View Full Version : Липса на оргазъм
sweetka97
03-27-2013, 18:36
Здравейте,аз съм на 17 и все още не съм достигала до оргазъм :( Само клиторен оргазъм,но вагинален не ... Хората казват,че е от възрастта,но има момичета по на 15,16,които достигат до огразъм аз не мога. Гаджето ми се опитва,а аз се правя,че всичко е наред докато аз не мога да изпитам удоволствието,което изпитват повечето жени :( Моля ви дайте ми съвет ..
Amore-Mio*
03-27-2013, 18:37
Напротив - много малко жени достигат до вагинален оргазъм.
От много неща си зависи - от момчето, от откриване на зоните, от опита, с годините и така нататък. Чела съм и, че има момичета/жени, които никога през живота си не могат да достигнат до този вид оргазъм.
sweetka97
03-27-2013, 18:39
A ти достигала ли си ? :)
Що пък реши, че са малко?
Трябва да се отпуснеш, да не се притесняваш от нищо, човекът до теб да знае какво прави, така да се каже...
shmatarok
03-27-2013, 21:45
а аз се правя,че всичко е наред докато аз не мога да изпитам удоволствието...
спри да се преструваш! Така нищо няма да спечелиш! Отпусни се максимално, опитайте нови пози... не го мисли толкова.
Не всеки мъж може да те закара там (даже мн малко го могат). Сама ще стигнеш до този извод. Другото е, че поне на мен ми е нужно мноогооо продължителен секс.
Не го мисли много, като дойде ще дойде ;)
На ника ти пише 97, а казваш, че си на 17. Аз ли не мога да смятам или ти си се объркала нещо? И се присъединявам към мненията, че трябва да се отпуснеш повече и да не се притесняваш.
Не се притеснявай просто както по горе са ти казали трябва да се отпуснеш
Pedigree
03-28-2013, 07:01
От много неща си зависи - от момчето, от откриване на зоните, от опита, с годините и така нататък. Чела съм и, че има момичета/жени, които никога през живота си не могат да достигнат до този вид оргазъм.
От опит да, но от опита на момчето. :) Аз си спомних сега, като видях темата, че на 15тия път някъде, когато правих секс(абе, със сигурност ми е бил от първите пъти, нямала съм опит), достигнах до вагинален оргазъм.
Първо, трябва да си се отпуснала добре. Момчето, ако има повече опит, ако ти е хубаво с него, ако знае какво да прави с теб, може и да получиш такъв оргазъм. Но да, не с всеки мъж можеш да го постигнеш, хах : )
ShtrudeL
03-28-2013, 07:55
Що пък реши, че са малко?
Трябва да се отпуснеш, да не се притесняваш от нищо, човекът до теб да знае какво прави, така да се каже...
Що пък реши, че това е гаранция? Може да си се отпуснала, да не се притесняваш и човекът до теб да си прави всичко на 6 и въпреки това да няма резултат..
marin4itu
03-28-2013, 09:06
Понякога трябва и да се напаснат телата и изобщо ритъма (осъзнавам, че звучи тъпо), не е толкова до опита на момчето..
Не прави секс с идеята да свършиш и да мислиш само за това. Отпусни се и се наслаждавай, то само ще си дойде.
sweetka97
03-28-2013, 14:26
От ника ми до годините ми има голяма разлика,това че съм sweetka97 незначи,че съм на 15 или 16,просто нямаше свободно име :) И също така как да се отпусна,като в мислите ми е само това,че искам да свърша :( Пък и четох много неща и попаднах на едни публикации в които пише,че приемат на алкохол преди секс,забавя оргазмите ?
Ти стигаш до някъде и не можеш да свършиш ли?
sweetka97
03-28-2013, 20:41
Проблемът е,че въобще не стига до никъде.Ето преди час правих секс с приятелят ми опитах се да не мисля за това,но не става приятелят ми е чудесен,но защо подяволите не се получава :(
Aз на 17 също бях много далеч от такъв оргазъм, даже ми трябваха години. Не е важно дали приятелят ти е много готин, по-важно е да познаваш тялото си, за да можеш да си помогнеш. С ръка възбужда ли те (към предната стена, нали?) ? Друго - направете си веднъж клиторен, после веднага преминавай за вагинален и като сменяте позите максимално бързо да ти го вкарва, за да не се връщаш повече от 1 ниво назад във възбудата. Избирай си пози в които си максимално стабилна и не изискват напрежение в мускулатурата ти и в които Го чувстваш най-добре на G-то.
Кожата на тялото не е за подценяване, стимулирайте ерог. зони.
П.С. Под секрет, на мен ми трябват повече от час и половина време...така че...всичко е различно и относително. Това, че приятелките ти свършвали, изобщо не трябва да ти е критерий.
sweetka97
03-29-2013, 10:50
Благодаря ти за съветите,следващият път се надявам да има резултат,но по време на секс краката ми треперят,но не чувствам нищо по различно ... :)
Краката може да ти треперят от стягане или от напрежение, затова те насочих да се отпуснеш максимално (ти ще си намериш позите с времето). Примерно някои казват, че "ездачка" им е свършващата, аз така никога не мога да премина на по-следващо ниво от едно и също 3-4-то. Всяка си има свои. Може и това треперене да е показател за някои мацки, за мен вагиналният ми е спазми на долните коремни мускули и надолу (от вътре).
Баси обяснението, ще се гръмна :) диалог между вагини :)
Не се справя както трябва затова така като гледам накъде отиват нещата ;)