View Full Version : Избор на телефон (:
Здравейте скоро ще си взимам нов телефон..(: И се чудя какъв да си взема Самсунг Галакси С 3,Айфон 5 , Нокиа Лумиа 820 и да вие какво мислите (: ?
ccdesigns
03-17-2013, 22:16
Ако бюджета не е проблем зимай Samsung Note II. Или изчакай още малко да излезе HTC One, че май още го няма по магазините.
arsenalllbaby
03-17-2013, 23:24
Аз бих си взела Нокиата... Смисъл, дори го обмислям в момента, а и рождения ми ден наближава :D Един съученик си взе Айфон и сега съжалява, не знам точно защо, ама каза, че го е яд, че си го е взел вече.. Аз досега съм имала два Самсунга, не бяха кой знае какви.. И винаги ми се прецакват по д/г един и същи начин.. Аз се колебая между Нокиа 900 и HTC One, смисъл гледала съм му характеристики, ала-бала, ама не съм се интересувала дали го има.. Гледала съм ги в сайта на Mtel и двата - 16 GB и 32 GB, предполагам, че се продава, щом си има цени, тарифен план и т.н.
ccdesigns
03-18-2013, 04:18
Заебете ги тия нокии. И айфоните и тех. Note 2 е най-доброто на пазара в момента. One ще стане, когато излезе по магазините.
arsenalllbaby
03-18-2013, 07:51
Защо да заеба Нокиата? Смисъл, питам просто, не се заяждам, все пак искам като ще дам повечко пари за нещо, да е за нещо стойностно..
Я взимай Galaxy S3 и не се занимавай уникален телефон просто невероятен по дизайн,функции абе невероятен друг е въпроса че не е за всеки джоб :)
Ох,не знам страшно много искам айфон 5 и мисля той да е вие какво ще кажете ;? Дали ще бъде грешка ;(
arsenalllbaby
03-18-2013, 21:40
Нямаш ли приятел, който разбира? Да ти обясни добре. Иначе в магазин ще ти ги хвалят всички, то е ясно. Там ще те попитат какво търсиш, какво искаш от телефона си и ще те насочат. Но големите отрицателни страни няма да ти ги кажат. Разпитай някой познат, който разбира, по-подробно. И аз следя темата, защото и аз искам да си взема телефон, но просто казват тука "вземи тоя телефон" или "не взимай тоя", а не казват защо, а ми е интересно... Имах два Самсунга, стари модели, и двата се пре*баха.. А отделно всичките ми приятели и познати с Галаксита са с проблеми, забива им, бави им, рестартира се, изключва се и т.н. Не бих си взела Самсунг.
shmatarok
03-19-2013, 03:05
Вземи си Галакси С3, аз го имам от шест месеца и досега никакъв проблем не ми е правил. Дисплеят е по-малък от Айфон 5, супер тънък и лек е и доста издръжлив, ако му сложиш и едно протекторче кажи речи няма смисъл да се притесняваш. Моят се е случвало да го изтървам и събарям, дори корпусът не се е издраскал. Батерията ми издържа цял ден, при положение че съм с включен интернет постоянно и телефонът винаги ми е в ръцете; качеството на снимките е много добро.
v.salvatore
03-19-2013, 07:27
iphone 5 :)
FreeExtazy
03-19-2013, 07:56
В момента и трите телефона ще ти вършат еднаква работа. Само дето Нокиата е с Windows Phone, който е назад в сравнение с Android(S3) и iOS(iPhone 5). От към цена/качество S3 бие iPhone 5, защото е с 300 лв. по-евтин и ти предлага същите възможности, че даже и по-добри.
heartlesandfreaky
03-19-2013, 08:43
Аз съм за Iphone, винаги адски много са ми харесвали тези телефони - като приложения, дизайн, камера и прочие.
Nokia отдавна западна,а с този Windows направо не се трае.В последно време не са пускали нищо интересно освен 808.Samsung...си е samsung - пълен боклук.За нищо не стават освен за телевизори/монитори и красиви хладилници.Не мога да разбера кой ще плати 1000 лева за телефон изработен от пластмаса.Да не говорим,че Iphone е по-бърз във всяко отношение...
Iphone 5 - изработен от стъкло и алуминии,камерата е със сапфирено стъкло (второ по твърдост след диаманта),шлифован с диаманти по ръбовете,по-бърз и производителен...
