Влез

View Full Version : Първо любовно разочарование ;)

WohooMAD
03-23-2013, 14:56
Здравейте, искам да ви разкажа малко от първият ми сблъсък с любовта и да видя няколко от вашите мнения :)
Първо нека започна с това, че често посещавам форума, емоционален е, но не знам защо чак днес реших да се регистрирам...Това е друга тема.Сега по същество..Аз съм почти 18 годишен младеж, висок, строен, не само по мое мнение съм и красив, не че се хваля, но трябва да имаме и самочувствие в този живот ;) Преди около година забелязах едно момиче малко по възрастно от мен.. Цялата история е, че работихме в близост един до друг и се виждахме всеки ден, но така и не я заговорих веднага, понеже тя си имаше приятел и изглеждаше щастлива с него.. Месец, два така и тя ми предложи да излезем една вечер.Приех естествено, се пак 2 месеца я гледам всеки ден и си мисля за нея ;) Хубава вечер, с известна доза късмет се събрахме, тя остави приятеля си заради мен и така... Всичко беше супер,бяхме заедно месец,два но УВИ тя замина за друг град, който кажи речи е на другия край на България за да учи.. Нищо, решихме да останем заедно, защото аз наистина я обичах, тя бе първата в която се влюбих..А и тя твърдеше, че ме обича.В интерес на истината преди нея бях пълен гадняр, гаврих се с момичетата, с никоя не съм се държал добре.. Но ето, че се промених, давах много за връзката ни, ходих доста често при нея(на другия край на България :D ) тя си идваше от време на време, абе кажи речи в рамките на 1 месец се виждахме за по седмица и половина две, което не е чак толкова зле...И така н4-5 месеца...Всичко вървеше супер, докато в един момент, започнах да усещам как настъпва постепенно малко по малко промяна в нея. Естествено започнах да се притеснявам, да не вярвам на всичко което ми казва.. Поглеждах и от време на време чатовете във Facebook и не беше добре, защото говорише на мен едни работи, а на всички останали други...Досещате се за какво говоря...Позволяваше на момчета да свалят, даваше им поводи, желанието и да си идва при мен намаля, искаше да си стои там където учи... Както и да е прибра се, вместо да бъди с мен предпочете да излиза с приятели, да права е и тях не ги е виждала от дълго време, но лошото е, че разбрах, че се е целувала с момче повреме на въпросните и излизания с приятели... Поговорихме разбрахме се, простих и...За което и съжалявам вече, но нищо... След което тя отдели време за мен, което беше прекрасно поне за мен...Емоционално и т.н, дори постоянно ми обясняваше колко ме обича и т.н... И дойде момента да си отива отново там където учи.... Явно времето ли не и стигаше... не знам... но почти не се чувахме...Уж нямаше време... И седмица след като се прибра, и се държа така някак си отдръпнато, се поинтересувах какво става...Каквото станало няма значение, но се разделихме... След малък размисъл, реших, че е грешка да не сме заедно опитах да се събера с нея, но тя ми изтъкваше някакви причини които просто са нереални... пълни глупости... на които повярвах и опитвах да я убедя, че това е грешка в продължение на седмица... Мамка му отстрани съм изглеждал като някакво леке, но обичах това момиче... В крайна чрез общи познати, малко доказателства, разбирам, че тя се е влюбила в друг пич, с който се е запознала преди седмица... Общо взето, останах много наранен от въпросната девойка.. В момента съм премахнал абсолютно всякакъв начин за контакт с нея.. Чухме се няколко пъти след като стана всичко това, казах и да не ме търси повече, че не искам нищо да ми напомня за нея... Но дори да съм го казал, все още вътрешно искам да съм с нея, но не бих го направил, има още много други жаби в гьола и все пак ми липсва това момиче... Те т'ва е ..... Ще се радвам да прочета, някой коментар от ваша страна :)

sexa_na_kompleksa
03-23-2013, 15:39
Пробвали сте, не се е получило... Намери си друго момиче, какво има да коментираме. ; )

WohooMAD
03-23-2013, 15:57
Еми, да няма какво да се коментира, но просто реших да споделя... Някой ако е изпадал в подобни ситуации да даде някво мнение...

Fisherman
03-23-2013, 16:03
понеже тя си имаше приятел и изглеждаше щастлива с него..

тя остави приятеля си заради мен и така...

