали е спал 2 или 15 важно е как се държи и какви принципи има . И не , не всички с голяма бройка са боклуци има и много стойностни хора но с повече сексуални партньори . А към авторката мноог се филмираш чакала някой с чиста душа била омърсена . Що за врели некипели щом си била с този човек, значи тогава си се чувствала добре с него . Като се чувстваш употребена си, се чувствай ,но това са разни глупости каквото, и да е минало заминало .Въй да ти имам мисленето, и ограничението !

granger
03-14-2013, 16:33
Не всички са прошляци и боклуци. Много зависи и ти самия какъв си. Нали знаеш за едни боклук , за друг цяло съкровище. До човек е.

FuCKkK13
03-14-2013, 16:35
и ? търсиш успокоение ? бройката сама по себе си като фактор не е нищо.. ако е свързана с други неща,които не биха ми направили хубаво впечатление бих взела под внимание и бройката,но просто така,за да си имам едно на ум

Rebirthing
03-14-2013, 16:35
Чак комплекси, едва ли, но има доста хора, които мислят само с долната глава...

beauty_itself
03-14-2013, 16:36
Бройката не определя човека научете се вече, и престанете да поставяте етикети ,и да съдите . Можеш да си спал с 1 и да си тъпак , а може и с 10 и да си свестен . Абсолютно никога, не съм съдила човек по сексуалната му бройка . Не е важно дали е спал 2 или 15 важно е как се държи и какви принципи има . И не , не всички с голяма бройка са боклуци има и много стойностни хора но с повече сексуални партньори . А към авторката мноог се филмираш чакала някой с чиста душа била омърсена . Що за врели некипели щом си била с този човек, значи тогава си се чувствала добре с него . Като се чувстваш употребена си, се чувствай ,но това са разни глупости каквото, и да е минало заминало .Въй да ти имам мисленето, и ограничението !

Не е виждане, а е факт, човек на близо 20 година спал с повече от 2-3 човека за мен е пълен боклук.

girlwithblueeyes
03-14-2013, 16:38
Значи си много ограничена мила моя с това мислене . Бройката не определя човека и това какъв е в обществото . Коя си ти ,че да казваш кой е боклук и кой не на базата на едната бройка ?!

granger
03-14-2013, 16:39
:lol: да живеят тесногръдите хора!
Ти като на 20 си спала с един,ама се е оказал "боклук" в какво се превръщаш. не смяташ ли ,че съдиш по собствен аршин и то не обективно...

Fisherman
03-14-2013, 16:40
Значи си мноог ограничена мила моя с това мислене . Бройката не определя човека и това какъв е в обществото . Коя си ти ,че да казваш кой е боклук и кой не на базата на едната бройка ?!

Ей всеки с мнение различно от овчото е ограничен и тесногръд а,момичето си има морал,печели моето уважение.

beauty_itself
03-14-2013, 16:41
Значи си мноог ограничена мила моя с това мислене . Бройката не определя човека и това какъв е в обществото . Коя си ти ,че да казваш кой е боклук и кой не на базата на едната бройка ?!

Голямата бройка означава, че си повърхностен и нечистоплътен душевно, а в много случаи означава и личностно отклонение.

beauty_itself
03-14-2013, 16:42
:lol: да живеят тесногръдите хора!
Ти като на 20 си спала с един,ама се е оказал "боклук" в какво се превръщаш. не смяташ ли ,че съдиш по собствен аршин и то не обективно...
Казах го вече защо го направих, подведох по общата простотия, но човек се учи от грешките си както се казва.

granger
03-14-2013, 16:43
Нищо , ти и 2-3 пъти така можеш да се подведеш. Много глупаво съдиш! Няма да се занимавам и да ти обяснявам. Душевната девственост не си отива с физическата!

beauty_itself
03-14-2013, 16:45
Нищо , ти и 2-3 пъти така можеш да се подведеш. Много глупаво съдиш! Няма да се занимавам и да ти обяснявам. Душевната девственост не си отива с физическата!

Тук не става въпрос за подвеждане, а за съзнателно често сменяне на сексуалните партниори, ти ако си свестен примерно и си попаднал на 2-3 три пачаври, които са те изчукали и са те зарязали, много ясно, че не си виновният.

Fisherman
03-14-2013, 16:49
Казах го вече защо го направих, подведох по общата простотия, но човек се учи от грешките си както се казва.

разграничи се от стадото,живей живота по твоите правила.пък аз ти пожелавам и съвестен мъж да си намериш,защото търсенето и сменяне на гаджета всяка седмица/месец/година е мъчително и ужасно тегаво за човек искащ сериозна връзка.

beauty_itself
03-14-2013, 16:53
разграничи се от стадото
Евала, че мислим по същия начин, майната им на боклуците и дано да срещнем хора като нас. Тялото е храм и не бива да го мърсим, допускай в него такива отрепки.

granger
03-14-2013, 16:57
Ти вече си го омърсила по твоята логика. Двойния ти аршин..кофти е,както и душевната девственост.
Приятна ви вечер,дами и господа :)

marilyn
03-14-2013, 17:12

Да. Свестни има, просто зависи с какви хора общуваш, какво ти е обкръжението.