Продължавайте да давате предложения ;д и мнения <3
SHPAIdURmeN
03-20-2013, 20:25
Изчакай за "Samsung S4"(за) и "Iphone 5s"(не).
ccdesigns
03-20-2013, 21:34
Не знам колко малоумен трябва да си да си земеш iPhone. Note 2 в момента е най-доброто на пазара и е сравнително по-евтин от тоя кръш айфона и никой не говори за него. HTC One или Samsung Galaxy Note II. Останалите няма нужда да се коментират. Aко бюджета ти е 800лв. - S3, ако е неограничен - One или Note II. Ако ти се чака, чакай S4, ама аз на слухове не бих разчитал.
Mladenoff
03-20-2013, 21:47
До автора: що първо не си отговориш на някои въпроси ? Като например какво искаш от един телефон ? Държиш ли на имиджа, на изработката, на операционната система ?
П.П. ^ Изказвания като "не знам колко малоумен трябва да си да си земеш iPhone" те правят жалък :*
ccdesigns
03-20-2013, 21:48
Обоснови се.
Обърни внимание и на HTC, заслужава си. Аз в момента съм със Samsung, но нещо имам проблеми с батерията и сигурно ще се наложи да си потърся друг в скоро време, колкото и да си го обичам телефончето :(
Да сравняваме Iphone със Samsung е като да сравняваме BMW с Skoda...
От трите бих избрала Самсунг, въпреки,че преди имах Самсунг и изобщо не останах доволна.
Иначе като марка предпочитам HTC. Nokia също ми харесваше преди, но новите модели изобщо не ми допадат.
ccdesigns
03-22-2013, 16:20
Да сравняваме Iphone със Samsung е като да сравняваме BMW с Skoda...
Ти тоя Айфон да го биеш в земята ли ше си го зимаш, че обосновката ти е, че е по-здрав? Няма как Айфона да е по-бърз, при положение, че по характеристики останалите модели го смазват. Са, не мога да кажа, че той няма никакви предимства. Просто неговите предимства не струват 1500 лева. За по-малко пари можеш да си земеш по-хубав телефон. Ако ти трябва здрав телефон - 3310. Или наскоро имаше ревю на някакъв Панасоник (или Пайнер ли беше, ебем ли му майката) у вибокса.
Ох мисля,че реших да си взема Айфона , но все пак давайте (:
ccdesigns
03-22-2013, 20:23
Ох мисля,че реших да си взема Айфона , но все пак давайте (:
Ти си си навила просто, че го искаш тоя кръш, ние квото и да ти пишеме, ти нема да чуеш. Зимай го и тва е. Щом имаш пари и ти се дават.
marin_9867
03-22-2013, 20:31
http://www gsmarena com/htc_one-5313.php Няма да говоря сами гледай ;)
Ти тоя Айфон да го биеш в земята ли ше си го зимаш, че обосновката ти е, че е по-здрав? Няма как Айфона да е по-бърз, при положение, че по характеристики останалите модели го смазват. Са, не мога да кажа, че той няма никакви предимства. Просто неговите предимства не струват 1500 лева. За по-малко пари можеш да си земеш по-хубав телефон. Ако ти трябва здрав телефон - 3310. Или наскоро имаше ревю на някакъв Панасоник (или Пайнер ли беше, ебем ли му майката) у вибокса.
Е точно с това Apple са известни...С по-слаб хардуер подкарват софтуер,който другите за да догонят използват много по-мощен хардуер...Който си го може - си го може!Трябва да си много заблуден,за да съдиш за производителността на телефон само по хардуера му...Важен е и софтуера!
Retina дисплея на Iphone е много по-хубав от този на Galaxy.
Говорим за телефони от ВИСОК клас и Пластмасата някак си не се вписва в моите представи за висок клас.Всички си изпускаме телефоните и здравината е от значение.Все пак никой не иска да даде 1000 лева за телефон,който при първото падане ще е извън строя!Ето ти видео,което ти показва разликата между Iphone и Samsung...
http://www.youtube.com/watch?v=J4zQKeAEqsQ
П.П.@авторката И правилно си се ориентирала ;)
Mladenoff
03-22-2013, 21:46
Андроид телефоните, които предимно са си азиатски марки, се обезценяват 2 пъти, ако не и повече, по-бързо от Айфон. К'во да го говоря повече. Същото е с японските и корейските автомобили. Въпрос на принципи. Ако искаш нещо качествено направено - apple :) след като сложих айфон в ръката си, другите телефони ми се струват като играчки от снакс! не знам някой минал на епъл да се е върнал обратно :) Визирам повече компютрите. Т'ва като допълнение на поста на mirki4a
NomNomNom
03-23-2013, 01:06
Доволна съм от S3ката, преди да я взема се чудех между нея, ябълката или експерията, (заради камерата и ми се вижда красива :D ).
