sisi002
03-22-2013, 17:57
Дори не знам от къде да започна.Момиче на 15 съм вече 5 месеца харесвам моммче което е на 17 ( меко казано харесвам).От начало не се познавахме, просто бяхме съученици в едно училище.Реших, че ако не искам да си останем само на погледи и тук таме някой базик трябва да направя нещо.Писах му във фейсбук, разказах му как стоят нещата.От начало го прие странно, но после се извини за реакцията и каза, че туко виж сме се опознали добре.Започна да ме поздравява, да се усмихва, изглеждаше доста обнадеждаващо.Писах му няколко пъти, но нищо особено.Веднъж за музика, следващия път имаше работа и обеща, че ще пише, но така и не стана.След време както си седях дойд епри мен, поздрави ме стисна ми ръката, говорихме си някои неща, разбрахме се, че ще излезем и до тук.. всичко това стана на няколко метра разстояние от приятелите му..разбира се си помислих, че може да се базика, но поазнавайки него и тях отхвърлих тази възможност.Нямах възможноста да го поздравявам тази седмица, всичко беше забързано, дори нямах възможност да го погледна и да му се усмихна...явно го е приел по-навътре, защото и той спря.Продължава да гледа по същия начин аз също и не го крия, гледма го в очите.. по някои път вижда момчета около мен просто приятели, говорим си, разрошват ме ( смях да ства) и може да го е приел също по-навътре.Защото вечерта мяна в статуса му към обвързан., като видях си премахнах профила..сна следващия ден го възтанових и веднага щом го възтанових той махна публикациията, но в информацията си остана такъв.Когато ме погледне се усмихва..опитва се да ме кара да ревнувам, пред приятелкит еми уж говори по телефон с някое момиче, за да се разберат да излзиат... та въпроса ми е..какво мога да направя.. и има ли смсиал да го правя при положение, че има възможност да е обвързан..не мога да му поискам обяснение, че коя съм аз.. залагах наистина големи надежди и още продължавам да го правя..