ти си боклук човек мойто момче

WohooMAD
03-23-2013, 18:34
ти си боклук човек мойто момче

Хмм, вадиш тези изречения от контекста! Се пак точно поради тези причини не съм я заговарял, тя ме потърси :)

feikk
03-23-2013, 18:56
След като е оставила едно гадже заради друг, що те учудва, че и с теб е постъпила така ? Не е болка за умиране... искаш я още щото си афектиран. Няа страшно ;)

balu4ka
03-23-2013, 19:33
Нека да ти е за поука,момиче не оставя туко така някой,заради друг просто така.На теб също ти е показала,че можеш да си от другата страна,следващият има същата съдба.
Продължаваш напред и това е : )

WohooMAD
03-23-2013, 19:50
Нека да ти е за поука,момиче не оставя туко така някой,заради друг просто така.На теб също ти е показала,че можеш да си от другата страна,следващият има същата съдба.
Продължаваш напред и това е : )

Наистина поне получих полезен урок, мерси че коментира.. Не съм се замислял над това което каза...

notlike
03-24-2013, 10:08
Пич, евала ти правя.
"Но дори да съм го казал, все още вътрешно искам да съм с нея, но не бих го направил, има още много други жаби в гьола и все пак ми липсва това момиче" - точно така трябва да мислиш. Спечели доста - прекарал си си хубаво време. Това е. Животът продължава. Давай със следващата и не се занимавай с такива, които ей така изоставят приятелите си заради теб - както видя, има го и факторът да си от "другата" страна, да бъдеш преебания.

Fisherman
03-24-2013, 10:19
Хмм, вадиш тези изречения от контекста! Се пак точно поради тези причини не съм я заговарял, тя ме потърси :)

нищо не е извадено от контекста ти сам твърдиш това,което съм цитирал,като момичето си има приятел от къв зор ше се въртиш около нея?Като те търси ми отрежи я.Лаком гъз кръв сере нали виждаш :)

pandabear
03-24-2013, 11:04
@Fisherman, в случая важното е, че не той е предприел първата крачка. Тя си има глава на раменете и щом си е позволила да предприема такива действия докато е обвързана, то това си е изцяло нейн проблем.

едит: Иначе, авторе, от такива бягай надалеч. И нито крачка назад.

Tyler The Creator
03-24-2013, 11:24
нищо не е извадено от контекста ти сам твърдиш това,което съм цитирал,като момичето си има приятел от къв зор ше се въртиш около нея?Като те търси ми отрежи я.Лаком гъз кръв сере нали виждаш :)
Ти па все едно само на самотни мацки скачаш... филмар :D

FuCKkK13
03-24-2013, 11:30
хахах.... като е тръгнала с теб си е оставила приятеля с който е била '' щастлива'' сега е направила същото ,не виждам какво те учудва... трябваше да знаеш,че така ще направи и с теб... ''с теб изневеряват ли и на теб ще ти изневерят'' ..а честито и следващия път опознавай хората ;)

FuCKkK13
03-24-2013, 11:32

++++++

FuCKkK13
03-24-2013, 11:32
@Fisherman, в случая важното е, че не той е предприел първата крачка. Тя си има глава на раменете и щом си е позволила да предприема такива действия докато е обвързана, то това си е изцяло нейн проблем.

едит: Иначе, авторе, от такива бягай надалеч. И нито крачка назад.

да обаче от това и действие е трябвало да помисли дали и него не го следва същото

WohooMAD
03-24-2013, 12:09
Пич, евала ти правя.
"Но дори да съм го казал, все още вътрешно искам да съм с нея, но не бих го направил, има още много други жаби в гьола и все пак ми липсва това момиче" - точно така трябва да мислиш. Спечели доста - прекарал си си хубаво време. Това е. Животът продължава. Давай със следващата и не се занимавай с такива, които ей така изоставят приятелите си заради теб - както видя, има го и факторът да си от "другата" страна, да бъдеш преебания.

Мерси :)

@Fisherman след като работя на 10 метра от нея, няма как да не се въртя! И ако човек който харесваш и си мислиш за него от няколко месеца ти предложи да излезете, ти ще бягаш ли ? Не мисля !

Fisherman
03-24-2013, 12:33
Ти па все едно само на самотни мацки скачаш... филмар :D

Да

Мерси :)

@Fisherman след като работя на 10 метра от нея, няма как да не се въртя! И ако човек който харесваш и си мислиш за него от няколко месеца ти предложи да излезете, ти ще бягаш ли ? Не мисля !

Ми ти като не можеш да мислиш аз мога.Както казах виждаш че момата е ангажирана къде си вреш носа?И аз точно никога не бих си позволил да харесвам момиче,което е заето.

