Влез

View Full Version : Татуировките

s40t4
03-27-2013, 21:27
Какво мислите за татуировките?
Одобрявате ли ги?
Има те? ..и ако имате каква е?
Ако не.. бих те ли си направили?
Болка? Какво ще кажете за нея?

TrollFaace
03-27-2013, 21:54
Какво мислите за татуировките? - готини са
Одобрявате ли ги? - да
Има те? ..и ако имате каква е? - нямам
Ако не.. бих те ли си направили? - бих си направил даже вече съм решил каква ще е само не знам кога ще стане
Болка? Какво ще кажете за нея? - никаква идея

lamer4e7o
03-27-2013, 22:03
DELETE

weezy.
03-27-2013, 22:19
Какво мислите за татуировките? - Чрез татус по един или друг начин изразяваш себе си, поне аз така мисля :)
Одобрявате ли ги? - Ако е нещо със смисъл съм ,,За''
Има те? ..и ако имате каква е? - Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? - Да бих си направил един ръкав, но искам да е нещо значимо за мен.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Ние мъже ли сме или какво?

psychopath
03-28-2013, 02:13
Харесват ми принципно, но много зависи от татуса и идеята.
Да.
Имам, започнат ръкав.
Бих си направил още (даже живот и здраве в до седмица - две).
Ами аз търпя на болка, пък и не ме болеше.

sexa_na_kompleksa
03-28-2013, 07:59
Не ми харесват особено и не бих си направила. Но на който му харесват, да си прави.

Зайче..
03-28-2013, 08:31
Какво мислите за татуировките? Харесват ми
Одобрявате ли ги? да
Има те? ..и ако имате каква е? Имам, надпис
Ако не.. бих те ли си направили? Бих си направила и още като цяло 8-)
Болка? Какво ще кажете за нея? Мен ме боля и то не малко, но доколкото знам на всяко място и при всеки човек това е индивидуално. Зависи и от прага на болка. :)

Violenza
03-28-2013, 09:56
Какво мислите за татуировките? - Едно 95% от всички, които съм виждала, са покъртително селяндурски и грозни. За мъж бива, даже има някои адски секси изпълнения, ама за жена ми е много грозно. Изключително, изключително рядко ми харесва татус на жена.
Одобрявате ли ги? - Е, който го влече, да се шари.
Ако не.. бих те ли си направили? - Не бих. Като бях малка, сигурно към 15-17, ми беше голям мерак, сега съм изключително благодарна на нашите, че не ми разрешиха. Представата ми за 'жена' и 'дама' е коренно променена.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Знам, че зависи от мястото, ама аз каквато пъзла съм станала последните години, няма да го изтърпя.

girlwithblueeyes
03-28-2013, 10:07
Какво мислите за татуировките? - Едно 95% от всички, които съм виждала, са покъртително селяндурски и грозни. За мъж бива, даже има някои адски секси изпълнения, ама за жена ми е много грозно. Изключително, изключително рядко ми харесва татус на жена.
Одобрявате ли ги? - Е, който го влече, да се шари.
Ако не.. бих те ли си направили? - Не бих. Като бях малка, сигурно към 15-17, ми беше голям мерак, сега съм изключително благодарна на нашите, че не ми разрешиха. Представата ми за 'жена' и 'дама' е коренно променена.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Знам, че зависи от мястото, ама аз каквато пъзла съм станала последните години, няма да го изтърпя.

+1

SlowDownBaby
03-28-2013, 12:43
Какво мислите за татуировките? - Харесвам ги,що се отнася до мъжете.И аз не одобрявам жена с татус,освен ако не е нещо съвсем мъничко и нежно.Т'ва жена с ръкав,или цялата татурана...никак не ми допада.
Одобрявате ли ги? - Както казах по горе,да,но за мъже. :)
Има те? ..и ако имате каква е? - Не
Ако не.. бих те ли си направили? - Да,малко надписче на ръката,което значи доста за мен :))
Болка? Какво ще кажете за нея? - По принцип не търпя на болка никак,но за 30-40 минути мисля,че мога да се прежаля :D

Sarafina
03-28-2013, 14:50
Какво мислите за татуировките? - Готини са
Одобрявате ли ги? - Да
Имате? ..и ако имате каква е? - Надпис
Ако не.. бих те ли си направили?----
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не е нещо кой знае какво

Muaythaifighter
03-29-2013, 06:14
Моето компетентно мнение е следното : Не си правете татус , ако не сте изключително изцепени и корави , иначе няма абсолютни никаф смисъл да си правите

xoxi
03-29-2013, 07:34
- Нищо не мисля.
Одобрявате ли ги?
- Да.
- Все още нямам.
- Да. Скоро, много скоро.
- Не ме притеснява.