И никой не даде дефиниция за "голяма бройка"... какво е за вас "голяма"?

Auriss
03-14-2013, 17:14
Не е виждане, а е факт, човек на близо 20 година спал с повече от 2-3 човека за мен е пълен боклук.

Е извинявам се, ама щом аз даже избухнах от смях тука смятай ... ;д

Fisherman
03-14-2013, 17:42
Е извинявам се, ама щом аз даже избухнах от смях тука смятай ... ;д

след като си се нагледал на анимета и си се напомпал с амфети не се и съмнявам че ще избухнеш.

Момичето има много строги морални ценности,което е нещо висше и простолюдието като теб не може дори да се докосне до такива неща

Auriss
03-14-2013, 17:56
Шшшт, тихо, тихо. Ще ти мине дупарката, скъпо тролче. ;d

AlexKush
03-14-2013, 18:03
Голямата бройка нищо не означава.Да видя някой,как ми се хвали че има дългогодишна приятелка,добра работа,дечица,семейство само че нещо ги няма тия хора само празноглавците останаха
Много вярно . +1 (y)

sweetka_96
03-14-2013, 18:05
@beauty_itself съгласна съм с теб. :)

Violenza
03-14-2013, 18:40
Концептът на темата какъв е? Че ти си от тия красивите с малката бройка, а всички останали са курви? :D

Не мога да крия, че до някаква (наистина много ниска) степен съдя и по бройката. И за мъже, и за жени. Обаче не е фактор, който може да повлияе радикално на мнението ми за някого. Отрицателно би ми повлияло, ако някой наистина има комплекси относно бройката си, защото това просто е малоумно.

magimay.aika
03-14-2013, 18:45
К'ви морали, к'ви банички? Авторката, ако имаше и капка морал/принципи/т.н., щеше да е девствена, а не "подведена". Комшиите са й виновни, че спала с някого. На такива госпожици всеки им е втори...

beauty_itself
03-14-2013, 18:56
К'ви морали, к'ви банички? Авторката, ако имаше и капка морал/принципи/т.н., щеше да е девствена, а не "подведена". Комшиите са й виновни, че спала с някого. На такива госпожици всеки им е втори...
Страмно е, че на 20 година е бил първият ми полов контакт, така ли?

Violenza
03-14-2013, 18:58
Срамно е, че имаш 20 години(което мен силно ме съмнява), а си на тоя акъл. Това е срамно.

magimay.aika
03-14-2013, 19:02

Не.

подведох се по други хора

Хората с истински принципи не ги нарушават, за да са като другите.

anonymous708973
03-14-2013, 19:04
Голямата бройка винаги ме е отвращавала и означава говорила много лошо неща за съответния човек - качества като повърхностност, липса на увереност и самочувствие, желание да се докажеш пред другите, глупост...?

За жените това донякъде може да се твърди, но за мъжете - едва ли. Поне не и за по-голямата част. Просто така е устроен светът, че един мъж, за да прави секс често с различни, трябва да е уверен. При жените... е, далеч по-лесно ни е. Да живее двойният стандарт.

DarkTemplar
03-14-2013, 19:44
Здравейте, доста се чудя и не мога да разбера хората, които сменят партниорите си често. Забелязала съм, че момичетата, които са по-красиви и с повече самочувствие правят по-малко секс от по-не добре изглеждащите представителки на женския пол. При мъжете нямам наблюдения, но и при тях мисля, че е по същия начин - липса на самочувствие и увереност, начин за закрепяване на самомнението. Голямата бройка винаги ме е отвращавала и означава говорила много лошо неща за съответния човек - качества като повърхностност, липса на увереност и самочувствие, желание да се докажеш пред другите, глупост...Аз за себе си мога да кажа, че изглеждам доста добре, но имах глупостта да преспя с един нещастник за когото бях поредната и в себе си се задушавам от яд като знам с какви зомбита си е имал робота преди, чувствам се омърсена и съжалявам че не съм изчакала някой с чиста душа като мен. Как възприемата подобен вид явление и според вас вярна ли е теорията ми?
Според мен е индивидуално, т.е. зависи как конкретния човек гледа на секса и връзките. Съгласен съм, че красивите жени в повечето случаи са бездарни в секса или по-скоро са по-пасивни и нямат мотивация да се раздават, защото си мислят, че красотата им сама ще свърши цялата работа. Разбира се, има и изключения.

В твоя случай вече си направила гафа и колкото и да се тюхкаш, отричаш и оплюваш, няма да промениш нищо. Това за чистата душа е много субективно, а безразборният секс с различни партньори не е особено духовно занимание, тъй че двете нямат много общо. ;]

П.П. И според мен разсъждаваш доста повърхностно и си търсиш някакъв вид оправдание/успокоение.

granger
03-14-2013, 19:51
Страмно е
само ще те цитирам и ще замлъкна.