Че даже ssh и vpn клиент си имам на нея.
Не видях особени предимства на ябълката и си взех самсунг.
ccdesigns
03-23-2013, 06:51
С по-слаб хардуер подкарват софтуер,който другите за да догонят използват много по-мощен хардуер
Или с други думи - при другите за по-малко пари получаваш "много по-мощен хардуер", което, ако не е плюс, не знам кво е. Зимайте си Айфони бе, щом имате пари.
А "компютрите" на Apple просто не ми говори за тях. Ебахти кръшовете. Нали наскоро минава 1 такъв през мен и го отварях, гледах го. Ебахти кошника. Наскоро си зех нов за мене и ми излезна 700лв. (не Мак). Като го отворих тоя таралясник за 1800лв (намален, до колкото разбрах) - хардуерно - по-зле от моя братче. Доста по-зле. Охлаждането - за кашмер. Кат поработи 15 минути и отзад можеш да си праиш яйца. Като софтуер - пак пълен боклук. Заеби тва да има ред, аз да го разръчкам набързо и тва има да се бави, не може да ми отвори D-то (там се водеха по некъв друг начин) 1 минута. За кво си говориме просто........
АМА ИНАЧЕ - ДАВАЙТЕ, ЗАБЛУДЕНИ ХОРА, КУПУВАЙТЕ СИ НЕЩА НА APPLE :)
Или с други думи - при другите за по-малко пари получаваш "много по-мощен хардуер", което, ако не е плюс, не знам кво е. Зимайте си Айфони бе, щом имате пари.
Приказката за лисицата и гроздето...
ccdesigns,само не преувеличавай с колко зле са Apple като марка.Хората по целия свят ги предпочитат и ако си гледал по новините се редяха на опашка за Iphone4S..Има някои комплексари,които не могат да си позволят Айфон и вече са им криви,започват да ги плюят и да измислят какви ли не простотий!И ако са толкова големи боклуци за колкото ги описваш-мислиш ли,че магазините им винаги ще са пълни(аз живея в Англия и почти всички тук са с Iphone и магазините на apple винаги са пълни с хора) Аз имам Ipad2 и съм адски доволна.Бърз е,не ми прави проблеми,издържа му батерията и т.н.Не си взех Iphone5,защото не го дочаках,трябваше ми спешно нов телефон и си взех Sony Xperia U от който също не мога да се оплача.Но няма място за сравнение между двете операционни системи(Android i IOS).Естествени,че предпочитам IOS пред Android при положение,че работя и с двете!Просто няма какво да ги сравнявате и да ми хвалите Самсунг.И престани с тоя Самсунг Ноте,супер огромен е,това е бизнес телефон а не за тийнеджъри.Защо не се редят хората на опашка,за да си вземат Самсунг?! А и по дизайн Айфона превъзхожда пластмасовия Самсунг!За Нокия:изобщо не ми харесва с този Windows!Адски е неудобен за ползване,на мен лично не ми харесва.Приятелите ми,които имат нокий с Windows им се накефят 3-4-5 дена и вече мрънкат за нов!Но всички рано или късно са искали Айфони!!
И като заключение към автора/авторката..Вземи си Айфон щом го искаш и ти харесва а и няма да съжаляваш,не се води по мненията на хората,каквото ти е на сърце-това си вземи!Винаги съм предпочитала да дам повече пари за нещо,но да е качествено(ако става въпрос за цената на Айфона)
П.С:имам една приятелка,която използва всички възможни марки :D LG,Nokia,HTC...-правеха и проблеми,и само казваше,че от Айфон нямало смисъл,защото бил много скъп и нямал нищо особено а HTC са били най-добрите телефони.Хаха преди няколко дена я гледам постнала снимка във фейсбук с новия си Айфон и се кефи на макс колко як бил :D нали много ги плюят тези Айфони и всички продукти на Ейпъл...тогава защо си ги взимат?!Според мен Apple са най-собрите в света и това си личи по избора на хората!!!!Сега много хвалят Самсунг Галакси С3 само защото е нов и по-евтин :xx Всеки сам прави своя избор за телефон и после сам си блъска главата.Аз избрах Apple и хич несъжалявам!