WohooMAD
03-24-2013, 12:52
Ми ти като не можеш да мислиш аз мога.Както казах виждаш че момата е ангажирана къде си вреш носа?И аз точно никога не бих си позволил да харесвам момиче,което е заето.

Интересно как така НИКОГА не би си позволил да харесваш някой.. Ако ставаше така, живота щеше да е много по лесен! Никога не знаеш в кой може да се влюбиш! Разбирам за теб не е правилно аз да изляза с нея, окей! Прав си, но щом тя е решила да излезе с мен, значи вече не иска да бъде с приятеля си, което си е нейно решение :)

FuCKkK13
03-24-2013, 12:57
ей така.. като видиш че нещата клонят на някъде се дърпаш от там и след време ти минава.. едва ли си бил влюбен в нея преди да излезете.. щото ми е малко трудно да повярвам,че си я гледаш тайничко и изведнъж си влюбен в нея и т.н. без да излезете

WohooMAD
03-24-2013, 13:10
ей така.. като видиш че нещата клонят на някъде се дърпаш от там и след време ти минава.. едва ли си бил влюбен в нея преди да излезете.. щото ми е малко трудно да повярвам,че си я гледаш тайничко и изведнъж си влюбен в нея и т.н. без да излезете

Не любовта се зароди след като вече се събрахме. Дори да е правилно да избягам от такава ситуация, в момента на действие не мислиш за това. Единствените мисли в главата ти са, че от толкова време искаш да излезеш с това момиче и най-после си с нея! А относно нейната връзка, тя не ми влиза в работата, те може да са скарани,разделени и т.н! А "първата" ни среща през цялото време беше просто приятелско излизане, а не няква уговорена любовна среща! Едва като се прибирахме и си казахме чао, се целунахме явно спонтанно, дори не съм я изпращал до тях! @FIsherman изкара ме някъв който едва ли не е направил всичко възможно да ги раздели! Не е така, бях изключително пасивен, не съм предприемал никакви мерки да ги разделя! Тя реши да го остави и да се пробва с мен!

Fisherman
03-24-2013, 13:20
Никъв не съм те изкарвал,ти си като един мухал,който се занимаваше с приятелката ми докато бяхме заедно и на който чакам подходящ момент да му пръсна мутричката.Не е хубаво това което си направил можеш да се разкаеш вече и да се помолиш за прошка.

Tyler The Creator
03-24-2013, 13:21
Чуждата жена е най-хубавата ♥

WohooMAD
03-24-2013, 13:22
Никъв не съм те изкарвал,ти си като един мухал,който се занимаваше с приятелката ми докато бяхме заедно и на който чакам подходящ момент да му пръсна мутричката.Не е хубаво това което си направил можеш да се разкаеш вече и да се помолиш за прошка.

Сега вече те разбирам :)

notlike
03-24-2013, 13:25
Човек не живее, за да бяга. Авторе, пак ти казвам, не съжалявай за това, което се е получило. Дори Ванга не е знаела какво ще се случи със собствения й живот. Пък нима ние простосмъртните ще знаем какво ще стане с нашия?

Fisherman
03-24-2013, 13:26
Чуждата жена е най-хубавата ♥

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254389_433706776721619_721589755_n.jpg

Violenza
03-24-2013, 13:27
Е хайде изяжте го, че е харесал обвързано момиче. Тя ако е имала стабилна връзка, нямало е да се раздели с приятеля си, за да гони дивото. Още повече, че не е длъжна на никого. Такива неща се случват, няма да си натиска парцалите да е с някого, само за да не изглежда еди как си в очите на другите.

Fisherman
03-24-2013, 13:27
Човек не живее, за да бяга. Авторе, пак ти казвам, не съжалявай за това, което се е получило. Дори Ванга не е знаела какво ще се случи със собствения й живот. Пък нима ние простосмъртните ще знаем какво ще стане с нашия?

Виждам че си яко YOLO вие простосмъртните може поне малко да се уважавате един друг,ще дам най-тъпия детски пример.Ако някой се занимава с твоята жена няма да ти е приятно нали?Тогава за какво говорим

WohooMAD
03-24-2013, 13:30
Не съжалявам, връзката ми с това момиче беше супер и се чувствах прекрасно докато бях с нея :) Като изключим липсата на happy end, всичко е супер и не съжалявам за абсолютно нищо !

