PDA

View Full Version : Проблем със нашите

marin_9867
03-14-2013, 21:33
Така добър вечер... Та пуснах темата тука и дано не съм объркал раздела.
Та така нашите от вече година се карат почти винаги и проблема е в майка ми тя е голям инат на бялото ще каже черно и обратно, само се кара с баща ми някой път и с мен се кара. Който посмее само да и каже нещо на въпреки и направо става като разгневена пчела, И стигнаха до решението да се разделят още са заедно и то докато майка ми не си намери друго жилище... Обаче тя си има любовник който си пишат и това ме дразни, вбесява... Направо като се сетя и ми иде да потроша всичко... Искам да споделя с някой да не го държа и това в мен.. и ако някой има идея какво да правя да се съберат отново да пише.. и моля без тъпи мнения и тем подобни това ме пали много лесно.....

vikenceto1212
03-14-2013, 23:04
''Да се съберат отново''...Ти не можеш да контролираш емоциите на родителите си. Решили са да се разделят и толкова. Явно са открили, че нямат общи интереси или както каза майка ти си е намерила нова любов. Като вече нямат чувства един към друг ся давай да умираш и света ще свърши. Няма какво да направиш, за да ги събереш, не всичко е като по филмите толкова розово. Ти би трябвало да се радваш за майка си, бе бъди егоист. Засега не можеш да ги разбереш. Аз ги разбирам напълно, защото и моите родители са разделени. Имат си половинки и са щастливи. Какво повече да искам щом те са щастливи, макар и не заедно и аз съм щастлива. Разбирам те и теб, че ги обичаш и искаш да са заедно, но не може. Предпочиташ да са заедно нещастни и постоянно да се карат, отколкото да са щастливи, но поотделно? Сега отначало ще ти е трудно да свикнеш с мисълта за раздялата им, но постепенно ще отмине. Не се притеснявай всичко ще е наред.Явно и ти нямаш братя и сестри като мен и си самичък, ако бъркам поправи ме.И на мен винаги ми е тежало, че няма с кого да споделя.Но се надявам майка ми и приятелят и да се омъжат и ще имам доведен брат.

П.С на 14 съм, ако не искаш да четеш мнението на четиринадесет годишна, свободен си да не го правиш
Kisses-vicky

vladyman
03-15-2013, 07:33
Първо, нека да потвърдя всичко казано в горният пост. Съгласен съм на 100%.

Второ, както каза навремето Оракулът в Матрицата "С всеки край идва и ново начало". Живота ти, какъвто е бил досега, е на път да свърши. Това те притеснява, нормално е. Но защо пък живота който се задава за в бъдеще да не е по-добър ? Ако вашите са разделени най-вероятно ще престанат да се карат. Ти ще продължиш да ги виждаш. А и най-вероятно, след раздялата ще започнат да ти обръщат по-голямо внимание и да се държат по-добре с теб.

Не се притеснявай, всичко ще е ок.

ПС: И моите родители са разделени.

sexa_na_kompleksa
03-15-2013, 15:02
Включвам се и аз към горните мнения, а и към клуба на хората с разведени родители. ;д
Щом се карат, а и щом майка ти вече си има друг, няма по-добро от това да се разделят. Нали най-важното е всички да са щастливи. След като майката ти се изнесе, караниците ще спрат, ще живееш в много по-добра атмосфера. ; ) Вместо да се чудиш, как да ги събереш, виж, с какво да им помогнеш. Например, може да разгледаш някоя и друга обява за апартаменти или да помогнеш на майка ти с багажа.

marin_9867
03-15-2013, 18:12
Да, и аз съм сам нямам брат нито сестра... Проблема ми е, че не мога да преживея факта, че тя ще бъде с друг... И не ми трябва много внимание, не обичам да бъда центъра на вниманието... И мерси за подкрепата :) И да явно и аз ще се присъединя към този клуб за жалост :/

Amore-Mio*
03-15-2013, 20:09
Повярвай, да са разделени е най-доброто решение, което могат да вземат родителите ти. Приеми, че нещата не вървят. Все едно: даден човек ти е неприятен и за кратък период от време би могъл да го потърпиш, но да си постоянно с него и да живееш с него - няма да е лесно, нали? Още повече, че обичта, която ги е поддържала, е приключила отдавна - щом даже се е стигнало до любовници и така нататък.

TrollFaace
03-15-2013, 20:38
Да, и аз съм сам нямам брат нито сестра... Проблема ми е, че не мога да преживея факта, че тя ще бъде с друг... И не ми трябва много внимание, не обичам да бъда центъра на вниманието... И мерси за подкрепата :) И да явно и аз ще се присъединя към този клуб за жалост :/

Като не можеш да преживееш факта че ще е с друг го причакай с аверите и го пребийте някъде :D

sexa_na_kompleksa
03-16-2013, 11:05
Няма нищо лошо в развода, даже аз го подкрепям с две ръце. Когато двама души вече не се обичат, това е най-доброто решение. Няма смисъл да остават заедно по навик, заради децата или нещо такова.