Извинявам се ако имам правопистни грешки:)
ccdesigns,само не преувеличавай с колко зле са Apple като марка.Хората по целия свят ги предпочитат и ако си гледал по новините се редяха на опашка за Iphone4S..Има някои комплексари,които не могат да си позволят Айфон и вече са им криви,започват да ги плюят и да измислят какви ли не простотий!И ако са толкова големи боклуци за колкото ги описваш-мислиш ли,че магазините им винаги ще са пълни(аз живея в Англия и почти всички тук са с Iphone и магазините на apple винаги са пълни с хора) Аз имам Ipad2 и съм адски доволна.Бърз е,не ми прави проблеми,издържа му батерията и т.н.Не си взех Iphone5,защото не го дочаках,трябваше ми спешно нов телефон и си взех Sony Xperia U от който също не мога да се оплача.Но няма място за сравнение между двете операционни системи(Android i IOS).Естествени,че предпочитам IOS пред Android при положение,че работя и с двете!Просто няма какво да ги сравнявате и да ми хвалите Самсунг.И престани с тоя Самсунг Ноте,супер огромен е,това е бизнес телефон а не за тийнеджъри.Защо не се редят хората на опашка,за да си вземат Самсунг?! А и по дизайн Айфона превъзхожда пластмасовия Самсунг!За Нокия:изобщо не ми харесва с този Windows!Адски е неудобен за ползване,на мен лично не ми харесва.Приятелите ми,които имат нокий с Windows им се накефят 3-4-5 дена и вече мрънкат за нов!Но всички рано или късно са искали Айфони!!
И като заключение към автора/авторката..Вземи си Айфон щом го искаш и ти харесва а и няма да съжаляваш,не се води по мненията на хората,каквото ти е на сърце-това си вземи!Винаги съм предпочитала да дам повече пари за нещо,но да е качествено(ако става въпрос за цената на Айфона)
П.С:имам една приятелка,която използва всички възможни марки :D LG,Nokia,HTC...-правеха и проблеми,и само казваше,че от Айфон нямало смисъл,защото бил много скъп и нямал нищо особено а HTC са били най-добрите телефони.Хаха преди няколко дена я гледам постнала снимка във фейсбук с новия си Айфон и се кефи на макс колко як бил :D нали много ги плюят тези Айфони и всички продукти на Ейпъл...тогава защо си ги взимат?!Според мен Apple са най-собрите в света и това си личи по избора на хората!!!!Сега много хвалят Самсунг Галакси С3 само защото е нов и по-евтин :xx Всеки сам прави своя избор за телефон и после сам си блъска главата.Аз избрах Apple и хич несъжалявам!
Извинявам се ако имам правопистни грешки:)
Подкрепям с 2-те ръце...Както казах :
Приказката за лисицата и гроздето...
Подкрепям с 2-те ръце...Както казах : ами то си е така..Просто много ми издразни как натяква,че Самсунг Ноте бил най-добрия на пазара...тва все едно взимам една тухла и си я слагам на ухота,за да говоря :D
Cveti971
03-23-2013, 10:41
Аз също използвам Apple и нямам никакви проблеми.Препоръчвам ти го!
ccdesigns
03-23-2013, 11:19
Отказвам се. Споря с идиоти. И най-смешното в подобни ситуации е, че и идиотите си мислят, че спорят с идиоти. Във всеки един мой пост аз ви казвам ЗАЩО Apple не е вариант за предпочитане, а вие 1 съществен аргумент не сте дали до тук.
http://m.youtube.com/watch?v=ggBEJR2WMI0
ccdesigns
03-23-2013, 13:54
Мда, интересно е, когато сравнявате 5цата с телефон, който струва наполовина по-малко.
http://www.gizmag.com/iphone-5-vs-htc-one-specs-comparison/26356/
http://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8/Samsung-Galaxy-S4-%D0%B5-%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-Apple-iPhone-5-77543.html
swag style mdfkz.
03-23-2013, 15:37
Note 2 .. иначе от тези S3, естествено ..
Mladenoff
03-23-2013, 16:24
Зимайте си Айфони бе, щом имате пари.
Ние щом си имаме пари си купуваме неща на Епъл и без келеши като теб да ни го казват с главни букви по пъпчасали форуми из нета. Ама т'ва надали някога ще го разбереш.
Абе, ей така - между другото, мери си приказките и кой наричаш идиот. Купувай си допотопни лаптопи за 700 лева и изобщо не коментирай такива, които са 3 пъти по-скъпи. Гроздето винаги и кисело за такива като теб и винаги ще бъде!
