View Full Version : Мръсни въпроси за момчета
Здравейте ..
Момичета тук може да предлагаме по-мръсни въпроси за момчетата и да се забавляваме на отговорите им .. ще се радвам ако се включите :)
Аз започвам с един неудобен въпрос : Свирка или чекия :)
Да си помогнем взаимно с още подобни въпроси :))
Колко често си сменяте чорапите, на коя степен - 1, 2 или 3? С коя тоалетна хиртия ви е най-приятно да се бършете при разстройство? И не казвайте, че не се брои, защото и това са мръсотии...
Fisherman
03-30-2013, 19:23
Кви свирки,момичето да ляга на родопската черга да и задълбая в сливата :)
Не вече ми идва да се самоубия
Дайте идеи за перверзни въпроси които задавате на приятелката/приятеля си !?
ShtrudeL
03-30-2013, 19:40
толко' фалшиво и по сценарий ми звучи това..
ShtrudeL
03-30-2013, 19:40
Колко често си сменяте чорапите, на коя степен - 1, 2 или 3? С коя тоалетна хиртия ви е най-приятно да се бършете при разстройство? И не казвайте, че не се брои, защото и това са мръсотии...
найсЕ
TheBobqk
03-30-2013, 22:58
Възможно е да съм изтървала модата, но защо е нужно да се задават "мръсни въпроси" или задължително да се шепнат мръсотии в ухото на партнора ти. Безкрайно тъпо ми се струва, особено, когато някой пита във форум за такова нещо. В смисъл, като не ти идва нищо на ума, не го питай, не му шепни и т.н. Обясни ми, моля те, защо е толкова необходимо да задаваш подобни въпроси на приятеля си?
Fisherman
03-31-2013, 08:26
Възможно е да съм изтървала модата, но защо е нужно да се задават "мръсни въпроси" или задължително да се шепнат мръсотии в ухото на партнора ти. Безкрайно тъпо ми се струва, особено, когато някой пита във форум за такова нещо. В смисъл, като не ти идва нищо на ума, не го питай, не му шепни и т.н. Обясни ми, моля те, защо е толкова необходимо да задаваш подобни въпроси на приятеля си?
Щото са е модерно овчото поведение,човек прави много неща,които не би правил само защото другите го правят
Като например:пушене на трева,секс в ранна възраст,свирки,анален секс,тъпотия,тва с шепненето на ухо,фейсбук,тъмблр,
Fisherman
03-31-2013, 08:26
И още тон неща,които ми е трудно да напиша от телефона