View Full Version : МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ :(
freefrog
03-16-2013, 15:40
Искам да попитам от това хапче Ескапел днес изпих, защото при полов акт презервативът се скъса и той свърши в мен, изпих го 10 мин след това, но преди 2-3 дена пак го правихме и без предпазни мерки и уж той не свърши (силно се надявам), че нали след употребата на хапчето до 2-3 дена трябва да ми дойде, ако не ми дойде бременна ли съм .... ?
autumn666
03-16-2013, 16:28
Щом си пила Ескапел, не би трябвало да има някакъв проблем.
Въпреки това, нямаше да е лошо преди да се тъпчеш с тая хормонална бомба, да пресметнеш кога ти е овулацията.
FuCKkK13
03-16-2013, 16:33
може и да ти дойде може и да не дойде .. на повечето им идва в следващите дни,но това не значи че е задължително... не си бременна,дишай.. и вместо да ми се тъпчиш с боклуци вземи се образовай малко... презерватив не могат да слагат,тръгнали и без него да го правят :?
може и да ти дойде може и да не дойде .. на повечето им идва в следващите дни,но това не значи че е задължително... не си бременна,дишай.. и вместо да ми се тъпчиш с боклуци вземи се образовай малко... презерватив не могат да слагат,тръгнали и без него да го правят :?
Горе долу -да.
autumn666
03-16-2013, 16:57
Горе долу -да.
Ох тая усмивка на Сам, ще го изнасиля. :D
-Сори за спама.
Violenza
03-16-2013, 17:04
И как не знаете дали е свършил или не е? Ох...
Ползвайте презервативи и се научете как да ги слагате правилно.
Може да ти дойде, може да не ти, след това хапче може да очакваш всичко.
Скорпионка
03-16-2013, 17:14
Както ти казаха може да ти дойде, може да не ти дойде. Това хапче е хормонална бомба и ти разбърква цилия организъм.
Ако не си била в овулация, защо си пила Ескапел?
Това хапче е хормонална бомба, може да ти се разбърка цикъла.
Amore-Mio*
03-17-2013, 12:17
Дишай.
Иначе може да ти дойде, може и да не дойде - всеки човек си е строго индивидуален, както и организмите на различните хора. Може да ти се размести цикъла, така че не се притеснявай. И прочети за страничните ефекти.
angelcheto1
03-17-2013, 12:28
Spokoino. Na men sashto mi se e nalagalo da piq Eskapel i ne mi doide sled 2-3 dena, a sled sedmica. Tova, che zakasnqva nevinagi znachi, che si bremenna.