TrollFaace
03-29-2013, 12:24
Моето компетентно мнение е следното : Не си правете татус , ако не сте изключително изцепени и корави , иначе няма абсолютни никаф смисъл да си правите

Бахти яката логика имаш

psychopath
03-29-2013, 14:00

Може ли да си толкова тъпо парче?
Това и за момичетата ли важи?

Muaythaifighter
03-29-2013, 19:27
^ не .АМа кат искате си прайте татуси и бъдете някфи неоформени мишоци, красотата на татуса няма да си личи на 100 % ,

ForzaFelipe
03-29-2013, 22:37
Какво мислите за татуировките? - Начин да изразиш себе си или да запазиш някой спомен
Одобрявате ли ги? - Разбира се,всеки има право да слага на тялото си каквото мисли за добре
Има те? ..и ако имате каква е? - Имам като тази в подписа ми,сега ще я пооправям и това ще ми е началото на ръкава..но аз вече я имам от 2 години и все я оправям и правя ръкава :D добре че обикновено нямам пари,че вече щях да съм с 10 татуса :D
Ако не.. бих те ли си направили? - ]ще си правя и още :D
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не е толкова страшно,повече ме изнерви това че беше час и нещо,иначе няма нищо толкова фрапантно :) Е,сега на един познат като му правиха на гърба(като му я повтаряха по-точно) и му прилоша,така че си зависи и от човека.

psychopath
03-30-2013, 04:24
^ не .АМа кат искате си прайте татуси и бъдете някфи неоформени мишоци, красотата на татуса няма да си личи на 100 % ,

окей, ти като си некъв здрав примерно, ама немаш акъл за 2 стотинки, кво правим? :Д

Dagichka
03-30-2013, 10:03
Какво мислите за татуировките? - харесвам ги, стига да са направени професионално
Одобрявате ли ги? стига да имат някакъв смисъл за човека, който ще ги носи цял живот, да.
Има те? ..и ако имате каква е? нямам за сега
Ако не.. бих те ли си направили? да, обмислям го от някво време и като стана независима и си имам мои си пари мисля да си направя. най-вероятно ще е нещо с дъга, което си е сложно, тъй като за сега не мога да намеря дизайн, който да ми хареса и да не изглежда като нашарено от дете рисунка
Болка? Какво ще кажете за нея? болката е временна, татуировката и смисълът й - вечни.

ZeroDeathless
03-30-2013, 19:04
Какво мислите за татуировките? - Обожавам ги!!!
Одобрявате ли ги? - Що за въпрос!? Разбира се, че ДА!!
Има те? ..и ако имате каква е? - Не :(
Ако не.. бих те ли си направили? - Разбира се, но първо трябва да стана пълнолетно, защото родителите ми са на мнение, че ако е трябвало съм щяло да се родя нарисувано....
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не знам какво да очаквам. Като му дойде времето ще видим боли ли или не :)

tori
03-30-2013, 19:08
Какво мислите за татуировките? - Обожавам.
Одобрявате ли ги? - Много.
Има те? ..и ако имате каква е? - Не още.
Ако не.. бих те ли си направили? - Мда, за сега 2 идеи имам.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Ако искаш да имаш, трябва да се примириш с болката и да я изтърпиш.