П.П. Започвам с примерите, че нали не сме ти давали смислени отговори, а ти, г-н Гийк, направо ни затапваш с твоите доводи. Направо ме накара да си продам всички Епълски продукти, хахахах.
Работна среда - компютри с Виндовс, ползват се за Access, C++ и Visual Basic. Приличен хардуер за работа, на 4 години. И да обяснявам ли к'во се случва повреме на експлоатация ? Ако не си запазваш работата на всеки 10-тина минути, резултатът е крашове, dump-ване на физикъл мемоморито, unexpected шът даунс. Абе, да ти дойде до гуша. Т'ва на Vista, на 7-цата е почти същата работа, макар че е доста по-стабилна.
От скоро се занимавам с DJ-ство и там не е по-различно. Абсолютно всички бягат от смешните Виндовски компютри. Знаеш ли защо ? Защото е доста тъпо посредата на партито да ти крашне компютъра и да настане пълна тишина, нали ? Или пък да ти чете песните, които ги сменяш често, с няква жалка скорост и да се чудиш к'во да правиш.
Имиджът и рекламата играя важна роля в успеха на Apple, обаче качеството им си заслужава и последната стотинка. Приеми факта, че има хора с пари, които държат на нещо истинско.
A oтностно темата, гледай телефоните с най-мощен хардуер и спри да ни обясняваш как сапунерки като Самсунг и HTC са по-добри от iPhone. Единствената ти утеха са бенч тестовете в интернет и т'ва е :D :D :D :D :D Една приятелка си взе някво LG, Xperiа S ли е к'во е там, ама за чудо и приказ - огромен екран, керемида и половина, даже в джоба и не се побира, 12МП камера, направо да фалират марки като Cannon, Nikon и т.н. И к'во - скролвам между десктопите и от 5 пъти, 3 пъти ми заби и лагна супер яко. Епа, да ти сера и на незнам-си-колко-ядрения процесор и не-знам-си-колко-инчовия екран.
П.П. Единствено признавам мнението на developеr-ите, че Андроид е по-хубава ОС от iOS и за тях вече си има точния телефон - HTC One Developer Edition с отворен буутлоудър.
Мда, интересно е, когато сравнявате 5цата с телефон, който струва наполовина по-малко[/url]
По твоята логика няма смисъл да си купуваме LCD монитори,като можем да си купим на половин цена една голяма кутия и пак да си ползваме компютъра...
http://www.investor.bg/novini/261/a/iphone-5-veche-e-nai-prodavaniiat-smartfon-v-sveta,147352/
http://www.digital.bg/novini/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-iphone-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D 1%8F%D1%82-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0-news38254.html
ccdesigns
03-23-2013, 20:06
Купувай си допотопни лаптопи за 700 лева и изобщо не коментирай такива, които са 3 пъти по-скъпи.
Само това изречение потвърждава думите ми, че идиоти си купуват продукти на Apple. За вас явно като е по-скъпо е и по-добро. Нема кво да говоря. Както казах - отказвам се.
Само това изречение потвърждава думите ми, че идиоти си купуват продукти на Apple. За вас явно като е по-скъпо е и по-добро. Нема кво да говоря. Както казах - отказвам се.
Нали не мислиш,че продуктите на Apple са по-скъпи без причина?Ако не си заслужават няма хората да си ги купуват бе мен...Статистиката обаче говори,че се продават и то като топъл хляб.По нова година дори в Пловдивските Globul и Mtel беше трудно да се сдобиеш с Iphone и се чакаха доставки щото не можеше да се смогне на търсенето.Ако не си струват парите нали се сещаш,че Apple няма да е най-уважаваната компания в света за 6-та поредна година и да оглавява най-различни класации (като например Най-възхитителна компания според Fortune)...
ccdesigns
03-23-2013, 20:29
Въпроса е, че на мене нещо ми обягват тия причини да са толкова скъпи. Не знам как при мене 1 телефон "не лагва през 10 секунди" и 1 уиндоус "не крашва на 15 минути" и за това Apple са перфектни. Айде моля ви се.
"По твоята логика няма смисъл да си купуваме LCD монитори,като можем да си купим на половин цена една голяма кутия и пак да си ползваме компютъра..." - Не, по мойта логика, ако избирам между напълно идентични монитори LG и Apple, чиито цени са съответно 500 и 800 лева, всеки нормален човек би избрал LG-то.
