View Full Version : R
iveta_bebeto
03-29-2013, 11:40
Ам незнам как точно да започна, но сега се срещам с едно момче с което много ми харесва, но има един проблем- разговори с бившите си.. така, когато му звънне телефона и пред мен затваря, но казва че бившата му звъняла. Те от скоро са разделени, както и аз с моя бивш, и неговата бивша и моя бивш искат пак да си ни върнат. Разликата е при мен е че бях 2 години с него, но не му вдигам за да разбере че наистина неискам да съм с него, защото явно с думи не стана работата. А при него е че той се чува с нея, дори рождения си ден празнува с нея а аз не бях там.. те са ходили 3-4 месеца. Много се оплаква от нея а пък говори с нея. Казва че се дразни да му гледам телефон, фейсбук.. не че сум гледала ама ми направи впечатление.
казах му че ме дразни това нещо и той каза аз кво д анаправя и аз се дразня че те търсят и неискам да се караме заради глупости
Ми кажи му да спре да и вдига, да и говори, това за рожденния ден е подло. Кажи ми или мен и спираш всичко контакти или нея и си говорите. Нека той си реши, ще разбереш за какво иде реч :)
Al3ksandra
03-29-2013, 12:00
Ми кажи му да спре да и вдига, да и говори, това за рожденния ден е подло. Кажи ми или мен и спираш всичко контакти или нея и си говорите. Нека той си реши, ще разбереш за какво иде реч :)
+1
Tsukuda_Hiroshi
03-29-2013, 12:18
Ами постави се и на негово място. Случи ми се 1 пЪт, когато бях с приятелката си, бившата да ми прати СМС "Винаги ще те обичам" - не знам защо ми го писа, не й бях дал никакЪв повод. Дори нарочно не си пишех с нея, бях я блокирал от всякЪде... Просто го написа. ИзлЪгах половинката, че е фактура от М-тел. Какво да й кажа? Дали ще повярва, че точно, когато сЪм с нея, онази ми пише?? И аз да сЪм, и аз няма да си повярвам.
Друг е вЪпроса, че при теб се случва постоянно другата да му звЪни. Това е малко плашещо.. Ако бях на твое място, щях да вдигна на кучката и да й обясня някои работи... Имала е шанса да е с него, изпуснала го е - или да се откаже, или да ви остави да си живеете живота. Освен това, ако той е мЪж на място (каквото и да означава това в днешно време на вашите години), ще й подвикне малко и ще й даде да разбере, че сега има сериозна врЪзка, че дЪржи на сегашната си приятелка и не иска миналото му да го преследва! Няма да си намира извинения от типа "какво да направя" - има какво да се направи! Хич да не е - сменя си номера или блокира нейния!!!
iveta_bebeto
03-29-2013, 12:25
той казва че са си останали приятели и че общува с всичките си бивши и нямало за какво да се притеснявам. каквото било било .. той няма да се върне при нея по неговите думи
iveta_bebeto
03-29-2013, 12:28
каза сущо че няма да спре да си общува с момичета приятелки това включва и бившите му
Не знам,но всеки има правото да комуникира с когото иска.Ти не можеш да му казваш с кого да говори и с кого не,както и ти на него.Явно държи на нея и иска да останат приятели и явно има нуждата да говори с нея,казал ти е ,че няма да се върне при нея,какво повече искаш?Една връзка се гради въху много компромиси и доверие.Ти сама трябва да решиш,какво искаш и дали си готова на тях.