Влез

View Full Version : 5 мъжки тайни,които жените винаги са искали да узнаят

Magnolia13
03-15-2013, 10:48
Има неща,за които една истинска дама никога не пита...

1.Наистина ли мъжете могат и искат ВИНАГИ?
Отговорът идва веднага и почти автоматично е ДА. Но ето какво споделя 35-годишният П.: "Въпросът с моженето много зависи от стреса, на който си подложен. Понякога просто не се получава. "

2.Важно ли им е жената да е обезкосмена в интимната зона?
По-младите мъже категорично заявяват, че за тях е важно жената да е обезкосмена изцяло, защото така жената изглежда по-поддържана. Но според други мъже няма проблем ако има окосмяване, стига да е приятно оформено. Но всички са единодушни, че бикини линията трябва да е чиста и прическата оформена.

3. Коя е любимата поза на мъжете?
В едно са единодушни: Разнообразие! А в какво се състои то е въпрос на индивидуални предпочитания. Дори определената от мнозина като "скучна" мисионерска, все още има своя чар. Ето какво споделя за нея 31г. Филип: "Колкото и да е обикновена изживяването при нея е много интензивно и двамата с партньора се гледате в очите."

4.Падат ли си мъжете по мръсни приказки?
Някои мъже много се възбуждат от мръсните приказки, но на други никак не им харесва. Има нещо, което се харесва на почти всички мъже: издайте му своя сексуална фантазия в ежедневна ситуация.

5.Важен ли е за тях размерът на пениса им?
Тодор: "Е добре де, да не е твърде малък. Но не бива да е прекалено голям. Големият дори плаши жените."
Подобно на повечето мъже, той смята, че те трябва да имат нещо, с което "да се представят". За много мъже пенисът е най-важният признак за тяхната мъжественост. Павел 29: "Мисля,че сами се стресираме с мисли за размера му,а пък всъщност на жените им е все едно дали е 14 или 18см."

Вие какво мислите?

magimay.aika
03-15-2013, 12:04
Нито са тайни, нито са особено верни.

xoxi
03-15-2013, 12:24
Нито са тайни, нито са особено верни.

Нито някой изгаря от желание да ги знае.

lipecek
03-15-2013, 12:24
Абе карал съм и 1.2 мотор ама съм карал и 2.6 осмак веобразка :D Осмака ме изпълни много тъй че предполагам 18 сантима ще дойдат добре :D

HollyGolightly
03-15-2013, 14:14
Как не те е срам да им издаваш тайните така 8-)

Violenza
03-15-2013, 14:46
Чувствам се просветлена.

anonymous908491
03-15-2013, 20:33
"Мисля,че сами се стресираме с мисли за размера му,а пък всъщност на жените им е все едно дали е 14 или 18см.
---------------
Но не им е все едно дали е 20 или 35см

Fisherman
03-15-2013, 20:40
кво да направа че моя е 22 ;п

magi_dark
03-15-2013, 21:11
Срещу мен има 12 годишен...........