View Full Version : Нежелание за секс
Magnolia13
03-21-2013, 00:28
Натовареното ежедневие, малко караници, доза напрежение, безсъние, изпити и още някой друг ангажимент... и системата ми тотално блокира. Постоянно съм изморена и се налага да изпълнявам разни задачи. Заглавието е малко грешно... не че нямам желание за секс - имам, даже си представям колко ще е хубаво, когато се прибера вкъщи, но се прибирам и блокирам. Приятелят ми най-откровено си сподели, че адски много му липсва това и за него това е проблем (за което съм много съгласна, защото сексът е много важен за една връзка), но просто в момента не ми идва отвътре. Случвало ли ви се е дами? А вие, момци, бихте ли го изтърпяли това?
TheBobqk
03-21-2013, 02:45
И на мен ми се е случвало и смятам, че е нормално, когато се претовариш да се случи. Дано те разбере.
bilqnavod
03-21-2013, 06:20
На всеки се случва. Когато съм трупясала особено след тежък работен ден, просто заспивам. Ако разбера, че той иска нещо повече от мен, обещавам, че ще се реванширам на сутринта... :) И всичко е 6.
xXxPETYAxXx
03-21-2013, 06:29
Е, това е период, съвсем нормално е, когато си изморена, било то психически или физически да не ти е до секс. На мен ми се е случвало след физическа умора, за психическата - просто си изключвам мислите за всичко останало и се наслаждавам на момента. Опитай просто за час да си изключиш съзнанието за проблемите и задачите, замисли се за това, колко хубаво би било. Ако не се получава и не можеш да се отърсиш от напрежението просто така, пробвай да уговориш приятеля си да ти направи един хубав масаж, използвайте и някое масло с избран от вас аромат.
ShtrudeL
03-21-2013, 08:03
естЕ
mlakniwe
03-21-2013, 08:05
И аз няям желание :D ама и колегите в университета ме мисля за луд щото имам хиперсексуална приятелка, която мисли 99% от деня за секс, но аз няям желание за подобни глупости
Amore-Mio*
03-21-2013, 13:02
Случва се.
И на мен ми се е случвало. И съм говорила с приятеля си - първоначално все се натискаше, докато в един момент не му казах, че наистина нямам желание за секс и се е спрял. Изчаква си съвсем спокойно да ми се прииска.
Magician
03-21-2013, 13:22
Така, както го описваш, сексът даже би трябвало да те разтовари и зареди положително. Може би проблемът е у приятеля ти и имаш нужда от промяна.
А дали бих го изтърпял, ако е много временно сигурно - да, но ако се получава като тенденция, наистина ще си получа секса на друго място. Без секс няма да остана. :)
И аз нямам желание от началот на месеца. Какво стана незнам ?! Знам, че не ме дърви нищо. И ножките спрях :D Туй то може нещо хормона да е дефектирал :D Грам не ми се прави и даже алкохола спрях.
anonymous708973
03-21-2013, 20:42
От колко време сте така?
Почини си една вечер въпреки ангажиментите. Направете/Поръчайте си нещо вкусно, гледайте филм, легни му в скута... ще ти дойде желанието :)
Magnolia13
03-21-2013, 22:02
По-малко от месец сме така, но днес се изолирах от проблемите и се реванширах :) Благодарско на всички :)
psychopath
03-21-2013, 22:47
Бих го изтърпял, ако съм напълно убеден, че момичето напълно си струва и е временно.
Ако е хронично, в 99% от случаите е показател за доста сериозни проблеми във връзката (в повечето случаи неизяснени), които в един момент водят до нейния край (скандали, изневери и пр. излишни неща).
Липсата на желание в партньора е доста отблъскващо и дразнещо.
Винаги има такива периоди.. дали ще е от много работа (умора) дали от нерви, напрежение от нещо или нещо друго, понякога треа лека почивка в някой отношения. Просто всички притеснения са ти на главата и не те оставят дори да се насладиш на нещо хубаво.
Tsukuda_Hiroshi
03-22-2013, 03:36
Ами бих влязЪл в положение на мацката. Поне за известно време. След определен период, бих започнал да си мисля, че ми изневерява или вече не я привличам.
Ако пЪк зависи от мен, бих се опитал да й помогна с работата, която вЪрши, за да остане поне малко време за нея и да можем да го правим.
Какво имаш предвид под "блокирам" само не разбрах. Претрепана си от работа, прибираш се и грохваш в леглото или...?
Magnolia13
03-22-2013, 21:40
Какво имаш предвид под "блокирам" само не разбрах. Претрепана си от работа, прибираш се и грохваш в леглото или...?
Да, нещо такова е. Имам си малко проблеми на главата,освен това се подготвям за изпити, прибера се от работа, изчистя, сготвя и мисля куп неща, които трябва да свърша, подреждам си задачите и после просто не мисля за нищо и искам само да легна и да се наспя веднъж, а и напоследък и сън не ме ловеше :)
NomNomNom
03-22-2013, 22:14
Да, снощи искаше два пъти, обещах му, че втория път ще е сутринта, на сутринта - събуди ме 1 час преди да стана за работа и щях да го убия.
Като цяло, ако се съобрази с теб - супер, ако не се съобрази - той си избира с коя да е.
Бих проявил разбиране, но ако стане системна практика, ще се замисля, дали приятелката ми не се е отдръпнала от мен и в други аспекти, дали има промяна в поведението ѝ & етц. Ако всичко останало е наред, ще я разбера и няма да я напъвам, все пак тя не е робот за нуждите ми ;)
AnarchyBoy
03-23-2013, 07:49
Бих влязъл в положение много ясно...
А пък, ти защо не си отделиш 2-3 часа на релаксация? - Мини през ваната полежи там, сложи водни соли туй онуй - кажи на приятеля ти да те масажира, вземете си нещо вкусно и гледайте филм.
Ще се получи - гаранция ;)