UniCoWN
03-31-2013, 18:57
Харесвам татуировките, НО не одобрявам кича. Някои прекаляват. Това си е техен избор де, това, че на мен не ми харесва нещо не е фактор. Просто смятам, че трябва да имаш причина да си направиш. Най-важното е обаче да има смисъл в рисунката.
Имам 2. А болката изобщо не е силна, но явно си е до човека.

toolady_princes
03-31-2013, 19:04
zavisi kakva e tatoirovkaa,nqmam no iskam i ako si napravq shte e pulzqshti cvetq po bedroto a zashto ne ot krusto do sredata na bedroto

EternalDream
Какво мислите за татуировките? Кефят ме много.
Одобрявате ли ги? Разбира се.
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? Да.
Болка? Какво ще кажете за нея? Ще изтърпя...

toolady_princes
na lqvata ruka ee qka...

dread88
03-31-2013, 19:11
Какво мислите за татуировките?-Много,много,много важни за мен
Одобрявате ли ги?- ДА
Има те? ..и ако имате каква е? - Много са около 13-15 някъде
Болка? Какво ще кажете за нея? Търпи се,стига да го искаш достатъчно.

s40t4
04-01-2013, 00:48
А болката изобщо не е силна, но явно си е до човека.
Всеки казва,че където има кокал там боли най-много...

invisible_girl
04-01-2013, 08:38
Какво мислите за татуировките? - Яки са и ми харесват.
Одобрявате ли ги? Даа.
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам още.
Ако не.. бих те ли си направили? Да,бих си направила.
Болка? Какво ще кажете за нея? мисля,че не е болка за умиране ;д

Зайче..
04-01-2013, 21:33
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам още.
Болка? Какво ще кажете за нея? мисля,че не е болка за умиране ;д

откъде знаеш каква болка е след като не си я усещала все още ? ;д

{*}CutiePatootie.Gurl{*}
04-01-2013, 22:14
Татуировките могат да бъдат супер яки, ако са направени елегантно и със стил. Разни пеперудки или китайски йероглифи стават вече твъъърде банални...

fenkaaa
04-02-2013, 06:24
Какво мислите за татуировките? Мнението ми е положително,но зависи,при някои хора не ми харесва,че се изрисуват целите.
Одобрявате ли ги? Да.
Има те? ..и ако имате каква е? Имам от вътрешната страна на ръката. "Believe in yourself"
Ако не.. бих те ли си направили? Обмислям да си правя още една.
Болка? Какво ще кажете за нея? Много зависи от мястото,нищо не мога да кажа.Мен лично не ме боля особено много,просто усещах все едно игла ме боцка за някакви 100-тни от секундата поне 100 пъти :D

ziggy
04-02-2013, 17:26
Какво мислите за татуировките? Изкуство с:
Одобрявате ли ги? разбира се. стига да не са имена, банални надписи или кофти направени
Има те? ..и ако имате каква е? имам, да
Ако не.. бих те ли си направили? още много бих си направила
Болка? Какво ще кажете за нея? търпи се, като знаеш какво ще си имаш след това с:

shaunaa
04-03-2013, 17:52
Какво мислите за татуировките? - Харесват ми
Одобрявате ли ги? Да
Има те? ..и ако имате каква е? За сега нямам
Ако не.. бих те ли си направили? Да и бих искала да е скоро
Болка? Какво ще кажете за нея? Не съм я изпитвала, за да кажа

psychopath
04-04-2013, 03:45
Всеки казва,че където има кокал там боли най-много...

Най-много боли, ако се татуираш пиян, от личен опит! :Д
Имам и по кокали, и по сгъвки...
Ама тогава ми се е'ба майката, не влизаше никакво мастило, изплю го цялото + много кръв, съответно ме поизкопаха стабилно с повторения.
Както виждате - не съм умрел, а най-важното е, че няма ядове с татуса. :Д

GossipGirl89
04-04-2013, 11:13
Какво мислите за татуировките?Харесвам ги
Одобрявате ли ги?Да
Има те? ..и ако имате каква е?Нямам
Ако не.. бих те ли си направили?Да
Болка? Какво ще кажете за нея?Това е основната причина, поради която все още нямам :D Много ме е страх от болката, а и по принцип не държа...

