PDA

View Full Version : Окосмявяне на задните части

bluerose98
03-29-2013, 16:59
Здравейте! От известно време забелязах, че имам косми по дупето и е супер гадно да го гледам така, а и имам сериозен приятел, с който може би лятото ще ходим на море и.. сещате се.. та не ми се иска да гледа грозна гледка.. Вие имате ли този проблем? Защото почвам да си мисля, че само аз съм толкова зле.. :( ..и имате ли идея как мога да ги махна?

seki den
03-29-2013, 18:19
Лазерна епилация?

Dirty Version.
03-29-2013, 18:59
иди на кола маска

bluerose98
03-29-2013, 19:01
А не мога ли сама да си ги махна с кола маска.. щото нашия град е малък и няма такива екстри като лазерни епилации и глупости, а не ми се ходи до Пловдив само, за да си обезкосмявам задника :D

Dirty Version.
03-29-2013, 19:19
А не мога ли сама да си ги махна с кола маска.. щото нашия град е малък и няма такива екстри като лазерни епилации и глупости, а не ми се ходи до Пловдив само, за да си обезкосмявам задника :D

не виждам как ще успееш сама да си направиш кола маска на задника. как ще виждаш какво правиш!? ;д

-Patrick.Star
03-29-2013, 19:28
не виждам как ще успееш сама да си направиш кола маска на задника. как ще виждаш какво правиш!? ;д

огледалце,огледалце :D

Dirty Version.
03-29-2013, 19:42
хахах да ясно ми е,че ще се наложи да позлва огледало просто ми се вижда малко сложно :D както и да е успех й пожелавам

mimsssssss
03-29-2013, 20:04
10лв на козметик - прави ти цялостна кола маска (отпред, отдолу, отзад)... И не, няма ти нищо :Д

п.п. Космите не се махат, само защото ще ходиш на море и приятеля ти ще ги види!

Cameo
03-29-2013, 21:16
хахах да ясно ми е,че ще се наложи да позлва огледало просто ми се вижда малко сложно :D както и да е успех й пожелавам

не малко, а много сложно :D най-добре отиваш на козметик, ако не можеш, купуваш лентички на Veet, Nair, и т.н от онези по-малките за интимната зона и подмишниците , заедно с 2 огледала и внимателно действаш. Но си е мъчително...

Samta_14
08-26-2016, 09:17
Здравейте, виждам че тази тема не е актуална отдавна, но бих искала и аз да попитам за съвет. Преди имах мъхчета или поне леки косъмчета по бузките на дупето и реших че много се забелязват и ги махнах със самобръсначка но работата стана по-зле, няколко пъти съм ги минавала със самобръсначка и един път с депилиращо кремче, резултатът - ужас,а освен това имам и около анала - не мога да обуя прашки.. Виждам че повечето сте за кола маска, но мен ме е срам да отида на косметик, мислих и за лазерна епилация, но не знам рисковете от нея :/

be yourself
08-26-2016, 20:07
Здравейте, виждам че тази тема не е актуална отдавна, но бих искала и аз да попитам за съвет. Преди имах мъхчета или поне леки косъмчета по бузките на дупето и реших че много се забелязват и ги махнах със самобръсначка но работата стана по-зле, няколко пъти съм ги минавала със самобръсначка и един път с депилиращо кремче, резултатът - ужас,а освен това имам и около анала - не мога да обуя прашки.. Виждам че повечето сте за кола маска, но мен ме е срам да отида на косметик, мислих и за лазерна епилация, но не знам рисковете от нея :/

какви рискове? .-. what the...

Samta_14
08-27-2016, 12:21
Чувала съм че е възможно да предизвика рак на кожата

baby_baby
08-27-2016, 15:30
Лазерна епилация или кола маска

Dwyd96
08-27-2016, 16:30
Запалка и дезодорант. :)

Rabalka
08-27-2016, 17:13

ми ако не беше го минала сас самобрасначка ся штетше да си ок и за тва сега кола маска и си ок

Samta_14
08-30-2016, 11:43
Колко време държи кола маската

baby__girl
08-30-2016, 12:22
Различно.

Pug_306
08-30-2016, 13:05
Зависи колко ти е окосмен задника .... Ако ти е много рунтав, смятай че няма да изкара много

HaruYoshida
09-04-2016, 16:42
Пробвай с епилатор или кола маска но и от двете боли :x

Rabalka
09-05-2016, 06:45

Покраи анала пробвай с лентички

MaCetY
09-06-2016, 12:22
Не е ли по-добре да отидеш на кола маска?