PDA

View Full Version : Не мога да разбера какво изпитва към мен....

corazon123
03-22-2013, 16:50
Пиша тук защото и аз вече незнам какво да мисля ,ето и историята на кратко:
На 16 сме,в един клас.Отначало той не означаваше нищо за мен защото просто още си имах чуства към предишното момче което харесвах доста време.После лека полека той спечели сърцето ми ,но мисля че отначало не ме харесваше може би защото не ме познаваше добре.Но с времето се опознахме по-добре,тоест ходили сме заедно на училище и сме се прибирали заедно.Той е толкова мил и сладък а погледа му и гласа му се запечатаха в съзнанието ми и още съм като хипнотизирана от него ,това са моите чуства ,но незнам какво изпитва той към мен.В началото на годината бяхме приятели във фейсбук ,но после ме изтри така и не разбрах защо приятелят му ми каза че уж вече не искал контакт с мен ,аз се ядосах защото нямаше куража да ми го каже лично ,а ми изпрати друг ,както и да е питах го исках да се уверя че е истина ,но той пък отрече и каза ,че на приятелят му не съм му допадала.Иначе от скоро става следното...
Като ме види с друго момче дори да разговарям ме гледа някак си все едно не му е приятно,гледа ме все по-често не само в часовете ,а и през някое междучасие застава някъде с приятелите си точно срещу мен и ме гледа тогава е толкова сладък.Онзи ден се изложих в час не бях чела урока и допусках грешки на които другите от класа се смяха и ми се подиграваха ,но той не се смя и се държа сериозно.Когато говоря аз в час също ме гледа.В коридорите става същото гледа ме някак си и ми харесва.Преди няколко дни му намекнах ,че го харесвам докато си ходихме в къщи ,до тук добре но като го питах дали си има приятелка дали е обвързан тоест той каза ДА. Незнам дали е защото аз също говоря с други момчета и те ме заговарят тоест дали чуства нещо или не тогава....много съм объркана питах приятелките си казват ,че са объркани.Веднъж се държи мило друг път се прави че ме няма...аз изпитвам доста силни чуства защото ,когато го заговарям усещам как съм нервна и говоря нещо ,което и сама не разбирам ,той ме слуша внимателно и ми отговаря...омръзна ми от това положение вече толкова го искам ,а ако той не иска същото..? :(

HollyGolightly
03-22-2013, 20:12
След като ти казва, че си има приятелка, защо се занимавап още с него? Дори и да не е вярно, явно просто не му се занимава с теб по този начин и гледа как да те разкара. Ако те харесваше, това че не си симпатична на приятелят му, нямаше да го накара да те изтрие от Facebook. А това, че постоянно те гледа може и да е само в главата ти. За да знаеш, че той те наблюдава, значи и ти това правиш, и най-вероятно той го е забелязал.
Според мен нямаш чак толкова силни чувства към него, просто той е бил налице, когато си скъсала с предишният си приятел и си се опитала по този начин да си намериш заместител.

Amore-Mio*
03-22-2013, 20:18
Не смятам, че те е излъгал относно това, че има приятелка.
Иначе няма какво да правиш, ако не отговаря на чувствата ти - гадно е, но продължаваш напред.

corazon123
03-22-2013, 21:10
Не ми се вярва да има ,защото от общи приятели които твърдят че няма.А това с фейсбука беше преди 5 месеца тоест в началото на учебната година..

Tyler The Creator
03-22-2013, 21:54
Пиша тук защото и аз вече незнам какво да мисля ,ето и историята на кратко:
На 16 сме,в един клас...
Спрях до тука да чета. Зарибявките между класа са гадно нещо. Не го опитвайте. Грешка... огромна.
Като идете на некво събиране, хижи-мижи, правете к'вото искате, изпраскайте се, целувайте се там к'вото искате и след туй забравяте, к'вото стане там, остава там. Иначе ше си блъскате главите.

feel_the_pleasure
03-25-2013, 11:29
Не сте на 5 .. ако си задаваш много въпроси а не можеш да си отговориш просто отиди при него и го питай .. Не смятам, че някой в форума ще успее да ти обясни ситуацията или пък хвърлянето на боб помага. тц

Pug_306
03-25-2013, 11:32
Ако те е срам - повикай ни, ние ще го попитаме хаха :)

Magnolia13
03-25-2013, 14:01
Уж има приятелка, а приятелите му казват, че няма приятелка. Трие те от фейсбука, приятеля му ти казва, че си му неприятна на възлюбения ти, а възлюбения ти после ти казва,че на приятеля му си му неприятна, тогава защо те е изтрил :D Не знам какво да ти кажа, може би сама го попитай въпросите, на които искаш отговор, но да не се получи като разпит в районното. Ако те харесва защо да те лъже, че си има приятелка, а направо не ти каже,че е свободен. Или просто се е притеснил. Кажи му, че го харесваш, нищо не губиш, само може да спечелиш :)

Стефи Данчева
03-25-2013, 15:09
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/543916-%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B8?p=10644328#post10644328 Моля ви помогнете ми , наистина ще съм ви много благодарна ! Съжелявам че не е по темата просто съм отчаяна ! Благодаря предварително и сори за спама !