Влез

View Full Version : 3ка..

KaLiii
03-19-2013, 19:01
Здравейте :) от година и половина съм с приятеля си, и на него му е 1вата по-сериозна връзка (ако това има значение) , та проблема ми е, че от известно време започна все по-често да ми говори как иска да правим 3ка с още едно момиче.
До тук ок, не съм чак толкова против това, но на този етап аз не искам, поради 2причини- тялото ми ( не съм дебела, но и не съм с тялото ,което искам да съм. ),и няма да се чувствам добре в компанията на момиче с по-хубаво тяло от мен.. и другата причина - това че нямам момиче на което да се доверя до такава степен, че да я гледам едва ли не как прави секс с приятеля ми. От друга страна вече започвам и малко да се притеснявам приятеля ми да не започне да прави секс с някое друго момиче , само защото аз не искам 3ка. Уважавам че поне си признава това, че иска разнообразие (да прави секс с друго момиче + мен) , а не че направо тръгва да прави секс с друга без да ми казва, НО .. както казах на този етап нямам толкова добра приятелка , а за непозната изобщо няма да говоря. А не искам да ми изневери, защото не искам 3ка...
Моля ви, кажете си мнението , и без ТРОЛОВЕ ако може. :)

Rabalka
03-19-2013, 19:07
Ами кажи му, че искаш тройка, но с още едно момче да го видиш какво ще прави тогава

KaLiii
03-19-2013, 19:12
Ами шегувала съм се , че искам 3ка с момче ,и той ми казва, че ако направим с момиче, ще направим и с момче...което мен не ме устройва :Д

gimmesomemo
03-19-2013, 19:27
Викнете си някоя дебела. Така няма да ти е кофти за тялото ти.. Проблема - Решен. Приятелят ти - доволен, ти - става. ..

KaLiii
03-19-2013, 19:33
Благодаря, и това съм обмисляла, но все си мисля че ще му е някак си.. " гадно" освен че аз не съм с готино тяло, и другото момиче да е.. леко закръглено ;д Но в крайна сметка май това е варианта ;/

Amore-Mio*
03-19-2013, 19:34
Имам чувството, че се съгласяваш единствено, за да не ти изневери и зареже, защото не искаш тройка.
А аз ще ти кажа едно - не си струва, ако го направи.
Аз лично никога не бих се съгласила на тройка, независимо с момче или момиче. Има предостатъчно много начини за разнообразие, та да се стига до това. Сексът си е нещо между двама, не за трима, четирима и така нататък.

KaLiii
03-19-2013, 19:42
Да, и аз бях на това мнение и то до много скоро. Аз не искам 3ка с друго момче, искам си само приятеля.

Но в крайна сметка, както се казва " веднъж се живее" и не виждам какво чак толкова лошо има. Да, ревнива съм и то ужасно много, но нямам против това, което иска той, ако имах готино тяло и подходящ човек, може би щях да го направя.

По-скоро се притеснявам да не го направи с друго момиче.. ;/ но за жалост това никой не може да го каже, единствено той си знае .. ;/

xXxPETYAxXx
03-19-2013, 19:52
Тройките не са за обвързани хора. Поне според мен. Познавам и едни, които си разнообразяваха по такъв начин сексуалния живот, но И ДВАМАТА го искаха, въпреки това, аз не мога да приема, че връзката им е била крепена от любов, те вече не са и заедно де.
Не мисля, че е правилно да правиш нещо, което не искаш, но ако все пак решиш да го направите, според мен колкото по-малко познавате момичете, толкова по-добре.

marilyn
03-19-2013, 20:37
Според мен искаш 3ка само заради него, а това не е готино и няма много смисъл.

magita
03-19-2013, 20:51
направете си 4 и проблема е решен

Супер глупаво е да му се връзваш, като си му омръзнала колкото и нови неща да правиш (не по твое желание) ще те зареже, ще ти изневери... Не си струва да се бориш за него, след като иска други (:

mimsssssss
03-19-2013, 21:39
Е ти както се изразяваш, не е никаква тройка, а просто ще гледаш как приятеля ти оправя друга. Ти къде участваш, хич не е ясно.
Искаш ли тройка - имай на ум, че ще трябва някаква активност да вложиш плюс доза желание. На сила ми се струва, че няма да се получи нищо, освен да си запазиш приятеля - ама на каква цена.
Може да му кажеш, че не си сигурна, че искаш той да има сексуален контакт с другото момиче и просто да поканите някоя, с която вие двете да се забавлявате, той да гледа и след това вие да правите секс с него, а тя да ви гледа. Ако се почувстваш по-готова, спокойна и т.н. може да се включи и тя, и така. Ни в никакъв случай не прави нещо, само защото той иска и от страх да не те зареже.
Другият вариант е да му заявиш, че във връзката ви няма място за трети човек, че не искаш нито той да чука някоя си, нито ти да имаш хомосексуални отношения и слагате точка на темата.

Pedigree
03-19-2013, 23:41
Не всяка мацка се зарибява на 3ка. Ако го погледнеш от една страна, може да ти се стори забавно, но ако не ти се струва, то няма смисъл да се насилваш. Подобни неща, ако се прават по някаква принуда, носят последствия след време.

Wednesday666
03-20-2013, 05:05
Ау, котенцето на аватара ти е прекрасничко <3..

Ся по темата - не го прави.
Не, защото е лошо или грешно, или нещо такова, а просто защото ти самата не го искаш.
Ще го направиш само заради него. А това в един момент ще ти стане в повече.
Принципно няма защо да се притесняваш от тялото си, защото в такъв момент това няма да е от особено значение.
Но аз не бих могла да гледам как приятелят ми прави секс с друго момиче, независимо дали става дума за 3-ка, на която и аз да съм казвала, че съм съгласна, или става дума за друго.

А той, ако те обича и уважава, няма да тръгне да ти изневерява, шот не си се съгласила на тройка.
Все пак, всеки си има предпочитания и начин на разбиране на нещата.

Magnolia13
03-20-2013, 09:20
Щом не искаш тройка, не го прави... "не съм дебела, но и не съм с тялото ,което искам да съм" - да си секси не значи само да имаш хубаво тяло, то си е и до излъчване. Ако те обича,няма да ти изневери,нито ще те кара да правиш нещо против волята си. Ако си навита, действай, само не се комплексирай и бъди уверена :)