marin4itu
04-05-2013, 02:24
- Харесвам ги, стига да са направени кадърно и да значат нещо за притежателя им.
Одобрявате ли ги?
- Да
-Имам две, една пеперуда и един надпис.
- На този въпрос няма смисъл да отговарям..
Болката е поносима, зависи от мястото колко ще боли.

dread88
04-06-2013, 12:54
Muaythaifighter..... Печелиш моята класация за най-тъпи коментари... Ти разбираш от татуси колко аз от ядрена физика....слагай си трайбъли на бицепсите и канджита на предмишниците и бъди най-якия(но само според тебе)

EffinSick
04-07-2013, 23:44
Какво мислите за татуировките? Харесват ми.
Одобрявате ли ги? Да.
Ако не.. бих те ли си направили? Дадада :3
Ако татуировката я искам много и си струва, тогава болката не е от значение..То по принцип зависи от това на кое място си я направиш де..

blackmage
04-08-2013, 02:40
Какво мислите за татуировките? Амии какво да ти кажа кефят ме ако имат смисъл
Одобрявате ли ги? Не точно
Има те? ..и ако имате каква е? имам ръкав почти крачол ребра и плешка от които само ръкава ми не е фейсове
Болка? Какво ще кажете за нея? Всеки човек има различен праг на болка примерно преди да седна аз под иглите имаше 1 момче което му правиха татуировка на лакътя и не усещаше нищо докато ме ме боли само на мускул никъде другаде

anonymous708973
04-08-2013, 06:01
- Какво мислите за татуировките? Смятам, че са прекалено масово експлоатирани от хора с грешна цел. Харесват ми, винаги се заглеждам.
- Одобрявате ли ги? Едва ли има значение аз какво одобрявам върху нечие чуждо тяло, но със сигурност гледам с лошо око, ако татуировката е на супервидимо място или ако носителят й не е предвидил малкото обстоятелство, наречено "консервативен шеф". Не одобрявам определени видове татуировки, защото смятам, че са поза.
- Имате ли? Да, имам надпис на китката. Обмислям и друга, но най-вероятно ще е от ония, които за една година се махат, преди да съм сигурна, че ще си я татуирам за цял живот.
- Болка? Какво ще кажете за нея? Моето специално не беше болка, стиснала съм зъби два-три пъти. Беше като драскане от досадна котка, идваше ми да зашлевя татуистката :д Има места, на които със сигурност ще боли много повече.

DieselBlood
04-08-2013, 23:07
Нищо против татуировките нямам. За болка не знам, но мен лично ме е шубе, признавам си. Не си падам по такива работи, въпреки че имах мерак преди няколко години да си правя. Лично за мен, татуировката трябва да е нещо, което на теб ти харесва, но и да помислиш дали ще ти стои добре. Защото идея нямате какви недоразумения съм виждал. Жените трябва да внимават повече, защото розовият еднорог на бедрото изглежда смешно, а не секси.

ccdesigns
04-09-2013, 02:24

Това е.

anonymous708973
04-09-2013, 05:09
Надявам се да не я мислите тая глупост наистина.
Татуировките не са само за бургаски батки.

dread88
04-09-2013, 11:25
(Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
Моето компетентно мнение е следното : Не си правете татус , ако не сте изключително изцепени и корави , иначе няма абсолютни никаф смисъл да си правите)

Кво общо имат татуировки с мускулите немоа разбера,мега тъпо мнение,мега некомпетентно исказване...ай иди го кажи тва на който и да е компетентен татуист да видим какво ще ти каже

DENKAZ
04-13-2013, 20:26

Да е, и ще огрозиш тялото си?

dread88
04-13-2013, 20:31
Това изобщо не е компетентно мнение,един човек който харесва,обича и иска татуси никога не би казал нещо такова.СУПЕР НЕКОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ

Benefits
04-13-2013, 20:32
всъщност наистина не е много яко да си супер хилав и да си направиш татуировка на рамото примерно, просто е грозно, все едно ти е от дъвка с ваденка

Зайче..
04-13-2013, 20:36
Татуировките не са само за бургаски батки.

