Влез

View Full Version : След свършването на момичето?

Anonys
03-21-2013, 07:34
Здравейте, пиша от този акаунт и искам да ви попитам, след като момичето свърши, какво трябва да се прави? Трябва да се забави темпото или не пречи да продължавам, за да я докарам до още един оргазъм(или поне аз да свърша)?

marin4itu
03-21-2013, 07:48
Е как каква трябва да се прави... Продължаваш с това темпо, което я е накарало да свърши.. След първия оргазъм, вторият, третият и т.н.. е къде къде по-лесен..

Djara
03-21-2013, 08:14
Както тя иска, може да иска друг вид оргазъм да и направиш, различни неща.

Magician
03-21-2013, 08:54
Изобщо не си и помисляй да спираш. ;)

xXxPETYAxXx
03-21-2013, 09:57
Ми гледай ѝ реакцията, на мен това да продължава със същото темпо не ми допада толкова. Предпочитам за минута-две да забави темпото, да усещаме и двамата как пулсирам и така. Някак се създава илюзията, че момента е по-дълъг, пък и при мен множеството оргазми са рядкост. Май имам нещо бъгнато, защото съм като момчетата - и един ми стига. :D
Най-добре питай момичето, с което (ще)правиш секс - няма нищо странно да си говорите за такива неща, щом ги правите. Дори е желателно да обсъждате темата и да си говорите кой, какво харесва, защото както можеш сам да се убедиш, хората са различни.

baby_baby
03-21-2013, 15:05
Как какво трябва да правиш? - Продължаваш в същото темпо и не спираш

marilyn
03-21-2013, 15:37
Ми гледай ѝ реакцията, на мен това да продължава със същото темпо не ми допада толкова. Предпочитам за минута-две да забави темпото, да усещаме и двамата как пулсирам и така.

Дам!

А и ние няма как да знаем точно на приятелката ти какво ѝ харесва.

Amore-Mio*
03-21-2013, 15:58
Лично на мен и двата варианта ми харесват.
И в двете ситуации някак чувството е доста странно и увеличаващо се, но в никакъв случай недей мисли да спираш. Следващите оргазми ще са ти къде- къде по-лесно, щом си я докарал до първия.

Anonys
03-21-2013, 17:49
УОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУ, ТАКА ДЕ, ГОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!! Не знам, самочувствието до небето ли да ми отиде, но се вслушах в 1вото мнение и 1 час след това правихме пак секс............................ ДОКАРАХ Я ДО 3ТИ! С такова щастие не съм бил изпълнен, откакто съм се родил! 2рия не беше нищо особено, а 3тия беше squirt.. Благодаря за бързия отзив на Marin4itu :)

batalizator
03-22-2013, 00:05
Дали да продължиш със същото темпо или да забавиш, зависи от дамата. Питай нея. Но в никакъв случай не спирай :)

ubuntureload
03-22-2013, 12:50
Обикновено се влиза в банята :Д А не се обуват гащите направо - путарака се вмирисва много

marin4itu
03-22-2013, 14:42
УОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУ, ТАКА ДЕ, ГОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!! Не знам, самочувствието до небето ли да ми отиде, но се вслушах в 1вото мнение и 1 час след това правихме пак секс............................ ДОКАРАХ Я ДО 3ТИ! С такова щастие не съм бил изпълнен, откакто съм се родил! 2рия не беше нищо особено, а 3тия беше squirt.. Благодаря за бързия отзив на Marin4itu :)

Хахахаха за нищо :)
Айде следващия път поредни поредни скуиртове пожелавам! Мацката ще те помни цял живот!

Lewskarche
03-23-2013, 21:40
Рекорда ми за сега е 4 пъти да я докарам :(

AnarchyBoy
03-24-2013, 07:26
Мирише ми на самохвален трол, но може пък и да съм само аз ехх?!

chushkopek
03-24-2013, 07:37
Keep fuckin' it.

MilicaPetrova
03-24-2013, 13:54
TROLL :D
Абе хора всичките след секс сядате пред комп. заебавате дамата да си ходи и се хвалите из всякакви форуми :D

Anonys
03-25-2013, 17:26
Не, пича който писа наистина не се ебава, тая ходи като някоя разпрана, и все усмихната. Пък тва момче, което писа от профипа ми цял ден не знаеше къде се намира, като му обясних, че трудно се стига до скуирт и не всички момичета са способни да го изпитат. По-добрия факт бе, че тя е чела, гледала(поне така ми каза) за този вид оргазъм и вика "До живот ще съм с Тошето" :D