PDA

View Full Version : Въпроси на интервю за Виза

powerrr
03-31-2013, 17:29
Здравейте :) На 3-ти Април ми предстои интервю за Виза в САЩ.Искам да попитам тук ако някой е имал такъв случаи да сподели какви точно са въпросите,колко време горе доло е интервюто

HollyGolightly
04-01-2013, 00:57
Цел на заминаване, колко време смяташ да стоиш там, кого заминаваш, при кого отиваш, оставяш ли нещо/някого в България.
а м/у другото за какъв тип виза става въпрос? туристическа, работна или зелена карта? понеже е различно.

powerrr
04-01-2013, 08:07
Туристическа виза е :)

vladyman
04-11-2013, 13:23
Аз като си вадих виза за бригадата помня, че ме питаха някакви съвсем елементарни неща. Първо ме попитаха къде отивам, след това ме питаха какво ще работя там и това беше. Целта на интервюто е да видят дали изобщо вдяваш нещо, така че не се шашкай. Само имай в предвид, че интервюиращият се намира зад едно стъкло и може да не го чуваш много добре. Ако не го чуеш какво те пита, просто му се извини и го помоли да повтори.

Няма страшно, ще се справиш :D

HollyGolightly
04-11-2013, 17:02
Ако е просто туристическа, кажим и какво точно ще правиш там, точно колко искаш да останеш и отиваш ли при някого. Те трябва да са сигурни, че нямаш намерение да останеш тук нелегално. Дори да си нямаш приятелка, кажи им, че си имаш.
Ако не разбираш и не говориш много добре английски, имаш възможността да проведеш интервюто на български