не мога да разбера защо все с Бургас се заяждате? Ми да, и аз съм г/д от там, но не мисля така
що пък трябва всички от Бургас и околността да са еднакви?

dread88
04-13-2013, 20:37
А ако си 150 кила лой хубаво ли ще е?Идеята на ''компетентния'' е че татусите са просто украшение към мускулите,демек гъзария.Едното няма нищо общо с другото просто

Benefits
04-13-2013, 20:40
http://dixiesdragon.typepad.com/dixies_dragon/images/hpim0815.JPG

никой не може да ме убеди, че на това ще му ходи татуировка :)

dread88
04-13-2013, 20:45
http://www.tattooset.com/images/tattoo/2013/01/17/14987-guy-sleeve-awesome_large.jpg
Примерно

Benefits
04-13-2013, 20:48
:lol:

--
аз говорех за няква по-малоумна смисъл някъв трибал и такива :)

dread88
04-13-2013, 20:53
Трайбъли :D :D :D Човек най-баналните гадни,гнусни и отвратилни неща са трайбълите и канджитата.Познавам много татуисти и всички до един ги мразят до гроб,дори някой от тях отказват да правят такива...

Benefits
04-13-2013, 20:54
ахах е именно за такова говорех :D

Stray
04-13-2013, 21:22
Какво мислите за татуировките? - Страхотен начин за изразяване!
Одобрявате ли ги? - Да одобрявам татуировките (навсякъде). Не смятам, че е нормално хората да имат нещо против. Всеки сам избира, какво да прави със собственото си тяло.
Имате ли? - Не, защото е краста и чакам да имам достатъчно пари. Определено искам да се изрисувам от глава до пети, а незавършените неща ме дразнят. :D
Бихте ли си направили? - Да, определено.
Болка? Какво ще кажете за нея? Не съм я изпитвал, но съм сигурен, че няма да е проблем. :)

brokeninside13
04-15-2013, 07:02
Какво мислите за татуировките? Обожавамммм!!!!!!!!
Одобрявате ли ги? Определено.
Има те? ..и ако имате каква е? Имам 2. Дълго е за обяснение.
Ако не.. бих те ли си направили? ...бих и планувам поне още 3-4.
Болка? Какво ще кажете за нея? Има я, доста е силна НО явно нямам проблем с нея, издържам на болка определено. Първата ми я правиха час и половина без никакви почивки, втората беше половин час. Никакви проблеми нямам с болката.

dread88
04-15-2013, 07:26
Час и половина е нещо малко,мен са ме правили 5-6 часа на веднъж най-много.... иначе почти всички други са ми по 2-3 часа на сесия

brokeninside13
04-15-2013, 13:03
Поставяш под въпрос издръжливостта ми или какво? :D
Зависи, както виждам на снимката татуто ти е доста голямо, нормално да е трябвало да стоиш по няколко часа... Ще дойде и моето време скоро хехе

psychopath
04-21-2013, 00:45
к'ур за модата!

Supermassive____
04-21-2013, 01:11
Какво мислите за татуировките? Супер са, стига да не се прекалява с тях.
Одобрявате ли ги? Определено! Но зависи от татуировката какво символизира, дали има някакво послание.. Всеки е свободен да решава дали да си направи или не. Обмислям да си направя в най скоро време.
Има те? ..и ако имате каква е? За сега нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? Да, бих си направил.
Болка? Какво ще кажете за нея? Казвали са ми, че било нормално да боли, все пак те бодът. Както се казва красотата иска жертви :D

druzilla
04-21-2013, 09:04
Какво мислите за татуировките? - Зависи от самата татуировка,но е хубаво човек да изразява индивидуалност.
Одобрявате ли ги? - Да,ако имат смисъл,ако означават нещо за човека,който си ги е направил и ако изглеждат добре от естетическа гледна точка.
Ако не.. бих те ли си направили? - За сега не,но може би в бъдеще.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Имам висок праг на болка,това не ме притеснява.Единствено се тревожа,че след време въпросната татуировка ще ми омръзне.

mir4eto93
05-04-2013, 12:56
Какво мислите за татуировките? - Яки са
Одобрявате ли ги? - Да
Има те? ..и ако имате каква е? Да, феникс на гърба
Болка? Какво ще кажете за нея? Мен лично много ме боля, ама изтраях някак си

prosto_chovek
05-04-2013, 19:29
Какво мислите за татуировките? - Всяко нещо е хубаво, когато е в нормални граници;
Одобрявате ли ги? - :)
Има те? ..и ако имате каква е? - Имам лъв на гърба;
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не.