FuCKkK13
03-24-2013, 13:37
тогава за какво я пускаш тая тема ? да ти кажем,че си си го заслужил и че сам си се наврял между шамарите ? - ами заслужил си си го и си си наврял задника между шамарите ... сега не циври,а и ти си намери друга

WohooMAD
03-24-2013, 13:52
тогава за какво я пускаш тая тема ? да ти кажем,че си си го заслужил и че сам си се наврял между шамарите ? - ами заслужил си си го и си си наврял задника между шамарите ... сега не циври,а и ти си намери друга

На никой не съм циврил бе мен, просто споделям моята история, и ми е любопитно какво мислят хората за нея!

Fisherman
03-24-2013, 13:54
Тука нон стоп говорим за липса на сексуална култура а любовната ви култура май също липсва.

FuCKkK13
03-24-2013, 14:03
На никой не съм циврил бе мен, просто споделям моята история, и ми е любопитно какво мислят хората за нея!

1во - виж ми подписа... момиче съм :?
2ро - да бе.. за това като ти прочетох темата първото,което ми дойде на ум беше ''стига си циврил,а си намери друга и тоя път гледай какво си хващаш''
3то - още един път какво мисля ? - че си будала и че си си намерил майстова

WohooMAD
03-24-2013, 14:09
1во - виж ми подписа... момиче съм :?
2ро - да бе.. за това като ти прочетох темата първото,което ми дойде на ум беше ''стига си циврил,а си намери друга и тоя път гледай какво си хващаш''
3то - още един път какво мисля ? - че си будала и че си си намерил майстова

1во - Извинявай, не видях, че си момиче!
2ро- Не съм си писал темата, с такава нагласа! Щом това ти идва на ум, окей!
3то - Намерил съм си майстора - да, така е... Но будала не мисля :)

GluPAV
03-24-2013, 14:28
Бате не разбрахте ли че момичето е курва??? просто казано.....от цвят на цвят бе...тя е виновна щото като нея никога не намират щастието,а на ония пичага е трябвало да му стане ясно че щом е зарязала един заради друг значи не е свестна , а пък и щастлива е изглеждала.....

Fisherman
03-24-2013, 15:05
Ония пичага пък трябва да си знае мястото къде е тръгнал да се занимава със заети жени ?

FuCKkK13
03-24-2013, 15:34
1во - Извинявай, не видях, че си момиче!
2ро- Не съм си писал темата, с такава нагласа! Щом това ти идва на ум, окей!
3то - Намерил съм си майстора - да, така е... Но будала не мисля :)

будала си защото си видял как е постъпила с човек с който уж е ''щастлива'' и си се видял като такъв ( и ти я правиш щастлива) обаче си продължил и си си го направил сам.. близко е до ума,е един път постъпи ли така с човека до нея и 2ри път ще го направи

WohooMAD
03-24-2013, 15:46
будала си защото си видял как е постъпила с човек с който уж е ''щастлива'' и си се видял като такъв ( и ти я правиш щастлива) обаче си продължил и си си го направил сам.. близко е до ума,е един път постъпи ли така с човека до нея и 2ри път ще го направи

Да, така е! Права си, отстрани изглежда така, но го очаквах, имах си едно на ум през цялото време, както съм споменал в 1вия пост отвреме навреме проследявах какво си е писала във Facebook :) Знаех какво ще стане, опитах да променя изхода, но не се получи. По добре да съм опитал отколкото да се чудя какво щеше да е! Винаги съм се оповавал на този принцип!

Tsukuda_Hiroshi
03-24-2013, 16:55
Е явно не си чак толкова хубав, колкото мислиш и колкото са ти казали. Това пЪрво. Второ - дЪржал си се зле с момичетата, сега явно ти се врЪща. Намерил си си майстора и ти. Трето - разстоянието винаги променя хората и врЪзките от разстояние по принцип са невЪзможни. Отрязал си всички контакти с нея - браво! ПостЪпил си правилно. От тук нататЪк ти остава да направиш само 1 нещо - ПРЕЖИВЕЙ Я!!

Violenza
03-24-2013, 17:11
будала си защото си видял как е постъпила с човек с който уж е ''щастлива''
И как е постъпила?

FuCKkK13
03-24-2013, 17:13
И как е постъпила?

зарязала го е на секундата след като си е уредила работата с друг .. хора,които са щастливи с половинките си не правят така...

Auriss
03-24-2013, 17:14
И ти разбра, че е била щастлива, понеже ... ?

Violenza
03-24-2013, 17:46
зарязала го е на секундата след като си е уредила работата с друг .. хора,които са щастливи с половинките си не правят така...
Auriss вече те пита откъде разбра, че е била щастлива? (1)
2. Пак откъде знаеш, че го е зарязала на секундата, след като се е уредила с друг?

Ти имаш ли някаква гаранция, че утре няма да срещнеш нов и няма да заискаш да си с него?

