View Full Version : Поза за първия път, освен мисионерска
SilverLinings
03-31-2013, 10:44
Здравейте! :)
Знам, че по принцип за първия път се използва мисионерската поза, но се чудех дали няма и някакви други подходящи и евентуално по-удобни пози?
И имам още един въпрос - преди самото проникване по-добре ли е момчето да отвори момичето с пръсти (по-безболезнено) или няма значение?
Tsukuda_Hiroshi
03-31-2013, 11:00
Сега трябва да си наясно с факта, че особено женската част от форума, ще ти скочи срещу израза "отвори". По-културно и удачно е "дефлорирам". На мен лично ми е все едно как се изразява младото поколение. И без това речника ви е causa perduta...
По темата:
За позата - важното е и на двамата да ви е удобно и момичето да не го боли. Ако в мисионерска я боли, а на кучешката не, значи нещата са ясни. Ако тя предпочита да контролира проникването, по-добре ще е да е отгоре (т.нар. "ездачка"), само че при всеки болезнен спазЪм ще се повдига и дефлорирането може да продЪлжи с дни.
Ето защо лично аз смятам, че мисионерската е най-удачна като за пЪрви пЪт. След това вече може да сменяте позите колкото както и ако поискате.
По вЪпроса дали да е с прЪст - лично аз сЪм на мнение, че за дефлорирането има само един правилен орган и той не се намира на рЪцете на мЪжа! Все пак в някои африкански племена жеста с повдигнат палец нагоре символизира точно това - прЪста, който служи за дефлорация. Като цяло - ти избираш. Само гледай, ако предпочетеш прЪстчето пред члена си, да си го измил и да си изрязал ноктите. Хигиената е от особено значение по време на секса! ВсЪщност, това с измиването касае и малкия ти приятел по-долу! ;)
Успех!
SilverLinings
03-31-2013, 12:26
ми мерси, ама аз съм момиче.. :D иначе отвори, дефлорира.. все тая според мен.
Fisherman
03-31-2013, 12:31
Не няма друга поза освен мисионерската,тя е откакто свят светува
хуйроши, мноо ги разбираш мисионерските работи, да не си и ти отворен?
XTREMEFREERIDE
03-31-2013, 16:26
Лъжички. На мен така ми беше първия път. Ултра удобно, пича си гледа и му е кеф, мацката си лежи, айляк. Чисто малко ме боля.
Хироши , точно пък ездачката е много удобна за първи път.
При мен беше така! Контролирам си положението ,бях с ясното съзнание,че колкото повече протакам,повече ще ме боли,така че...нямаше никакви дърпаници.
Давайте смело. Дали ще е лъжички, отгоре или мисионерска няма значение, стига да знае той какво прави. А ако не знае...по-добре наистина да е ездачка- тогава разчиташ на собствените си усещания.
CrazyLittleThing
03-31-2013, 18:25
Позата не е от такова значение. В общи линии всеки ще ти каже това, което на него му е било за пръв път. Ето, аз казвам люлка - проникването е по-надълбоко, да, но така и самото късане на ципата става по-бързо така да се каже и мен лично хич не ме боля, само дето за секунди изпитах странно чувство и имаше малко кръв. Важното е да не се панираш и да не пискаш при най-малката болка, защото така най-много да стреснеш приятеля ти и той да се притесни че те боли. А за въпроса с пръстите - ти си решаваш. Макар че не мога да си представя как така решаваш че искаш да е с пръсти и му казваш ''милоо искам да ме отвориш с пръсти вместо с оная ти работа, по-безболезнено ми се струва'' .... така де, остави нещата да станат от самосебе си.
Fisherman
03-31-2013, 18:37
Не можете да кажете,че в една позна боли по-малко от друга.Поначало всяко тяло е различно
Не можете да кажете,че в една позна боли по-малко от друга.Поначало всяко тяло е различно
Това. При нас беше мисионерска, но лъжици, кучешка, ездачка... Няма разлика. Съществена. Което си изберете стига да ви е удобно и добре.
freakydeakymonster
04-14-2013, 09:50
Ако си отгоре според мен ще те боли повече..За това по-добре ще е мисионерската.
Amore-Mio*
04-14-2013, 14:41
Никъде не пише, че е задължително да е мисионерската за първи път.
Изберете си поза, с която и на двама ви да е удобно.
Аз даже бих предложила тя да е отгоре, поради простата причина, че тя ще може да контролира* проникването и така нататък.
sweetycherry33
04-14-2013, 14:53
Това. При нас беше мисионерска, но лъжици, кучешка, ездачка... Няма разлика. Съществена. Което си изберете стига да ви е удобно и добре.
+ 1.
Не очаквай да практикувате камасутра от първия път
IseeDEADbodies
04-14-2013, 23:36
А е моШно целия, вътре, сух и т'ва е ! Хващаш се за палците и душата в рая.
Tsukuda_Hiroshi
04-15-2013, 04:10
Хироши , точно пък ездачката е много удобна за първи път.
При мен беше така! Контролирам си положението ,бях с ясното съзнание,че колкото повече протакам,повече ще ме боли,така че...нямаше никакви дърпаници.
Давайте смело. Дали ще е лъжички, отгоре или мисионерска няма значение, стига да знае той какво прави. А ако не знае...по-добре наистина да е ездачка- тогава разчиташ на собствените си усещания.
Именно за това я предложих и аз и точно за това се аргументирах с факта, че така момичето само ще контролира нещата. Не съм я отхвърлил. Просто много зависи и от самото момиче - съгласи се, че има и такива, дето даже не знаят какво трябва да правят, ама са тръгнали секс да правят...
dream1707
04-15-2013, 08:04
Първия ти път ако искаш и на задна може да е .. въпросът е, че едва ли ще ти е удобно.
Ездачка също става, там ти контролираш, но зависи от теб, може като те заболи повече и да се стреснеш и да спреш.
IseeDEADbodies
04-15-2013, 09:34
^ Направя я виждам как му се качва на хуя и почва да се клати, дървото девствено :lol:. Не че искам да я обиждам 'щото е девствена, просто тая поза не става за сефте.. колкото и филмчета да си изгледал/а преди т'ва.
liglata_bg
04-22-2013, 04:49
Пробвайте на задна, да си на 4-ри крака.За ездачката не съм съгласна много, че е подходяща, защото едно момиче без опит и девствено при това може да си причини ужасна болка.
Мисионерската е най-яка за първия път
ireallyloveu
05-06-2013, 21:18
Мисионерската е най-най-добре за първия път. Тогава момичето още почти не знае какво да прави, на къде да се обърне и т.н, момчето трябва да я води и затова тази поза е най-добре според мен. А по-горе, където са казали ездачката, тази поза дори аз не мога да й свикна, а камоли момиче, което е девствено. Задната също не мисля, че е много удобна за първия път, понеже точно в този момент, момичето трябва да е отпуснато, защото все пак има някаква болка. Затова най-добре е мисионерската, според мен.
^Много грешни доводи. :D При мен самото проникване стана при поза ездачка, а след това продължихме със задна защото при мисионерската ме болеше.
Зависи как на вас ви е удобно.
Пробвайте лъжички/и двамата така леко настрани легнали той зад теб/
ireallyloveu
05-09-2013, 08:26
Да, всъщност зависи от това как ви е удобно. При всеки е различно, пробвайте и както ти е най-удобно :)