Violenza, съгласна съм!
DarkTemplar също.

magita
03-14-2013, 20:35
За жените това донякъде може да се твърди, но за мъжете - едва ли. Поне не и за по-голямата част. Просто така е устроен светът, че един мъж, за да прави секс често с различни, трябва да е уверен. При жените... е, далеч по-лесно ни е. Да живее двойният стандарт.

Айде айде... и на мъжете им стана прекалено лесно.... Отиваш в някоя чалготека и деградиралите кифлета ти се мятат на врата веднага (:

Секса е лесен за всички, да задържиш човек до себе си - НЕ!

soul1199
03-14-2013, 22:56
Истината е че момичето,ако има голяма бройка,най-често я определят,като курва,а при момчето-значи е голям пич.И аз бях с човек,който го мислех за различен,но явно съм била поредната му бройка.Толкова добре играещ тип не бях срещала-и въпреки това не съжалявам,беше повече от страхотно. :Д

Fisherman
03-15-2013, 05:43
Шшшт, тихо, тихо. Ще ти мине дупарката, скъпо тролче. ;d

Стига завижда ве грозен

Djara
03-15-2013, 06:30
Koмплексарското е да се хвалиш постоянно с бройките си и уменията си и да разнасяш партньорите си.

dream1707
03-15-2013, 07:03
Не само сексът за една вечер ти трупа бройка... Можеш да имаш "голяма" бройка (поне според авторката) ... и дори всичките ти пъти да си имал връзка, не само за по 1-2 вечери, седмица или месец. По някой път нещата просто не се получават и се разделяш с половинката си, примерно след половин - една година връзка, когато е нормално да сте правили секс... И кво, чакаш още няколко години докато си намериш друг приятел/ка, за да може да не натрупаш бройка. Или си намираш друг и се надяваш да е достатъчно толерантен с твоите морални принципи, за да те изчака годинка - две, докато е нормално за теб да имаш полов контакт отново?

magimay.aika
03-15-2013, 13:03
Или си намираш друг и се надяваш да е достатъчно толерантен с твоите морални принципи, за да те изчака годинка - две, докато е нормално за теб да имаш полов контакт отново?

Ти четеш ли какви ги пишеш?!

psychopath
03-15-2013, 13:50
след като си се нагледал на анимета и си се напомпал с амфети не се и съмнявам че ще избухнеш.

Момичето има много строги морални ценности,което е нещо висше и простолюдието като теб не може дори да се докосне до такива неща

В случая при нея е тесногърдие и ограничен светоглед, морала и принципите са друго нещо.

psychopath
03-15-2013, 13:55
Айде айде... и на мъжете им стана прекалено лесно.... Отиваш в някоя чалготека и деградиралите кифлета ти се мятат на врата веднага (:

Секса е лесен за всички, да задържиш човек до себе си - НЕ

Не е така. Принципно може да е станало по-лесно, в сравнение с преди 10 години, примерно (макар че аз лично не съм убеден, защото има доста неща, които трябва да се вземат предвид), но в сравнение с жените...просто е несравнимо, най-малкото е заложено в природата.
Пантерата е права.

beauty_itself
03-15-2013, 19:23
В случая при нея е тесногърдие и ограничен светоглед, морала и принципите са друго нещо.

Какво влагаш в това "тесногръдие и ограничен светоглед"?

Fisherman
03-15-2013, 19:45
Ако това да си тесногръд и ограничен е да живее добре да си щастлив и да правиш половинката си щастлива,тогава с кеф съм такъв.

shmatarok
03-15-2013, 19:51
От темата ми се струва, че авторката търси къде да си излее злобата, че най-накрая на 20 години, е намерила своя "боклук", който след като я е изчукал, е решил, че не му се занимава и е отишъл при някоя oт "по-не добре изглеждащите представителки на женския пол". При това всичко е станало, щото се е "подвела".
Тъжно.

granger
03-15-2013, 19:53
От темата ми се струва, че авторката търси къде да си излее злобата, че най-накрая на 20 години, е намерила своя "боклук", който след като я е изчукал, е решил, че не му се занимава и е отишъл при някоя oт "по-не добре изглеждащите представителки на женския пол". При това всичко е станало, щото се е "подвела".
Тъжно.
aaaaaaaaand няма кво повече да се каже :D
you nailed it!

_ivi_
03-15-2013, 20:09
Бройката и комплексите нямат никаква връзка!

Fisherman
03-15-2013, 20:29
Горе долу е така но тука говорим за играчите които парадират с бройката

psychopath
03-15-2013, 23:36
Какво влагаш в това "тесногръдие и ограничен светоглед"?
Буквалния смисъл влагам. :?

Auriss
03-16-2013, 00:55
Горе долу е така но тука говорим за играчите които парадират с бройката

А тия дето парадират с липсата на бройка как им се вика ? :D

DarkTemplar
03-16-2013, 01:49
Душевно девствени.

psychopath
03-16-2013, 12:05
Душевно девствени.

хахахаха нали? :D