View Full Version : секс-страх
nikoleta93
03-25-2013, 15:39
Станала съм вече голяма,а все още не съм правила секс,не защото не искам или пък,защото няма с кой,а от страх.Страх ме е да не забременея,не искам бебе на този етап от живота си.Страх ме е да не се скъса презерватива,а не искам да пия противозачатъчни,пък и дори и да пия не е 100% сигурно.И цикълът ми е нередовен само ще съм в напрежение.Как да преодолея всичко това?
lamer4e7o
03-25-2013, 15:44
По тази логика би трябвало и да те е страх да живееш, защото недай си Боже, може ей там на улицата да излезеш и някой пиян шофьор да те сгази… fuck logic!
Мисли позитивно!
HarabeishoOrGoHome
03-25-2013, 15:46
"Не взимай живота толкова на сериозно, така или иначе от него жив няма да излезеш!"
leverboy
03-25-2013, 15:48
Каквото е писано да става ще стане ..и с най големия майстор да спиш като е речено ,че нещо ще се обърка ..затова се отпусни и човека до теб също да е по спокоен ,дори и с презерватив като му доиде да си свърши на рака ,успех ,мен също ме е страх да не се изтърва ..
DarkTemplar
03-25-2013, 15:50
Ми не прави секс, докато не преодолееш фобията си.
lamer4e7o
03-25-2013, 15:51
Фобия от секс? Страннo звучи. :D
като намериш човек, на който се довериш ще ти се доправи -.-
хахахах .. дааааам, ми не прави секс като те е страх, втф
HollyGolightly
03-25-2013, 16:44
Никой не е казал, че трябва да правиш секс, като те е страх- недей.
Това, което можеш да направиш е, да си назначиш час при гинеколог, понеже не е нормално да си на 19 години и да си с нередовен цикъл.
Oy7ofCon7roL
03-25-2013, 17:34
чукай се в гз
Violenza
03-25-2013, 18:14
Просто не прави секс.
На колко си? Странно ми звучи чак такъв страх, наистина. Никой не е казал, че трябва да стане гаф.
nikoleta93
03-25-2013, 18:26
На 19 съм.
pifiella
03-25-2013, 18:41
E кво като си на 19.Това,че времето и морала ни са изкривени, не означава, че трябва да подражаваш на 13-годишните пикли.Щом не искаш,няма да правиш.Когато попаднеш на ЧОВЕКА,нещата ще се получат сами.
Отиди на лекар за нередовния цикъл. И то по твоята логика как дишаш, как се храниш, как излизаш като можеш да се отровиш, може да ти падне тухла на главата и да умреш?!?
Прави секс с презерватив.
Еми да, манастира или в дупето.
stOlen``EyEs
03-25-2013, 21:44
Забременяването не е толкова лесна работа както повечето хора си мислят. Използвай презервативи, пий хапчета, ако трябва.. има супер много методи за контрацепция. Е, разбира се, нищо не е 100% сигурно, но не знам защо повечето момичета живеят в илюзията, че се забременява и от въздуха, едва ли не.
Tsukuda_Hiroshi
03-26-2013, 04:26
Приготви си 1 хапченце Ескапел, накарай момчето да носи презерватив - готова си. Ден-два след секса си направи и тест за бременност. Ще си максимално сигурна.
+ bonus hint: В Древен Китай мЪжете, които искали да предотвратят евентуалното забременяване на своите сексуални партньорки, потапяли за минута-две тестисите си вЪв вряла вода. Живеем вЪв времена, кЪдето има душове тип слушалка и не е нужно "потапяне". "Колко вряла?" - колкото може да понесе човека. Не да се щави, но достатЪчно висока температура, която да повлияе на сперматозоидите.
Това с водата не сЪм го пробвал и не знам дали действа, давам ти го като вариант, за да се чувстваш максимално сигурна. Факт е обаче, че нямам деца, така че явно презервативите са си били 6 ;)
Забременяването не е толкова лесна работа както повечето хора си мислят.
Абсолютно! На мен за 12 год не ми се е случвало нито веднъж.
Ти ще си познаеш човека на когото да се довериш и всичко ще е наред. Това, че си на 19 не трябва да те пришпорва ;)
Давай смело, няма от какво да те е страх, толкова други неща има от които трябва да те е страх, секса не е от тях със сигурност :)
Може би не си се почувствала готова, не си открила човека.
Намери си сериозен партньор, пък след някой и друг месец да видиш дали няма да искаш да правиш секс.