pifiella
05-04-2013, 19:39
Има те? ..и ако имате каква е? - Имам лъв на гърба;

Колко кръв изтече за тоя лъв?

ledenakrasota
05-04-2013, 19:46
Какво мислите за татуировките? - Нищо.
Одобрявате ли ги? - И да, и не.
Има те? ..и ако имате каква е? - За 18-я си рожден ден исках да си татуирам българската розета, но се отказах.
Ако не.. бих те ли си направили? - Да, но тепърва предстои моментът, който бих желала да запечатам.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Търпи се.

prosto_chovek
05-04-2013, 20:03
Колко кръв изтече за тоя лъв?

Той е черен, с много пълнеж, обаче малко и не боля почти през цялото време.

xwhitecarnationx
05-04-2013, 20:30
Какво мислите за татуировките? - Ужасно много ги харесвам. Слабост са ми хората с татуси. :'3
Одобрявате ли ги? - Разбира се.
Ако не.. бих те ли си направили? - Дам. Дори мисля това лято да си направя една. ^^
Болка? Какво ще кажете за нея? - Мм, не знам. Някои хора понасят болката, но други не. Надявам се аз да съм от тези, които не ги боли чак толкова много. :D

scioquoniamsuccedere
05-05-2013, 19:17
Какво мислите за татуировките? Мисля, че е страхотно първите няколко години след рисуването и, как я показваш навсякъде и я обожаваааш :) но след 20тина години идва една коренно различна мода, при която се получава еднин лек срам и съжаление...
Одобрявате ли ги? ^но като цяло съм "ЗА"
Има те? ..и ако имате каква е? нямам
Ако не.. бих те ли си направили? Много искам да си направя, но за съжаление все още завися от наще, които са въпросните жертви с татуировки от преди 20 години :D
Болка? Какво ще кажете за нея? ако наистина искаш, не мисля, че би било някаква спирка или проблем :)

sToyAncHo
05-09-2013, 06:21
Мисля, че това е един добър начин да изразиш себе си, но не са за всеки. По принцип ги одобрявам, но заради тези татуси след време може да пропуснеш добра работа, защото са възприети като нещо лошо. Мислил съм да си направя, обаче временна, защото както казах може след време да пропуснеш възможност. Относно до болката - казвали са ми, че се търпи.

psychopath
05-09-2013, 23:20
Това с работата е отживелица.
Вече всеки втори има татуси, не е както преди 5-10-20 години.
Стига да може да се крие по някакъв начин. (тоест да не е на лицето, врата или по ръцете, от китките, към пръстите)
Винаги можеш да случиш на някой крайно-консервативен работодател, но аз не бих си позволил да отида на интервю на (много) сериозна работа без да бъда подходящо облечен.
Дали на интервюто за настоящата ми работа или в началото съм си навивал ръкавите на ризата или съм ходел гол? Не, ама сега какво ми пука, след като вече са ме назначили, подписали сме договор и най-важното доказал съм се, че съм сериозен и са доволни от мен...
дреме ми к'уро :Д

Освен ако не ме интервюира някоя лепотица, която си пада по BBB. :Д

Muaythaifighter
05-09-2013, 23:30
хехе , какво се развълнувахте папагалчета , просто ако помислите малко , на 1 изцепено тяло с репектираща масивност , татуса му седи много много по-естетически добре

по темата :

Какво мислите за татуировките? - Не си правете татус от газария , хубаво е да има някакфо значение за вас
Одобрявате ли ги? - дае
Има те? ..и ако имате каква е? - ръкав , гърди , корем
Болка? Какво ще кажете за нея? - слао

analgin
05-11-2013, 23:29
Какво мислите за татуировките? Харесвам ги , ако имат значение за човека , а не си ги прави , защото са модерни примерно гълъби по гърба или диаманти зад ушите или по краката
Одобрявате ли ги? Да
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам
Ако не.. бих те ли си направили? Да и почти съм решила какви точно да бъдат
Болка? Какво ще кажете за нея? Не се притеснявам от нея

moni10
05-12-2013, 14:17
Какво мислите за татуировките? Харесват ми.
Одобрявате ли ги? Стига да не са прекалено много.
Ако не.. бих те ли си направили? Бих, но не съм решила какво да е.
Болка? Какво ще кажете за нея? Страх ме е :Д