Това са неща, които се случват. Дали ще си стоиш на д-то или ще гониш дивото е личен избор. В случая момичето е искало да пробва с автора, прекратила е първо връзката си, което е похвално, но просто не са се получили нещата. Вие го изкарахте все едно е зарязала съпруг и деца.

FuCKkK13
03-24-2013, 17:54
^ той го каза :?
от сегашната и постъпка :? повярвай ми по един и същи начин е постъпила
нямам.... ама съм имала случай дето някой да ми направи впечатление и понеже съм щастлива ( в истинския смисъл на думата ) с приятеля си съм се отдръпвала и е минавало .. а при тая такива неща няма.. и най малкото впечатление бум при другия

WohooMAD
03-24-2013, 20:04
нямам.... ама съм имала случай дето някой да ми направи впечатление и понеже съм щастлива ( в истинския смисъл на думата ) с приятеля си съм се отдръпвала и е минавало .. а при тая такива неща няма.. и най малкото впечатление бум при другия

Явно не е била щастлива нито с мен нито с този преди мен за да го прави отново... Има и нещо което не съм споменавал до сега, но понеже виждам че започнахте да я обсъждате, тя не е била нараняване от момче, смисъл винаги тя оставя приятелите си по някакви причини... Едва след като го преживее това от друга гледна точка, ще започне да държи на човека до себе си както ти :)

@Tsukuda_Hiroshi, прав си всичко се връща... отностно за това колко съм хубав, не го казвам за да се изфукам или едва ли не, че няма по хубав човек от мен :D Казвам го за да може да се добие известна представа, че не съм някой 1238012кг геймър или някой физически деформиран тип :D (в кръга на шегата разбира се) за връзки от разстояние, много зависи от хората, понеже на мен не ми представляваше проблем, но не всички са като мен ;)

Tyler The Creator
03-24-2013, 20:06
Виждам че си яко YOLO вие простосмъртните може поне малко да се уважавате един друг,ще дам най-тъпия детски пример.Ако някой се занимава с твоята жена няма да ти е приятно нали?Тогава за какво говорим

ше подбираш малко. твойта жена ако се занимава с други, мойта не се... (rofl)

P.S Аз съм so much more gangsta than оня пич детъ си го постнал.

GluPAV
03-24-2013, 20:12
ше подбираш малко. твойта жена ако се занимава с други, мойта не се... (rofl)

P.S Аз съм so much more gangsta than оня пич детъ си го постнал.

Излез от филнмите тълер :Д иначе аз съм 50 цент да....

Magnolia13
03-24-2013, 20:16
Много си разочарован... нормално е. Искаш да чуеш хорското мнение, но не го приемай навътре. Някой може да ти разкаже как и с него се случило така,но няколко години след това "голямата му любов" се върнала и заживели щастливо до края на дните си, дори да се е случило, те са били някакво си изключение и това не значи, че и при теб ще е така. Сега ти си на мястото на бившия й, прави неща, които обичаш и се забавлявай повече. Не забравяй фразата "когато обичаш някой го пусни на свобода, ако те обича,ще се върне". А ако не те обича, ще си намериш някоя, с която ще се обичате :) УСПЕХ!!! :)

WohooMAD
03-24-2013, 20:37
Много си разочарован... нормално е. Искаш да чуеш хорското мнение, но не го приемай навътре. Някой може да ти разкаже как и с него се случило така,но няколко години след това "голямата му любов" се върнала и заживели щастливо до края на дните си, дори да се е случило, те са били някакво си изключение и това не значи, че и при теб ще е така. Сега ти си на мястото на бившия й, прави неща, които обичаш и се забавлявай повече. Не забравяй фразата "когато обичаш някой го пусни на свобода, ако те обича,ще се върне". А ако не те обича, ще си намериш някоя, с която ще се обичате :) УСПЕХ!!! :)
МЕрсиии :)

Violenza
03-24-2013, 21:17
Той няма как да го знае със сигурност това нещо. Само девойката е наясно. Както и само тя си знае как е взела това решение, може далеч да не е било с лека ръка, както понякога изглеждат нещата отстрани.

А постъпката й е нещо съвсем нормално, наистина не мога да разбера вие по какъв изкривен начин гледате на нещата. Имала е връзка, разделя се мирно, хваща се с друг, не се получават пак нещата, разделят се (поне аз това разбрах от темата). Всичко ми се вижда абсолютно в реда на нещата. Нямаше да бъде, ако беше изневерила или пък си беше натискала парцалите да седи с един от двамата, само за да не е сама.