Влез

View Full Version : Възможно ли е да се получи

whoiammm
03-28-2013, 19:14
Здравейте. Аз съм момче на 16 години и не съм от най-опитните с момичетата и точно затова ще се допитам до вас :) Значи ситуацията е следната, супер много харесвам едно момиче от училище и често сядаме на кафе с нея и приятелите ми и работата е там че с нея се познаваме от някъде 2 месеца и аз от момента в който я видях и се запознахме ми допадна ужасно много понеже е уникално красива и пекана. Сега сме в добри взаимоотношение, смисъл приятели сме, говорим си като сме на кафе с компанииката както правя с всички мои приятели/ки. Искам много да се получи нещо между нас но не знам дали тя има някакви симпатии към мен и не мога да разбера понеже тя е много мила и се държи добре с всички. Как да подходя в случея понеже наистина много я харесвам и тя е уникално красива и може да има почти всяко момче което пожелае и понякога си мисля че никога няма да избере да е точно с мен и ми става много кофти но не искам да се отказвам и да се примиря с това да сме приятели искам да сме нещо повече и ще направя всичко възможно моля ви дайте ми някакъв съвет. Как да се държа с нея, как да я накарам да се почуства специална и с времето наистина да се получи нещо и най-важното как да разбера ако наистина изпитва някакви симпатии към мен при положение че е толкова добра с всички и не показва нищо по различно към мен. Има ли някакъв шанс според вас и има ли смисъл да опитвам или просто да се примиря с това колкото и трудно да ми е да сме приятели. Благодаря ви предварително и се надява да ме посъветвате нещо.

CrazyLittleThing
03-28-2013, 19:59
За какво по-точно си говорите ? Ако ти споделя за разни момчета на които се кефи и харесва, значи определено си в приятелската зона и по-вероятно е да нямаш шанс. Ако не, пробвай като сте само двамата да я поканиш да излезете някой път заедно ( без компанията ). Би трябвало да стопли, че я каниш на среща и искаш нещо повече от приятелство, и сама да си прецени дали и тя го иска или не.

SilverLinings
03-28-2013, 20:54
Ако я искаш, действай вместо да висиш по форумите. Успех! :)

Al3ksandra
03-28-2013, 21:33
Покажи й че я харесваш. Направи й малко подаръче,покани я на среща, излезте двамата и то ще си проличи по държанието й. Ако ти заговори за други момчета,които харесва или нещо подобно, значи няма чувства към теб, но ако не - опитай- нищо не губиш в крайна сметка. :) Айде успех!

Magnolia13
03-29-2013, 06:18
Кажи й: "Искаш ли утре да излезем само двамата?", може на срещата да вземеш нещо мъничко: цвете, някое ангелче сувенир или каквото ти грабне окото, и да и го подариш с думите: "Като го видях ми напомни на теб". После може да я поканиш още веднъж и да и кажеш какво чувстваш :) Не се страхувай,няма нищо лошо да си разкриеш чувствата. Може после да споделиш как е минало :)

Tsukuda_Hiroshi
03-29-2013, 06:47
Наистина - покани я и й кажи какво чувстваш. Тя няма как да знае! Може да те отреже, може и не. И ние няма как да знаем. ВЪпроса е, че ако си й се обяснил и те е отрязала, приятелството ви ще стане много по-силно. Стига, естествено, да не продЪлжиш да й се натягаш. Ако зЕме, че те отреже и все пак се дЪржиш с нея както преди, ще почне да ти се доверява много повече. Имам такива приятелки. Признавал сЪм им, че ги харесвам, не се получават нещата, но с течение на времето си ставаме много близки и дори се радвам, че не се е получило нищо. Пробвай бе, човек!!!

notlike
03-29-2013, 11:00
Не я карай да се чувства специална в началото! Иначе ще те изрита. Такива мадами с висок ранг са свикнали да режат "Дон Жуановци". Докажи ѝ, че ТИ си специален, бъди мъжага, не ѝ падай на колене. Бъди пич, кани я, дръж се както се държиш с приятелите си (писна ми от това "Бъди себе си"). И ще успееш. Дали ще се навие, или не - няма значение. Винаги търси позитивното. Ако те отреже, поне ще знаеш, че си опитал и няма да те глозга нищо.

P.S. Винаги влизай с нагласата, че ще успееш. В каквото и да било, не само с жените.

whoiammm
03-29-2013, 15:13
Благодаря на всички ще опитам .. :)