Влез

View Full Version : Моята история, нужда от малко помощ.

ss-imo
03-27-2013, 13:16
Здравейте,
сега ще ви кажа моя провал, ако мога така да го нарека.
Всичко започна лятото на 2012. Тя си седеше с едни мой приятели, и аз отидох за малко при тях, така си казах ме по 2 - 3 думи с нея. Един ден през Януари (2013) ме добави във фейсбук, и така тя ми писа, обясни ми че сме се виждали, аз много трудно си харесвам момиче (да не кажа че това не се беше случвало), и така започнах да я игнорирам. После казах на един мой приятел за нея, дали я познава и той ми каза че тя му е пратила моя профил и е казала че си ме харесва. И така, започнахме да си пишеме по много време (докато някой не си легне), разбирасе не много често, но все пак доста си писахме. Започнах да се влюбвам, колкото и да звучи тъпо, но това стана по фейсбук. Преди 3 седмици получих неочаквано съобщение от нея че тя си е в село и ако искам да се видиме, аз се съгласих, излезизахме 3 дена по ред само аз и тя, в последния ден който тя си беше тука даже бяхме около 10 часа заедно, преди да си тръгне ми каза че след 3 седмици ще си дойде (през пролетната ваканция). Така пак минахме към фейсбук, пишехме си 2 седмици непрекъсното, да же ми викаше като си дойда ще ходим насам натам, защо ти не дойдеш някой ден в София ще е много готино, но изведнъж започнах да виждам статуси свързани с друго момче, че то оставяло следи, започнала да се влюбва в него, спря да ми пише първа, аз като и пиша пак си пишеме много време, но вече и аз спрях да и пиша. Може би направих грешка че в тия 3 дена не я целунах, исках това да стане някой друг път... Но както и да е всичко свърши преди да започне

Искам вашите съвети, тя може и да си дойде през пролета, но не искам да излизам с нея, като знам че вече си харесва друг, въпреки че не ме игнорира напълно, момичета вие как мислите, да я игнорирам ли, въпреки че си я харесвам много, имам този кураж.

Е това е, сега и аз не знам в какво състояние се намирам, може би се боря депресията да не ме хване, ту ми се плачи, ту съм в добро настроение.

Моля коментирайте, критикувайте, изказвайте мнение за цяла тази случка какво мислите?

balu4ka
03-27-2013, 13:23
Ами ,според мен ,не си и бил чак толкова силна тръпка,след като за много малко време е прехвърлила симпатиите си към друг.Защо не поговориш с нея,не я попиташ дали е сама и дали има чувства към това момче?Сам ще си направиш сметката след разговора си с нея,ако искаш можеш и да изчакаш,за да я попиташ очи в очи.Не остава много,но както си решиш.

Tsukuda_Hiroshi
03-27-2013, 14:31
Аз лично бих я засякЪл директно на темата:
"Какво имаме с теб и имаме ли нещо изобщо, защото на мен ми се стори, че бяхме нещо повече от приятели... ПЪрво се дЪржиш добре с мен и ми пускаш фитили, после си отиваш в София и аз оставам план Б - да има какво да правиш, като си дойдеш на село ли? Преди ми пишеше пЪрва и си чатехме докато някой не легне да спи, а сега едва ли не трябва да вися и да гледам дали си на линия, за да ми пишеш едни измЪчено "здрасти"... Какво по дяволите ства, мамка му?!"
ВсЪщност би било по-дЪлго и злобно, но не познавам ситуацията в детайли, както и момичето...

asp1r1n94
03-27-2013, 15:01
Фейсбук.

Tsukuda_Hiroshi
03-27-2013, 19:37
Ичиго: фейсбук какво? :)

ss-imo
03-28-2013, 13:41
Попринцип тя не си е идвала до сега много често, през лятото съм я засичал само 2-3 пъти и това е. Днеска ми писа, че утре ще си дойде и сега съм супер объркан и не знам какво да правя...

Al3ksandra
03-29-2013, 12:33
Поговорете. Не я игнорирай веднага, чуй я какво ще ти каже, а ти от своя страна говори с нея относно това тя как те приема - просто като приятел или повече от това..