XTREMEFREERIDE
05-12-2013, 16:01
За татуировките мисля, че супер много хора си правят супер малоумни. 1/1000 да харесам някакъв надпис за татус. И то ще го харесам сигурно ако е цитат от книга (примерно) *NERDALERT*. Трайбълите са ми много грозни. Както и повечето цветни.

Одобрявам само и единствено ако е премислена идеята и добро изпълнението на художника. Също така за себе си много държа да е на място, където мога да я скрия ако ми се наложи.

Имам две, като едната се явява допълнение към първата.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p206x206/396986_248945185188678_1427588735_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p206x206/575440_296832317066631_321324637_n.jpg

(за другата нямам подходяща снимка, която да кача; иначе е една четирилистна детелинка с едно леко откъснато листенце; закачена е за връвчицата на перцето от лявата страна на глезена)

(първата снимка е правена веднага след като я завършиха в студиото, а втората е около два месеца по-късно. не обръщайте внимание на цветовете, на първата снимка е по-тъмна от по принцип, а на втората - по светла (това е от светлината по време на снимането); засега въобще не е избеляла)

Искам да си правя още. Дано само скоро имам паричките.

Мен на перото ми много ме боля, защото точно там е най-нежна и тънка кожата. Ама се търпи.

NomNomNom
05-12-2013, 17:13
Какво мислите за татуировките? -- Нямам мнение, хахах
Одобрявате ли ги? Да
Има те? ..и ако имате каква е? Да, имам пет - водно конче, безкрайност, скорпион, пика, хризантема+божур
Ако не.. бих те ли си направили? --
Болка? Какво ще кажете за нея? Не умираш

Иначе, на предната ми работа си ходех както си искам, но на сегашната има дрес код, който не позволява да се виждат и трябва да ходя с ръкави и покрит гръб, 'ма съвсем не ми дреме

NomNomNom
05-12-2013, 17:15
Мисля, че това е един добър начин да изразиш себе си, но не са за всеки. По принцип ги одобрявам, но заради тези татуси след време може да пропуснеш добра работа, защото са възприети като нещо лошо. Мислил съм да си направя, обаче временна, защото както казах може след време да пропуснеш възможност. Относно до болката - казвали са ми, че се търпи.
Ако си добър специалист, никой нищо няма да ти каже, ако ще и по джапанки да ходиш ( стига да не си sales/HR, те не са друга бира)

skornex
05-13-2013, 16:18
Какво мислите за татуировките? Кефят
Одобрявате ли ги? Да
Има те? ..и ако имате каква е? Не
Ако не.. бих те ли си направили? след 1 месец ^^ http://cute-tattoo.com/files/2013/01/4406194.jpg
Болка? Какво ще кажете за нея? Незнам може би боли доста :?

mrankoniiii
05-23-2013, 18:53
Какво мислите за татуировките? Готини са
Одобрявате ли ги? да
Има те? ..и ако имате каква е? Много искам надпис
Ако не.. бих те ли си направили? Определено , след някоя и друга година
Болка? Какво ще кажете за нея? Това ме притеснява най-много . Изобщо не издържам на болка

mira va4eba
05-29-2013, 11:54
харесват ми но да не са голям кич. ами да одобрявам ги. нямам. ами за сега не бих си направила защото съм още малка но може би по нататък бих си направила. ами бих издържала

kotenciiity
05-29-2013, 12:50
Какво мислите за татуировките? - Те са нещо уникално, според мен!
Одобрявате ли ги? - Да.
Имате ли? - Не.
Бихте ли си направили? - Да. Скоро... :)
Болка? Какво ще кажете за нея? - Ами не съм я изпитвала още и не мога да кажа нищо за нея.