View Full Version : След свършването на момичето?
Здравейте, пиша от този акаунт и искам да ви попитам, след като момичето свърши, какво трябва да се прави? Трябва да се забави темпото или не пречи да продължавам, за да я докарам до още един оргазъм(или поне аз да свърша)?
marin4itu
03-21-2013, 07:48
Е как каква трябва да се прави... Продължаваш с това темпо, което я е накарало да свърши.. След първия оргазъм, вторият, третият и т.н.. е къде къде по-лесен..
Както тя иска, може да иска друг вид оргазъм да и направиш, различни неща.
Magician
03-21-2013, 08:54
Изобщо не си и помисляй да спираш. ;)
xXxPETYAxXx
03-21-2013, 09:57
Ми гледай ѝ реакцията, на мен това да продължава със същото темпо не ми допада толкова. Предпочитам за минута-две да забави темпото, да усещаме и двамата как пулсирам и така. Някак се създава илюзията, че момента е по-дълъг, пък и при мен множеството оргазми са рядкост. Май имам нещо бъгнато, защото съм като момчетата - и един ми стига. :D
Най-добре питай момичето, с което (ще)правиш секс - няма нищо странно да си говорите за такива неща, щом ги правите. Дори е желателно да обсъждате темата и да си говорите кой, какво харесва, защото както можеш сам да се убедиш, хората са различни.
baby_baby
03-21-2013, 15:05
Как какво трябва да правиш? - Продължаваш в същото темпо и не спираш
Ми гледай ѝ реакцията, на мен това да продължава със същото темпо не ми допада толкова. Предпочитам за минута-две да забави темпото, да усещаме и двамата как пулсирам и така.
Дам!
А и ние няма как да знаем точно на приятелката ти какво ѝ харесва.
Amore-Mio*
03-21-2013, 15:58
Лично на мен и двата варианта ми харесват.
И в двете ситуации някак чувството е доста странно и увеличаващо се, но в никакъв случай недей мисли да спираш. Следващите оргазми ще са ти къде- къде по-лесно, щом си я докарал до първия.
УОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУ, ТАКА ДЕ, ГОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!! Не знам, самочувствието до небето ли да ми отиде, но се вслушах в 1вото мнение и 1 час след това правихме пак секс............................ ДОКАРАХ Я ДО 3ТИ! С такова щастие не съм бил изпълнен, откакто съм се родил! 2рия не беше нищо особено, а 3тия беше squirt.. Благодаря за бързия отзив на Marin4itu :)
batalizator
03-22-2013, 00:05
Дали да продължиш със същото темпо или да забавиш, зависи от дамата. Питай нея. Но в никакъв случай не спирай :)
ubuntureload
03-22-2013, 12:50
Обикновено се влиза в банята :Д А не се обуват гащите направо - путарака се вмирисва много
marin4itu
03-22-2013, 14:42
УОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУ, ТАКА ДЕ, ГОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!! Не знам, самочувствието до небето ли да ми отиде, но се вслушах в 1вото мнение и 1 час след това правихме пак секс............................ ДОКАРАХ Я ДО 3ТИ! С такова щастие не съм бил изпълнен, откакто съм се родил! 2рия не беше нищо особено, а 3тия беше squirt.. Благодаря за бързия отзив на Marin4itu :)
Хахахаха за нищо :)
Айде следващия път поредни поредни скуиртове пожелавам! Мацката ще те помни цял живот!
Lewskarche
03-23-2013, 21:40
Рекорда ми за сега е 4 пъти да я докарам :(
AnarchyBoy
03-24-2013, 07:26
Мирише ми на самохвален трол, но може пък и да съм само аз ехх?!
chushkopek
03-24-2013, 07:37
Keep fuckin' it.
MilicaPetrova
03-24-2013, 13:54
TROLL :D
Абе хора всичките след секс сядате пред комп. заебавате дамата да си ходи и се хвалите из всякакви форуми :D
Не, пича който писа наистина не се ебава, тая ходи като някоя разпрана, и все усмихната. Пък тва момче, което писа от профипа ми цял ден не знаеше къде се намира, като му обясних, че трудно се стига до скуирт и не всички момичета са способни да го изпитат. По-добрия факт бе, че тя е чела, гледала(поне така ми каза) за този вид оргазъм и вика "До живот ще съм с Тошето" :D