Mladenoff
03-23-2013, 20:46
Аз досега не съм видял Apple да имат аналог от друга марка. Само на ipod-а, преди тъч поколението, тъй като те са си все едни и същи. Ама гледам, че и Самсунг извадиха конкурент на ipod touch, май нещо се опитват да догонват.
Въпроса е, че на мене нещо ми обягват тия причини да са толкова скъпи.
Предимства на Iphone:
1.Изработката и материалите, от които е изработен
2.Софтуера (редовно поддържан,по-интуитивен,по-бърз)
3.Retina Дисплея
4.По хубавата камера
5.По-бърз въпреки по-слабия процесор
6.Повечето (проверени) приложения от App Store
Недостатъци на Samsung:
1.Кратка и нередовна софтуерна поддръжка
2.По-кратък живот на батерията
3.Корпусът е пластмасов, което създава усещане за евтино устройство
4.Често срещан проблем е пропукването по корпуса
5.Вируси поради прекалено отворения Google Play Store
Mladenoff
03-23-2013, 21:38
+ бързото обезценяване
а това, че самсунг си поддържат само топ моделите изобщо няма да го коментирам.
само да кажа, че за 3GS все още има ъпдейт за iOS 6 :) к'во да говорим изобщо
П.П. Сега ми изпищя телефона за ъпдейт до 6.1.3, а преди има-няма месец излезна 6.1.2 :) Ъпдейтват си хората, със Sensation-а не си спомням нещо да съм получавал ъпдейти всеки месец
Fisherman
03-24-2013, 07:10
Айпъл си купуват хора които не разбират от телефони мутреси, проститутки ,компанионки мутри малки деца 7 клас такива неща
ccdesigns
03-24-2013, 08:47
Аз досега не съм видял Apple да имат аналог от друга марка. Само на ipod-а, преди тъч поколението, тъй като те са си все едни и същи. Ама гледам, че и Самсунг извадиха конкурент на ipod touch, май нещо се опитват да догонват.
Знаеш, че сигурно 90% от "идеите" на Apple са крадени, нали?
http://9gag.com/gag/5195630
btw, в тоя пост са пропуснати някои работи.
А това, че през месец получаваш ъпдейти не значи, че има нещо съществено в тоя ъпдейт, въобще че има нещо. Ама е добре като цяло, да.
Знаеш, че сигурно 90% от "идеите" на Apple са крадени, нали?
http://9gag.com/gag/5195630
9gag? Seriously?
По-добре прочети това:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=952497
ccdesigns
03-24-2013, 10:28
Знам за тва.
Няма значение откъде е информацията, можеш да си провериш всичко поотделно, ако искаш.
Самия факт колко се отклони от темата показва,че няма за какво да се захванеш... :D
Wasilena
03-24-2013, 12:03
Айфона е гъзариика,а и прекалено много те ограничава.. да не говорим и какви бъгове има операционната му система. Нокията е добър вариант,но не за момента.Операционната му система не е добре развита все още.Най-добрият вариант според мен си остава Андройд и съответно Галакси С3,а ако имаш повече парички помисли и за С4.
ccdesigns
03-24-2013, 12:12
Самия факт колко се отклони от темата показва,че няма за какво да се захванеш... :D
Не просто аз не повтарям едно и също като вас. Вие през цялото време как бил метален и как не лагвал. Кажи речи само това повтаряте. Не знам, аз съм ползвал доста марки, Сименс, Самсунг, Нокия, Сони Ериксон, Сони, Епъл. Не знам как при мене нито 1 не е лагнал.
Като цяло водим изключително глупав спор. Никой няма да използва който и да е от изброените в темата телефони на макс така, че да му трябва най-най-добрия. Какво остава за няква 14-15 годишна мацка, дет ше качва снимки у фейсбук с него.
Note 2 .. иначе от тези S3, естествено ..
This ;)
Аз също съм за Айфона.Харесвам си ги като дизайн най-много...Самсунг никога не са ми харесвали.
thefamous
03-30-2013, 12:41
Изчакай малко и си купи Samsung Galaxy S4
xXxAngerfisTxXx
03-30-2013, 15:05
Android му е майката... тия лумии са пълни боклуци. Уиндоус мобайл :lol: можа да праща и да получава блутут само от друга лумия :D супер грозен интерфейс, и приложения за него от тъпи по тъпи. Айфона е малко по-добре, понеже за него има доста приложения, ама нищо не може да бие ANDROID. Виж също Sony Xperia Z (най-красивия смарт за мен) HTC One, Galaxy S4 който излезе преди няколко дни... На нокия им мина времето, и ако не минат на андроид не ги виждам.